За гумите с шипове... и състезанията

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот C_Mo » Съб Фев 19, 2005 2:37 pm

@Metal_Psycho
Едно е да те удари колело - съвсем друго нещо се получава, когато с финеса на безморотен трион те забършат 'шиповете' в гумите.
А и контрола не зависи само от сцеплението на гумите. Като има опасност да излетиш от някой завой ще караш по-бавно.
...конкретно тебе това какво те бърка... нали си freerider ;) дочух, че 3.0 се държи доста добре в неотъпкан сняг ;)

Всеки може да си поема колкото и каквито иска рискове, когато се отнася за неговото си здраве, но когато представляваш опасност за околните нещата се променят. Темата ми беше за състезанията защото се очертават две на сняг и някои от момчетата "тренират" с гуми с шипове и може да се изненадат неприятно ако не ги допуснат с тях на състезанието. В случая не е важно дали/колко е опасно, това хората вече са го решили и са го включили като разпоредба в съответните документи.
Аватар
C_Mo

Рейтинг: 2000

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Фев 19, 2005 6:56 pm

[quote="C_Mo"]

@Metal_Psycho

...конкретно тебе това какво те бърка... нали си freerider ;) дочух, че 3.0 се държи доста добре в неотъпкан сняг ;)
....
[/quote]

Абе то всъщност зависи от наклона :D

Ако има градУс,има и радУст ;)
А доколкото знам,състезанието ще е по самата ски писта,следователно гардУс няма да липсва...въпреки това нямам намерение да се явам с 3.0,защото съм 101% сигурен ще 'някой' ще начупи нарочно трасето с лоши завойчета и да убие скороста/кефа;)

БайДъВей,аз така като гледам и да не е забранено пак няма да съм със шипове...щото ме мързи,а и за мен състезание или не,тва е просто за мен збирка на байкърската общност да си изкарат весело преди всичко друго.:)
Фъна му е майката.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Zozka » Нед Фев 20, 2005 11:49 am

[quote="Metal_Psycho"]

тва е просто за мен cбирка на байкърската общност да си изкарат весело преди всичко друго.:)
Фъна му е майката.
[/quote]

:thumbu::thumbu::^:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Рейтинг: 2000

Мнениеот layne » Нед Фев 20, 2005 4:19 pm

[quote="Pupinator"]

[quote="HepBeH_XaMcTep"]

[quote="Pupinator"]

Абе Хамстер я по добре си сложи помощни колела да се научиш да караш, тогава си слягаи гума със шипове.

Pupinator OUT.
[/quote]

кой го казва....
поне не се тръшкам и квича полвин час след като падна!:dgrin:
[/quote]

Аз се тъшкам и квича ама не ма чакат по 15 мин да настигна спрялата колона и не карам с два пуснати крака отстрани. Аз като падна падам с доста по висока скорост от колкото ти някога щте караш :asshole:.

Pupinator OUT.
[/quote]

:bowdown::bowdown::bowdown::star:Евала ти правя Пупи!!!Вярно е това!!!:rofl::rofl::banana::angel:
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Рейтинг: 1700

Предишна

Назад към Архив