[quote="Dani"]
[quote="did"]
[quote="ne4ovek"]
....каквито и да било гуми KENDA....

[/quote]
..... Не можеш да плюеш марката [b][color=red]KENDA[/color][/b] ....[/quote]
Ти говориш за Кенда от някой друг свят!
Не и за тази дето ми е на Ко'лото!
[/quote]
.... ако гумите на колелото ви стигат да обобщите за Кенда като марка......
[/quote]
Правя заключение за гимите на базата на това което имам! Не мога да преценя това което го нямам!
И заключението ми за тези гуми е че са гадни!
Ти на каква база правиш твоите заключения?:smokin:
П.С.: Не се заяждам! Моя опит с тези гуми е следния:
Имам две колела. И двете са с гуми Кенда. Много често след разходка в парка или около гребния канал ми се налага да лепя гума! Било от трънчета или неизвестно от какво! Както по-напред споменах, вече съм изхвърлил две вътрешни гуми, понеже вече не се събираха във външната гума от многото лепенкии!:D:D:D
Ако се върна в доброто старо време, ще си спомня за едно "балканче" дето го карах на село! То не беше фриирайд, то не беше дъртджъмпинг, да не говорим за аллмаунтийн, ама не ми са се пукали толкова гумите. Ако се случеше веднъж през лятото да спукам гума, си беше събитие!
Е за това говоря!
[quote="did"]
Складът се намира на изхода от Пловдив в посока с.Куклен, .....
Доста леки са, не се износват бързо, но се държат по думите на тествали ги хора доста кофти, пък и Naka76 успя да сцепи една такава за 3-4 месеца. Една от некевларените пък при мен издържа 2 месеца. Ама ти си знаеш.
[/quote]
Благодаря!
Ще прегледам склада и ще сведа информация!
Ако е вярна - имаш бира от мен(няколко пъти)!

Усещам известен скепцис у теб за тези гуми!?!?!?
На мен ми ги похвалиха! Но всъщност, аз смятам да ги карам само по шосе! А Кендите ще ги запазя за в планината (при условие че не успея да си купя нещо по-така).

В крайна сметка аз поддържам две колела! (То май и ти си така...май някъде го четох по форума:D)