Ще и влезе ли...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Ще и влезе ли...

Мнениеот Ozzie » Пон Авг 29, 2005 8:27 pm

Уфффф... дано не бъда досаден, но във What the FAQ? не намерих отговор на въпроса ми, а той е: Ще побере ли DRAGOMIR F 5 185мм. ротор? Мисля в близките месеци да сложа спирачка със 185мм. ротор, но не съм много сигурен, че ще стане. Сегашния 160мм. минава твърде близо до рамката и имам чувство, че по- големия ще задере яко в рамката. Чакам за мнения, евентуално и снимки. :agree:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот mih » Пон Авг 29, 2005 8:48 pm

хех, взел си си рамката, честито!
:beer:

а за ротора и аз се чудя, уж се вижда да има още малко място, но според мен ако изобщо го побере при най-малкото кривене дискът ще опира о рамата.
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот MAN6 » Пон Авг 29, 2005 10:36 pm

[quote="mih"]

хех, взел си си рамката, честито!
:beer:

а за ротора и аз се чудя, уж се вижда да има още малко място, но според мен ако изобщо го побере при най-малкото кривене дискът ще опира о рамата.
[/quote]

изобщо тея еФ не знам си колко са голем кенЕФ :)
xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Мнениеот Shady™ » Вто Авг 30, 2005 10:42 am

[quote="Ozzie"]

Уфффф... дано не бъда досаден, но във What the FAQ? не намерих отговор на въпроса ми, а той е: [b][u]Ще побере ли DRAGOMIR F 5 185мм. ротор?[/b][/u] Мисля в близките месеци да сложа спирачка със 185мм. ротор, но не съм много сигурен, че ще стане. Сегашния 160мм. минава твърде близо до рамката и имам чувство, че по- големия ще задере яко в рамката. Чакам за мнения, евентуално и снимки. :agree:
[/quote]

Нqмаш ли приqтел със 185` да ти свали за малко шината да пробваш ;) ...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Назад към Архив