от koned » Пет Апр 21, 2006 3:30 pm
Root, искрено ти благодараря за съветите. С голям интерес влизам във форума. Не съм от тия, които си създават кумири, но някои от репликите, а също така и статиите на Admin ми доставят истинско удоволствие и повишават настроението ми. Аз не съм на това ниво и нямам какво да кажа, затова бях решил да не се включвам повече. сега обаче, понеже съм си поръчал велосипед Рам HT I и очаквам да ми го доставят във вторник, реших да споделя това. Не намя да участвам в MTB Thassos cup 2006, съжалявам, в онзи момент съм се изсилил. Следващата ми стъпка ще бъде да си закупя подходяща екипировка, и тъй като и тук се бях спрял на раница Скот 25л., радвам е , че съм се ориентирал правилно, т. е. доверявам се на ROOT. За останалите неща - ръкавици, каска, очила общо взето критерият ми е най-ниската цена. Не зная дали е правилно, намам никакъв опит в планината, но в този момент мисля така. Освен това, понеже многосе страхувам от спукана гума, в главата ми се върти използването на боза за гуми, четох нещо в ЧЗВ, но не съм много наясно с какъв процент намалява вероятносста от подобен "инцидент", и какви са отрицателните последици от използването на такава боза, А може би, все пак трябва да се снабдя с подходящи инструменти за смяна на гума /за други проблеми не мисля, защото зная, че не мога да се справя / и постепенно този страх да намалява, защото едва ли е възможно да ядеж риба, без да можеж да боравиш поне с ножче. Времето поне тук е чудесно, аз карав стария си велосипед по около 42 км. на ден / в работни дни /, а какво ще стане по нататък божа работа.