Спора просто е много безсмислен. Фактите са си факти. БАС продават изключително скъпо! Няма какво да се обясняват. Не ги разбирам финансовите политики, за да се изказвам като велик специалист, НО осъзнайте се малко. Все пак живеем в България. Аиде да не се рова по статистики, но я ми кажете колко процента от хората в БГ живеят с над 500лв на месец??? И те искат да карат в планината, и те искат да имат хубаво колело. Ама как да стане това, като едвам свързват двата края! Не сме чак толкова богати (повечето от нас), че да плащаме на механиците във БАС. Има доста добри механици, които не са ходили на някакви си специални курсове. Освен това аз като си зема нещо от БАС, давам и за механиците да ходат на уроци. ОК. Ама после като дойда пак и искам да ми оправите нещо, тея същите механици ми зимат парите

:crazy:. Накой неща са изключително скъпи. Например преди време гледах в Jensons DJ наколенки на 661 за 7.5$. Вярно да ти ги докарат ще ти земат още малко кинти, ама аиде да не права изчисления, но няма да излязат над 30лв. Ами ако имаш познат там?? Не ми се влиза в сайта на БАС (нямам желание) но съм 100% убеден, че са поне 2-но или 3-но по-скъпи! Как така? Да сравним ли доходите на един обикновен български гражданин с един американски. Имам познат там и той ми беше казал, че детската надбавка там е над 250$! Ясно ми е, че цените тук не може да бъдът едни и същи с тези в USA, но поне се упитайте да бъдът близки. Ясно е , че и вие трябва да живеете, ама аиде стига. Нищо против БАС нямам, и те са хора, и те трябва да живеят, и те трябва да карат колела, но пак казвам живеем в БГ. Това е скъп спорт, няма съмнение но защо трябва да карате хората да си поръчват нещата по интернет. След някоя друга година вие ще останете с 5 човека клиенти, които вадят пари от всеки джоб. Тва е нямам какво повече да кажа. Може да не ви хареса това, което съм написал, НО ТОВА СА ФАКТИТЕ!