Rock Shox Hydro Mechanical disk brakes

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Rock Shox Hydro Mechanical disk brakes

Мнениеот alcoholyday » Нед Ное 21, 2004 10:12 pm

nqkoi da znae neshto poveche za tezi spirachki... ako gi zema shte sa s white industries glavini koito sa s 3-boltov zahvat za diska i sa kato za spirachkite. Diskovete sa 190 mm ... Dali si zaslujava za 50$ 2 spirachki i 2 glavini kato prednata e 20mm os i sichko e chisto novo

Izvinqvam se za latinicata ama kredora ne shte da proraboti neshto
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Рейтинг: 1630

Мнениеот reaper » Нед Ное 21, 2004 10:52 pm

Нали си даваш сметка, че триболтов захват значи, че главините/дисковете не са съвместими с други дискове/главини. Тази далавера ще ти излезне през носа, като решиш да ъпгрейдваш. Иначе за спирачките и главините...ами за пръв път ги чувам. :)
Със здраве!:thumb:
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper

Рейтинг: 1700

Мнениеот Victor » Пон Ное 22, 2004 7:48 am

[quote]Нали си даваш сметка, че триболтов захват значи, че главините/дисковете не са съвместими с други дискове/главини. Тази далавера ще ти излезне през носа, като решиш да ъпгрейдваш[/quote]

И аз съм съгласен защото рано или късно ще искаш да ги смениш и съответно тези да ги продадеш.Освен ако това не е доказано здрава спирачка като някоя Avid например няма смисъл защото като решиш да сменяш ще трябва да ги хвърлиш тези главини и дискове(освен ако не са наистина добри или ако ти искаш да караш цял живот с едни спирачки :D)
Иначе ми е интересно да ги видя как изглвждат някоио има ли линк?И още нещо този захват с 3 болта не крие ли рискове особено при голям ротор какъвто е и 190мм?
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Рейтинг: 1700

Мнениеот alcoholyday » Пон Ное 22, 2004 3:32 pm

[quote="Victor"]

[quote]Нали си даваш сметка, че триболтов захват значи, че главините/дисковете не са съвместими с други дискове/главини. Тази далавера ще ти излезне през носа, като решиш да ъпгрейдваш[/quote]

И аз съм съгласен защото рано или късно ще искаш да ги смениш и съответно тези да ги продадеш.Освен ако това не е доказано здрава спирачка като някоя Avid например няма смисъл защото като решиш да сменяш ще трябва да ги хвърлиш тези главини и дискове(освен ако не са наистина добри или ако ти искаш да караш цял живот с едни спирачки :D)
Иначе ми е интересно да ги видя как изглвждат някоио има ли линк?И още нещо този захват с 3 болта не крие ли рискове особено при голям ротор какъвто е и 190мм?
[/quote]

znachi purvo ne mislq che biha napravili spirachkata s 190 rotor ako krieshe riskove... vtoro choveka mi kaza che si raboteli perfektno i s rotori s 6 dupki... taka che tova che sum obrechen do kraq na dnite si :baby: ako gi zema ne e verno :banana:
a nqkoi da znae neshto za tqh kato rabota?
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Рейтинг: 1630

Мнениеот Ozzie » Пон Ное 22, 2004 6:02 pm

Абе за 50$ (76-77лв. по официален курс) две спирачки с две главини (едната от която за 20мм ос) си звучи като жива 200% далавера. Ако може да постнеш снимка имаш шанс да получиш компетентен отговор дали си струва да ги вземаш. ;)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот MAN6 » Пет Ное 26, 2004 1:31 pm

[quote="alcoholyday"]

[quote="Victor"]

[/quote]

znachi purvo ne mislq che biha napravili spirachkata s 190 rotor ako krieshe riskove... vtoro choveka mi kaza che si raboteli perfektno i s rotori s 6 dupki... taka che tova che sum obrechen do kraq na dnite si :baby: ako gi zema ne e verno :banana:
a nqkoi da znae neshto za tqh kato rabota?
[/quote]

s mnogo golqm risk da se izloja shte goworq naizust... towa ne sa li spirachki ot 1998/1999 godina??? plius twa kato ne si gi widql na jiwo kak mojesh da si 100% siguren kakwo kupuwash... onzi otwyd okeana moje da ti kaje kakwoto si poiska :)
xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Назад към Архив