Marzocchi DROP-OFF TRIPLE OEM V BG ????

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Marzocchi DROP-OFF TRIPLE OEM V BG ????

Мнениеот DeMoN » Чет Апр 07, 2005 9:21 pm

Pak puskam takav topiuc no jivo me interesuva tazi vilka. 6te q ima li v bg i na kakva cena, a ima li q v evropa. Vsqkvo info mi vajno i naj mnoo me interesuva kakvo 6te napi6at predstavitelite na BAS i Velomani. Eto vi link :

http://www.marzocchi.com/Template/detai ... getto=8486

:sleeping: Malko e dalag ama 6te vidite za kakvo govorq a puk i oem i e po nisak model ot JT i se nadqvam da e kam 600- 650 lv nqkade. Tva e .:indiffe::beer::popcorn::beer:
PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG ..........................................
DeMoN

Рейтинг: 1700

Мнениеот veno » Чет Апр 07, 2005 9:52 pm

Вземи потърси в интернет обяснение на двете думи OEM i Aftermarket и сам ще си дадеш обяснение.
Аз си поддържам колелото във www.velo09.com

Изображение
Аватар
veno

Рейтинг: 1692

Мнениеот nikitzo » Чет Апр 07, 2005 10:16 pm

ОЕМ вилките не можеш ги купи освен в комбинация с цяло колело те нали затова веломаниаците се издъниа защото продаваха оем вилки само като вилки:blindfol:
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот DeMoN » Чет Апр 07, 2005 10:17 pm

Da znam oba4e minalata godina drop off triple oem se prodava6e v velomania za 550 lv dokolkoto si spomnqm, taka 4e vaprosa si ostava
PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG ..........................................
DeMoN

Мнениеот nikitzo » Чет Апр 07, 2005 10:26 pm

[quote="DeMoN"]

Da znam oba4e minalata godina drop off triple oem se prodava6e v velomania za 550 lv dokolkoto si spomnqm, taka 4e vaprosa si ostava
[/quote]

еее от тогава колко луни са изгряяялиии
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот M1010X » Пет Апр 08, 2005 8:32 am

а защо трябва да е от европа? погледни по щатските магазини ([url]www.ebay.com[/url], [url]www.pricepoint.com[/url]). ориентировъчно мога да ти кажа, че доставката ти е от $40 до $80 (зависи кой и откъде), а изпращането на парите - $30 до $40. на мен z1-ца тръгна оттам за $290 нова и пристигна (с всички разходи) за около $340. което пак е по-тънко от цените тук :) освен това дойде за 4 дни. само да добавя - откъдето и да си изписваш [color=red]нещо[/color], помоли изпращача да го запише на митническата декларация на цена под $100. избягваш мито, ддс и т.н. че и до вкъщи ти го носят :D
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Мнениеот DeMoN » Пет Апр 08, 2005 10:37 am

A ti ot koj to4no magazin go vze? OT pricepoint li? I kak taka za izpra6taneto na parite. Ti gi preati kat pristigna tuka vilkata taka li da razbiram? Ami 4e te ne iskaha li s kreditna karta? I NQMA6E LI NQKAKVI OBARKVANIQ KAT PISAHA 100 $ CENA?
DeMoN

Мнениеот M1010X » Пет Апр 08, 2005 10:55 am

абе чудих се дали да ти отговарям, защото не ми се четеше пост на шльокавица, ама нейсе... нали са два реда. пращаш парите преди да си получиш нещото. даже преди да го изпратят. затова примерно в ebay има рейтинг система... като видиш примерно 5000 гласували за този човек, от които 99.8% положителни (и двете неща ги пише там) мисля, че рискът си заслужава. вилката ми е от ebay.
и няма проблеми с тия $100. всъщност, какви проблеми? дори да те накарат да отвориш пакета какво ще докажат? разбира им главата от компоненти за колело. не е mp3 player, за да има за какво да се хванат. така че споко.
колкото до парите, изпращат се с western union, банков превод... това е. има някои продавачи, които приемат само Paypal да речем. а за това се иска кредитна карта. но можеш да се разбереш за това по мейла. не отказват... повечето. някои се правят на интересни, де, но са малко. просто го зарязваш и търсиш друга оферта.

и почни да пишеш на кирилица. че с тази боза... плюс главните букви... :yuck:
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Назад към Архив