[quote="johnny bravo"]
[b]абе хора немога да разбера какъв ви е проблема и що се заяждате за такива неща на хората им харесва сайта kakто и на мен и вместо да оплювате трyда на другите защо не вземете да свършите малко полезна работа защото като ви гледам kаk си пилеете времето пишейки глупости ме хваща яд направо!Пъk и недейте да завиждате на Sprint за добре свършената работа, хората правят нормален бизнес и са представили нещата по толкова прост начин така че и малоумните да ги разберат
ама kaто гледам май и още по елементарно да представят нещата за сажалениепак ще има хора които няма да са доразбрали...а това е много лошо....ц,ц,ц ама какво да се прави неможе Господ да създаде всички интелигентни и разбрани...трябва да има малко и от другите просто за цвят ама както е тръгнало бая цветно ще стане така че да се върнем на въпроса със Sprint...на мен лично сайта ми хареса и доста добре са се справили хората!Сега е ваш ред да започнете да запълвате времето си със по смислени занятия!!![/b]
[/quote]
ти явно не си обърнал внимание, че си четеш форум за ПЛАНИНСКО колоездене. явно и не си в час какво значи ИСТИНСКО колело за планина. явно и не си карал на планина със прехвалените спринтове... не ти го и пожелавам... за твое здраве е...
ЦЯЛАТА гама на СПРИНТ е типична за България - прескъп боклук, или както Бойко Борисов казваше едно време - "лайно в целофан".