В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
[quote="christ728"]
макар, че като се замисля, по моя не много голям опит, не се сещам да съм видял рамка на Рам да прилича на рамка на друга марка например
[/quote]
[quote="christ728"]
макар, че като се замисля, по моя не много голям опит, не се сещам да съм видял рамка на Рам да прилича на рамка на друга марка например
[/quote]
мойта рамка *балкан ДхЪ* ми прилича на моделите на Скот,Драг,Рам,Кона и на Сантакруз,
и те и мойта имат преден и среден амортисур!:agree:пук и са сини на цжят кат мойта ,да *ба сантакруса >краднали са на балкан рамката само малко са оудулжили средния ресиор и предния са го слоджили джвоен:agree::angel:
абе аз ли не разбрах правилно или рамката елсворт (или не6о такова) е около 6 пати по скапа от драг4о (2400 евро сре6ту 400) 6ото ако е така то този тест ми се види малко неуместен:crap:
Цена на рамката Dragomir Diesel в Германия не е посочена, но е факт, че целият Dragomir струва 2000 евро, а само рамката на Ellsworth е с 400 евро повече
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.