[quote="bikerider"]
[quote="skiman"]
Това си е лично мнение и не искам да ангажирам никой с него.Ама само си представи 50см. колче..върху му 90кг....дупки по улиците на София..недай си боже колчето да се счупи(аз също съм толкова килограма и съм чупил 2 колчета и добре,че бяха не повече от 10см.,та успях да се задържа)).... крайният резултат няма да е никак приятен.Уверявам ви!
[/quote]
Къде си виждал 50см колче? Плюс това, толкова ли мислиш производителите за идиоти?
Не знам как чупите колчета така, но според мен да препоръчваш висока рамка на приятеля си само защото ти някога си счупил някакво неизвестно колче е малко некоректно.
относно скосената рамка - тя е добро - факт неоспорим.
такива рамки ще има все повече и повече, просто се търсят. препоръчвам ти все пак Онтарио TE.
ако толкова те притеснява колчето, може да се съсредоточи известна сума от парите в качествено колче, което НЯМА да се счупи.
другото си е чисто неудобство за мен. ако ще кара в града определено ще му трябва бързо и лесно да може да стъпи на земята, нещо което с висока рамка е малко рисковано - говоря от личен опит.
не те убеждавам да си промениш мнението, но те призовавам недей да игнорираш такива хубави колела като Онтарио и Клаймбър заради минали инциденти. Цената им е много хубава и колелата са много хубави за цената си.
Edit: относно чупенето - няма значение колко дълго е колчето, а колко влиза в рамката при най-вдигнато положение. ако не е достатъчно влязло в рамката и най-здравото колче ще се счупи. казвам това за да ти покажа колко несъстоятелен аргумент е според мен това с колчето. Желая на теб и приятеля ти успех при покупката!
[/quote]
10Х....записвам си,записвам си и ще му предам точно твоето мнение ,защото от доста време чета форума без да пиша и определено ти вярвам!
П.С.
Колчетата дето ги счупих бяха;)
А ОНТАРИО-то някой може ли да даде линк или поне с какви компоненти ще бъде горе долу в този диапазон на парите?
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.