MOCA vs Shimano DEORE (hubs)

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Zozka » Съб Яну 15, 2005 11:09 am

[quote="Shady™"]

Искам само отговор и това е :):beer::thumb:
[/quote]

уфффф че тежкооо. вземи шиманото - най-малкото ше ти суче по-малко вилицата...а за качеството на главините вече ти се изписа достатъчно:bouncy:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Рейтинг: 2000

Мнениеот Rotting » Съб Яну 15, 2005 2:18 pm

Големи разбирачи, голямо чудо...

Някой имал ли е главини МОСА, за да бъде толкова компетентен???

@Zozka:
"уфффф че тежкооо. вземи шиманото - най-малкото ше ти суче по-малко вилицата...а за качеството на главините вече ти се изписа достатъчно"

Никой не беше чувал за такива главини, а иначе много акъл му се дава на Shady™.

Между другото veno пита в съседната тема за главини Nova Tec. Сигурно и там ще се развихрят доста знания...

@Shady™ - главината МОСА изглежда доста качествена (поне толкова, колкото е Деорето). Засега не мога да ти кажа дали ще има проблеми с нея (за разлика от други), но темата ще продължи след 1000км със сигурност.
За обща култура: http://www.bikeschool.com/spokes/index.cgi
Rotting

Рейтинг: 1702

Мнениеот Zozka » Съб Яну 15, 2005 3:25 pm

[quote="Rotting"]

Големи разбирачи, голямо чудо...

Някой имал ли е главини МОСА, за да бъде толкова компетентен???

Никой не беше чувал за такива главини, а иначе много акъл му се дава на Shady™.
[/quote]

хахах я у лево бре :boggled:. карал съм Moca мааалко повече от тебе, на две колела т.е. на моето и на един твърдак и са идеални главини за цената си, респ. за пазарният дял който атакуват точка Същото се отнася и за шимано - убави главини, само дето към тях се ориентират хората които търсят нещо по-качествено фтора точка
Аватар
Zozka

Мнениеот Zozka » Съб Яну 15, 2005 3:32 pm

[quote="Rotting"]

главината [color=red]МОСА изглежда доста качествена [/color](поне толкова, колкото е Деорето). Засега не мога да ти кажа дали ще има проблеми с нея
[/quote]

я по-добре мисли преди да пишеш каквото и да било молим ти се :eek3::nono::hbang2::hbang2:
Аватар
Zozka

Мнениеот Rotting » Съб Яну 15, 2005 3:49 pm

...eee щом си карал, това е друго нещо :thumbu:

Но и аз ти се молим запетая като е гепнеш тая ми ти главинка с ръчичка и като я видиш каква е гладко излята фтора запетая не може да кажеш трета запетая че не са я издокарали :) точка

Абе гладко се търкаля ве, не ми се струва да е лоша :)

Пък за 30 лева, колко и да изкара, се е кяр, нали?:beer:
За обща култура: http://www.bikeschool.com/spokes/index.cgi
Rotting

Рейтинг: 1702

Мнениеот Shady™ » Съб Яну 15, 2005 4:05 pm

Пичове много благодаря за инфото :beer:
@Zozka мерси че ми даде още малко 'инфо' и че не почнахме някакъв 'конфликт' че ми се струваше че на там отиват нещата, но може и да греша :beer:
@bikerider много 10х за инфо-тата тук и по тел-а
@Rotting аз вече получих нужното инфо и ако има километрична тема - то тя ще е offtopic , което не е лошо ;)
За всеки който ми help-na : TOYAGA, jivkonik and tailor - 10x :beer:
Иначе вече съм с наплетена МОСА предна и очаквам задно DEORE :)
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот axelmax » Съб Яну 15, 2005 6:00 pm

a otkade ste si kupish shimanoto (deore)

che vav velomaniq ,mi kazaha che nqmat do proletta
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот bikerider » Съб Яну 15, 2005 6:51 pm

[quote="Shady™"]
Иначе вече съм с наплетена МОСА предна и очаквам задно DEORE :)
[/quote]

Честито :beer:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Shady™ » Съб Яну 15, 2005 8:47 pm

@bikerider 10х
@axelmax във bike center-a ще има до 1на 7ца доставка на главини Deore :) Ако искаш - кажи ;)
Аватар
Shady™

