Акт за каране по пешеходна зона..

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот zar » Пет Яну 07, 2005 4:17 pm

ами и на мен ми написаха акт, в Сливен беше края на септември и на 30.12 ми пристигна глобата. 20лв и пишеше че може да се обжалва в едноседмичен срок, ами щом може реших да пиша възражение и сега чакам резултат, я има я не ама да пробвам.
в акта ми написаха че съм застрашавал безопасното преминаване на пешеходците и че съм им пречил, аз съотвенто още в акта написах че не е вярно, че съм карал бавно и на дистанцийq, ама в глобата също пише, че съм пречил на пешеходците и аз пак писах същите работи...
та сега чакам да видя дали ще има полза от това ми възражение
zar

Рейтинг: 1200

Мнениеот FiLaRn » Пет Яну 07, 2005 9:28 pm

[quote="zar"]

ами и на мен ми написаха акт, в Сливен беше края на септември и на 30.12 ми пристигна глобата. 20лв и пишеше че може да се обжалва в едноседмичен срок, ами щом може реших да пиша възражение и сега чакам резултат, я има я не ама да пробвам.
в акта ми написаха че съм застрашавал безопасното преминаване на пешеходците и че съм им пречил, аз съотвенто още в акта написах че не е вярно, че съм карал бавно и на дистанцийq, ама в глобата също пише, че съм пречил на пешеходците и аз пак писах същите работи...
та сега чакам да видя дали ще има полза от това ми възражение
[/quote]

Ми от и на мене ми пише, че съм пречел на пешеходците и на акта пише, че можел да се обжалва в тридневен срок, обаче аз го опуснах и така:dunno::crap:... значи да не чакам по-малко от 20 кинта и да започвам да събирам пари вече :hbang2::unhappy::censored:
FiLaRn

Рейтинг: 1200

Мнениеот DeMoN » Съб Яну 08, 2005 12:21 am

Parvo seriozno. Az karam mnogo po glavnata ulica v na6iq grad[pe6ehodna zona ot 2 godini sas znaci i tn.... s bonus KUKI ]. Lo6oto e 4e sam na 15 godini a o6te nemam li4na karta i ako me sprat 50 plus 20 abe soleno. Sme6noto e 4e stavat gonki izpalneni s adrenalin i po valnuva6ti ot naj zverskiq naklon. Trqbva da napravi6 nqkoj izverski skok ot deto Hooks nqma da te posledvat. A zimata kartim vsi4ki tabeli. Kat vida 4engefaec i go zaobikalqm s ehiden pogled det oniq sa nasirat. Tva si prosto zabavno.
PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG ..........................................
DeMoN

Рейтинг: 1700

Предишна

Назад към Архив