Ремонт на мостчета на витоша?

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Ремонт на мостчета на витоша?

Мнениеот Vulk » Съб Авг 21, 2004 7:28 pm

Ако някой знае къде мога да внеса парите та да оправят мостчета по обиколната пътека да каже ... аман .. 2 полуразглобени минах, на третото си направих а-ла шпагат с главата напред през кормилото щот ми изникна след завоя и нямаше как да спря от 25 км/ч до нищо за 10 метра пък и не съм предполагал че ще има над 1 метър дупка по него.

Та да дам пари да ги оправят, че някой ден ремонта на колелото ще ми излезе по-скъпо.
Vulk

Рейтинг: 1200

Мнениеот hlebarka » Нед Авг 22, 2004 2:36 am

сряда на Баба Яга, , внасяш
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

Мнениеот jivkonik » Нед Авг 22, 2004 5:57 pm

[quote="GOA"]

MOD започна и нощни ремонти да прави на 1то мос'че, говори с него
[/quote]

Майтапа на страна обаче няма да е зле да ги сковем тия липсващите дървета от мостчетата!
Не знам към кой може да се обърнем да ни дадат матеряли - нови дървета, тесла и пирони и да направим една акция - Горското стопанство ли, Общината ли, кой ли трябва да се търси за целта? Някакви идеи?
Аватар
jivkonik

Мнениеот kagami » Нед Авг 22, 2004 8:18 pm

[quote="GOA"]

май столична община се грижи за тая работа, обаче да ни дадат материали:uhh: то тва си е чист подарък.
моите предложения:
7.да се тормози "отговорнока на мотовете" (аз не се наемам)
5.ако нищо не се получи със 7. - да съберем материали и сили и да сковем нещо (аз се наемам). Тази точка ни дава възможност да направим рекламка на колоездачите - repaired by MTB-BG, nick_name[,nick_name2,nick_name3...] edition.
[/quote]

Аз бих участвала в точка 5. :D
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот FIFI » Нед Авг 22, 2004 8:35 pm

I az bix se vkluichil.
FIFI

Мнениеот Stuny » Нед Авг 22, 2004 9:11 pm

и аз бих се включил , зависи кога , само трябва да участва някой който не е само с желание ами и с инструменти
Stuny

Мнениеот hlebarka » Нед Авг 22, 2004 10:36 pm

Не би трябвало да е сложно, осбено ако са само разковани, чук и пирони се носят лесно.

А материали може и да има на място, но се режат трудно.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот MAN6 » Нед Авг 22, 2004 11:23 pm

не пипайте мостчетата преди да сме заснели дубъл на "има манш, няма манш" :)
вчера паднах от третото:) много бавно карахме и ни мързеше да гледаме:) домързя ме да слезна от колелото и само пуснах крака, опитвайки се да мина обкрачил колелото. още от самото начало бях сигуен че ше се изтърся ама ме мързеше много
и така .. тамън да направя решителната крачка към спасението .. залитнах и паднах като талпа :) от другата страна се смяха много, но не повече от мен :)

а т'ва дали не е сторено нарочно. имам предид махането на няколко дъски... малко, но достатъчно, че да не може да мине байк... за кво са взети само по 2-3 дъски.. странна работа
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Admin » Пон Авг 23, 2004 10:55 am

За някои от мостчетата е очевидно, че са умишлено повредени. :(!: Но не знам дали целта е била да ни спрат да караме там или става дума за обикновена вандалщина :angfire:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Vulk » Пон Авг 23, 2004 11:03 am

[quote="MAN6"]

а т'ва дали не е сторено нарочно. имам предид махането на няколко дъски... малко, но достатъчно, че да не може да мине байк... за кво са взети само по 2-3 дъски.. странна работа
[/quote]

абе едва ли, щот има полуизгнили и изпочупени остатъци. ама всякакви идиоти ги има, щом има такива дет замерват с камъни и слагат дървета по пътеките на спускачите - няма да се учудя да има и такива дет махат дървета от мостчета. А тук таме са махнати много гадно, например в началото или средата и края, и мостчето като е изгънато изобщо не можеш да си предпележиш къде ще кацнеш скачайке през първата. Пък или мостчето е дълго и е дъстаточно да те забави за скока в края.
Vulk

Мнениеот MOD » Пон Авг 23, 2004 11:51 am

Аз съм много за идеята да пооправим малко мостчетата - и аз посетих едно по време на нощното каране - да видя как е точно положението :D:D

И според мен е възможно да ползваме местни материали .. няма да е толкова голям проблем за 5-6 човека да нарежат ммалко клони ...
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Vulk » Пон Авг 23, 2004 2:05 pm

[quote="MOD"]

Аз съм много за идеята да пооправим малко мостчетата - и аз посетих едно по време на нощното каране - да видя как е точно положението :D:D

И според мен е възможно да ползваме местни материали .. няма да е толкова голям проблем за 5-6 човека да нарежат ммалко клони ...

[/quote]

едва ли ще стане точно така, все пак е националния парк и да се режат такива клони откъдето и да е ще е доста незаконно, горски трябва да посочи, да не говориме че след като са нарязани дървета трябва да изсъхнат на сухо и в сянка че да не се пропукат след един месец.

абе най-добе да не се секат на место в без разрешение, че това си е чисто бракониерство, ако от стопанството посочат къде могат да се изсекат ще отида и ще го направя, даже и срещу заплащане, ама да посочат поне, че като знам каква дъндония е с разрешителните за сечене и обемите им ... (чудя се, как ли се уреждат цигани с тия неща)
Vulk

Мнениеот Vulk » Пон Авг 23, 2004 2:25 pm

[quote="MOD"]

[/quote]

по обиколната пътека от знака дет е разклона спускане - симеоново <-> железница, до железница са точно 4 съсипани, 1 от тях много жестоко, петото вече го няма и канала се обикаля няколко метра встрани между дървета.
Vulk

Мнениеот bmw » Пон Авг 23, 2004 11:18 pm

Az sam za-nosq tesla i malko goleeeeemi pironi-vse pak i az sam ot 4ast ot razrastva6toto se semsistvo biker-i i ne iskam da se potro6a nqkade-osobeno v planinata.Kajete kade i koga se sabirame, a...i nosete dravceto...;)
bmw

Назад към Архив