stance flow vs z.1 fr3,цени и други

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

stance flow vs z.1 fr3,цени и други

Мнениеот burnout » Пет Дек 16, 2005 10:01 pm

наскоро си бях купил рамка f4(5),и преди малко навих маща ми да ми купи вилка.бях се спрял на manitou stance flow '05 axle type 20mm и marzocchi z.1 FR3 '05 като stance flow я намeрих за 250долара в www.pricepoint.com а z.1 fr за 280долара в няколко други магзина.искам да знам дали са съвместими с F4 рамката и коя е по добрата вилка за FR.И ако случайно си купя една от двете дали ще става за спирачка AVID JUISY SEVEN 'O5 с 180mm ротор.И последно,моля тези които са запознати с пазаруването от чужбина да ми кажат долу горе цените за превоза до българия от сащ.мога ли да ползвам услугите на някоя българска куриерска фирма и дали ще ми излезе поевтино отколкото доставката предложена от мястото на закупуване на стоката, бе въобще мога ли да ползвам услугите на друга куриерска фирма освен на тази дето е в online магазина.цените на тези три стоки в поста продават ли се в българя и на каква цена.
burnout

Рейтинг: 1200

Мнениеот Ozzie » Пет Дек 16, 2005 11:26 pm

И двете ще си паснат с рамката, макар че Марзочито е по- удачен избор, най- малкото заради въздушната пружина чрез която ще можеш да настройваш твърдостта. За съвместимост със спирачки: и двете са с 20 мм. ос така че спокойно ще понесат и 203мм. ротор. Ако все пак се спреш на Станс флоу, ще ти трябва и [url=http://jensonusa.com/store/product/BR602C01-Avid+Adapter+-+Bb7+Disc+Brake.aspx]такъв[/url] преходник.
Мисълта за българска куриерска фирма просто е... no comment. Най- удачния вариант е като поръчваш, да я получи някой човек там и после да ти я препрати по USPS. Най- малкото ще си спестиш мито. Транспорта от САЩ до БГ по този начин ще ти излезе м/у 40 и 50 $. Колко ще платиш за транспорт вътре в самите САЩ, зависи от сайта. Най- евтината доставка от Pricepoint е ~ 15 $, от JensonUSA малко над 10$. В крайна сметка транспортните разходи се заформят м/у 50-65$.
Аман от разяснения, 'айде сега накратко:
1. В България май можеш да си купиш единствено Avid Juisy 7. Справка [url=http://onedistribution.com/index.php?loc=bike&s=68e3c2c7a14c952e5bfbd3ffa04feb11]One distribution[/url].
2. Невъзможно е да ползваш услугите на друга куриерска фирма освен посочените в съответния сайт.
3. Абе четете ЧЗВ-то, помага!!! ;):agree:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Архив