Моля за внимание

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Моля за внимание

Мнениеот ne4ovek » Сря Сеп 08, 2004 8:19 pm

Здравеите,искам да Ви предупредя за нещо,което ми се случи миналата година и смятам,че ще Ви баде полезно.Та значи никога не карайте с пластмасови педали 1.Защото се чупят много лесно и 2.Най-лошата комбинация е да намяте предпазител на предните зъбчатки и да сте с пластмасови педали-----Миналата година си карах по един баир и като са изморих реших да включа на 1 скорост.Започнах да вартя по-бързо[ваобще не се замислям,че нямам предпазител на забчатките]и като ми се приплазна крака от десния пластмасов педал [a той не беше мокар!!!] и най-голямата забчатка ми се забива в прасеца и ми го разкъса после 8 шева,абе не ми са приказва голяма гадост-----Тай че купуваите си педали само да не са пластмасови и по вазможност си сложете някакав предпазител абе какжото можете направете никога не е излишна защита
Ае
ne4ovek

Рейтинг: 1200

Мнениеот gladstone » Чет Сеп 09, 2004 3:43 pm

10x man, ima rezon v dumite ti, ama 6te ti dam edin li4en primer :) ot 5 godini karam s edni plastmasovi Welgo za 5 lv (dori kato si zeh novo kolelo si slojih starite pedali) i moga da ti kaja 4e ne prili4at na ni6to oba4e ne sa se dori pukali. Prosto ne znam kak stava toq nomer no na nqkolko puti taka sum gi bluskal 4e vednuj mi se stro6i kvadratnata os na kasetata a na pedalite im nqma6e ni6to. Ponesli sa kakvo li ne i prosto stoqt tam razbira6 li? Moje bi imam kasmet sus nqkuv super zdrav ekzemplqr ili nqkakva taina sila gi pazi ne znam :bowdown::bowdown: Ina4e e vqrno 4e kato so namokrqt lesno se izhlazvat
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот uha_rampage » Чет Сеп 09, 2004 3:51 pm

Хахаха абе луд ли си...
Веднъж си зацепих крака във венците и сега съм много горд с шесте си кръгли черни петънца по прасеца. Седят там от 3-4 месеца и нямат намерение да се махат, а и жените си падат по тях. :crazy::hbang2:
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот gladstone » Пет Сеп 10, 2004 10:42 am

Xaxax , gorkiq Ne4ovek , sled tiq postove 6te zeme i toi da si kupi pak plastmasovi :D:D:D
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот KiZZo » Пет Сеп 10, 2004 11:05 am

Хе хе , и аз като се размазах на едни стълби ги смених :)
KiZZo

Рейтинг: 1700

Назад към Архив