В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
Imam nujda ot protektori za kraka stot ide zima i ste ima baia padanizi:P:P ta se 4udq koi da si vzema 1.661 - Race Knee Shin
ili
2.661 - 4x4 Knee Shin
:D:D
Ta imam nujda ot savet koi da si vzema.
Ами скоро не съм ходил до там. Ако ги няма може да си ги купиш по нета, не знам обаче дали тази цена в сайта, която е дадена дали включва и доставка!!!!:spin::spin::spin:
ako si v sofiq dostavkata e bezplatna ako si nqkoi ot golemite gradove dostavkata e 3-4 lv ne e koi znae kvo ako ide6 s vlaka 6te ti izlezne suoper skupo.i dvata protektora m/u koito se kolebae6 sa hubavi zavisi kak kara6. ednite sa po udobni i s tqh 6te moje6 i da se kateri6 osven da se spuska6 a tvurdide po zdravo predpazvat sam si napravi izvodi no kato cialo i ednite i drugite sa hubavi
Винаги [color=red]отгоре, и винаги надолу!!![/color]
Ами мисля, че в стария сайт на BAS ножеше да си ги купиш директно от тях, но не съм много сигурен. А сега с новия нещо не мога да се оправя, и незнам как става ако въобще може. Sorry човече!!!!