PLS vigte kvo vi pitam :

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот PtD » Съб Дек 11, 2004 5:13 pm

[quote="Shady™"]

A това обяснява всичко....твоята е не е DH DC 36 a DC 36-1 !!! и то пак има някакви модели на тая бе ... QR 10 QR 12 and QR 5 !!! Ама сигурен ли си че е все едно SAINT само че е FORMULA ?Всмисал като параметри за широчина на остан и т.н. ? И можеш ли да ми кажеш цена на която си я взел ти и от къде и от къде мога да си я купя в момента и колко е сега ;)
[/quote]

Е отде да съм сигурен, аз SAINT не съм пипал даже. Знам че влиза на мястото на стандартен QR на 135мм рамка. Оста (ако внимателно прочетеш какво съм написал горе) е за QR-10, самата ос на QR-a e 10мм точно. Взех я за 190лв. от БАС миналата година по това време. Сега май ги има и във Веломания за към 140лв.

[quote]

А и има ли нещо подобно такова предно или да се взимам FORMULA DC 91
http://www.formulahubs.com/dc91_32.html
за от пред и това е ?!Има ли нещо в стил DC 36-1 F :) Понеже знам че Глвините вървят комплект : предна и задна (смисал от една серия, не че ги продават на веднъж ;) )
А и какво ще рече зъбки ? Има 1 идея какво имаш предвид ни ... даваи да видя каво е реално :)
[/quote]

Не знам за предна дали имат комплект, предна не съм сменял от година и 1/2.

Зъбки ще рече кученцата на тресчотката. :bawling:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот Black » Съб Дек 11, 2004 10:08 pm

@БИКЕРИДЕР на тебе ти е трудно леле колко знае6ти хора се поqжиха маико мила а са де некви вилки некви главини леле кво става бе ТРУДНО ВИ Е НА ВАС разбира4ите
а тва с резането на рамката е варха просто са и аз 6е си а отрея моита и 6е жкарам qр20мм да не се ебажам
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Предишна

Назад към Архив