В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
някой, кара ли с нещо от сорта? интересува ме дали са здрави, 4е ина4е добре изглеждат, ама все пак ако някой кара с такива и има впечетления нека се обади
мерси
аз карам с такива педали вече близо година....много бой са изяли и не са мръднали, дори и лагерите не съм им сменял. Дори имаше един случай докато въртях надолу педала ми се удари в камък и самия педал не мръдна(е има една голяма драскотина) а Race Face Prodigy курбел се изкърти
Ученското си е ученско...и в кенефа да го затвориш гладен и жаден нема да остене
Още един глас ЗА.Много добре лепят също така.
[/quote]
имат един единствен малък недостатък и той е капачката откъдето се разглобяват - моите дойдоха с алуминиева такава и скалите прецакаха шестограма, съответно си направих стоманени и оттогава... според мен за тази цена са адски добри платформи, поне аз карам вече чертвърта година само такива педали - стават за всичко и са много здрави