Мнениеот axelmax » Съб Яну 15, 2005 10:35 pm

[quote="Shady™"]

@bikerider 10х
@axelmax във bike center-a ще има до 1на 7ца доставка на главини Deore :) Ако искаш - кажи ;)
[/quote]

mersi ,

a cenite kato vav velomaniq li sa
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот DeMoN » Съб Яну 15, 2005 10:45 pm

A tova e polu off topic ako moje da se kaje. Pitam za deore glavini.
1. Imam oferta za deore zadna glavina za disk napletena s remerx jumbo za 35 lv. Oba4e se ose6ta problemi pri varteneto prosto se uvstva 4e ima nqkoi sa4mi dto ne sa savsem kakto trebva. tva problem li 6te e ?
2. Da napleta remerx jumbo s
a] glavina zadna shimano non series- za 36 lv[ne znam hubava li e]
b]da 4akam da izlezat novite modeli na formula s lageri prez proletta
PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG ..........................................
DeMoN

Рейтинг: 1700

Мнениеот Shady™ » Съб Яну 15, 2005 10:53 pm

@axelmax - Задна - 48 лв , предна 38лв ;)
@DeMoN - не те разбрах мноо мноо :( Но ако имаш офертa за 'deore zadna glavina za disk napletena s remerx jumbo za 35 lv '- не му мисли !!!! По добрa оферта няма само дано да са запазени(защото за тея пари нови - абсурд :) ) ;) Ина4е смятай - 48лв главина + 20лв шина + $ за наплитане (6-8-10лв) + спици (от 5 до 25лв) Мноо оферта е :)
А за 'modeli na formula s lageri' - ми в Bike center-a ще дойдат края на януари - първата доставка и средата на февруари - 2-рата :) !!!
А дали си заслужава formula повече от deore - зависи от formula-та - имат много модели на лагери ;)
Аватар
Shady™

Мнениеот DeMoN » Съб Яну 15, 2005 11:00 pm

ami govorq za formula za disc za kam 37lv.
PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG ..........................................
DeMoN

Мнениеот Shady™ » Съб Яну 15, 2005 11:06 pm

[quote="DeMoN"]

ami govorq za formula za disc za kam 37lv.

[/quote]

Едва ли :) Един пирятел кара Bender/Nico style и 3 години не му е мръднало предното деоре а задното му е на около 1.5-2 год. и имаше 1 малък проблем но се оправи за под 10лв ;) и сега е като нова :) А 'formula za disc za kam 37lv.' ще издържи към 1 година не повече, поне така мисля и до колкото разбрах ти търсиш задна - това означава (до колкото разбрах от то топик) че ще преебеш кученцата ;)
Аватар
Shady™

Мнениеот DeMoN » Съб Яну 15, 2005 11:27 pm

Vsa6tnost ne razbiram kvo 6te re4e da se preebat "KU4ENCENCATYA" i kvi sa tiq "pesove":confused::8D::bouncy:
DeMoN

Мнениеот Zozka » Съб Яну 15, 2005 11:32 pm

@shady:

я сподели моля с колко дупки са тия деорета дето ще идват и ако знаеш точните модели много ще ми помогнеш. btw. сигурна ли е доставката, или е като случая веломания и бас "другата седмица ги чекаме" :) :bouncy:
Аватар
Zozka

Мнениеот Shady™ » Нед Яну 16, 2005 5:22 am

@Zozka - ами главините са shimano deore за disk с 36дупки(за 32 незнам, то поначало идват деоретата в БГ(повечето с 36 и би трябвало и тези да са 36 но сигурно ще има и 32 дупки но няма гаранция :( ) и са си съвсем нормални deore - пише си shimano и някъв там номер за доказателство че е deore , бе знаеш ги ;) А за дали ще дойде на време - ами ако зависеше от тях - утре ще дойдат ама ....
Btw 1: от тея главини ще е моя задна така че ТРЯБВА да дойдат :) (вече съм я платил ;) )
А Btw2: Даже моделите май за 2005 но не гарантирам :) ,но и да не се - то няма разлика май :)
@DeMoN - ами и аз мноо мноо не разбирах какво са тея 'кученца' ама са горе долу имам неква идея, но за да не се изложа с грешно обяснение - нека някой ти обясни подробно какво са 'кученцата' и как се преебавят и защо ;)
Аватар
Shady™

Предишна

Назад към Архив