В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
Ето я първата игра която е качена на БГ тракер http://www.arenabg.com/details.php?id=15280 След нея ще има още 3 игри свързани с extreme sports от които 2 ще са само на тема Mountain bikes.
И това си струва
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Бе кво ги играете тея игри бе?
Немате ли си колела, с които да се пускате?
Само не ми казвайте, че адреналина ви се вдига и от тея игри!:buck:
[/quote]
Точно от тази трудно ще ти се вдигне адреналина... :lol:
Ако не успееш от първия път, явно не си Чък Норис...
[/quote] Ми аз в случая съм леко контузен и се въздържам, затова малко домашни забавления:D Обаче пак никакво време не ми остава за игри и даже още не съм я инсталирал тази. Сега ще поразцъкам малко:^:
[/quote] Ми аз в случая съм леко контузен и се въздържам, затова малко домашни забавления:D Обаче пак никакво време не ми остава за игри и даже още не съм я инсталирал тази. Сега ще поразцъкам малко:^:
[/quote]
Ха-ха, добре обаче играта не ми тръгна, ебати сатирата. А и не ми се занимаваше да си губя времето да я подкарвам. Явно ше почакам за следващата, а дотогава повечко филмчета ше изгледам:D