от SPA » Пет Ное 25, 2005 11:37 am
[quote="Zombaiooo"]
[quote]Виж сега Zombaiooo.
Погледни какво има по магазините, на какви цени и сам прецени какво ще ти върши работа. Някой бил счупил рамка Climber и за това няма да е тя? А ти познаваш ли лично собственика на счупената рамка? Знаеш ли как я е карал? Защо се е счупила? Как? Мислиш ли, че ти ще караш бъдещото си колео по същият начин? Мислиш ли, че ще успееш да счупиш тази рамка? Или някой казал това не става и ти си готов да го приемеш за абсолютна истина? Всеки сам си предценява какво може да си позволи и как ще го ползва. Разликата в цените на Climber и C2 е два пъти. Между Climber и RAM 4x е три пъти. Междудругото рамките до 200лв не са много... Ontario, Climber, RAM HT1, RAM HT2, Мисля, че и спринт имаха колело за DJ (съответно и рамка, но не съм запознат). Като от тези, които изброих - Ontario, HT1 и HT2 определено не са правени за DJ. Не коментирам рамки на други производители (Santa Cruz, Specialized,...), които могат да се намерят по магазините.[/quote]
Ami az razpitvam koe e nai dobro, zashtoto mislq che vie ste po-navutre v neshtata ot men. Obikalqh sichki magazine i ot infoto koeto poluchih ustanovih, che climber-a e nai-eftinoto sravnitelno dobro. No kato se znam kaf za bolen nishto chudno da q schupa, osobeno ako e paqntova. Az sas cross-a kakvi li ne divotii sam pravil - 1-metrovi dropove ot kamani na vitosha, chelni blusaci, brutalni padaniq...I na dirt sam hodil s nego... Iam 2 schupeni rebra ot kormilo. Na crossa sam smenil 2 kormila, sega karam s 3-to... No ramkata e oshte zdrava(absoliutno zdrava), samo kurbelite i veneca schupih... Ako mislite che Climber e po-dobur ot ramkata na Cross Parallax (moje da bude vidqn na "http://www.crosscycle.com/") togava smqtam, che climber-a si struva...
[/quote]
Ами карай си кроса кво се косиш толкоз. Първо дайте инфо - после това не е хубаво. Ами няма таква баница дето я искаш и толкоз - хем вкусна хем без пари.

.......................................................................