от chrome » Нед Фев 12, 2006 1:06 pm
[quote="odarbg"]
Благодаря за предложенията!Аз все още се чудя дали да взема скапа рамка, която между другото е точно моя размер XL(21' 1.8kg) , за около година да я ъпгрейдна или обратното.
Поне при шосейните велосипеди най важно е рамка, вилка,гуми/шини и тогава монтаж. когато прекарваш 3-4 та до 5 часа на седалката най вжно си е конфорта, който пак дава по-добра изходна мощност, а за съжаление рамките на Expert и Sprint не са многоконфортни за дълго каране, първата за ради геометрията, втората e max 20'което дори и с дълга лапа не ми пасва, както и RAM HT1/2,където пак 2 има ъгъл от 67 градуса който определено не е оптималния за XC. Та дилемата ми е по-добра рамка и постепенен ъпгрейд или добър монтаж и след около година добра рамка
[/quote]
Така като те гледам май не ти трябва МТБ а колокрос машина, хем ще имаш геометрията която искаш, хем ще имаш "по-добра изходна мощност", лудница! Ако нямащ възможност да си направиш, да подържаш и т.н. то тогава би ли дал инфо колко си висок щото ако не си над 190см и търсиш 21" мтб рамка, просто няма да коментирам повече, честно казано ми е малко смешно когато видя някой "специалист" с ръст 165см да се мята на някаква огромна рамка на която колчето на седлото се показва 10/15см, но разни хора, разни идеали, апропо хт2 я има в размер 21"
Just Be!