Мисля си аз да се споделят различните маршрути из страната

) (ако има вече такава тема моите извинения ама не сам се ровил много много) ...та...нека някои където е бил и да разкаже да отговаря на въпроси и тн...
ем аз да започна

...вчера събуждам се аз по рано и какво какво айде на колелото естествено и тръгнах без посока ...от Панагюрище стигнах до Панагюрските колоний по стария път(ако има някой от околността го знае ако някой иска да тръгне на там да ме пита ама иначе пътя е чакълест през гората и е по пряк от шосето ...14км горе долу изкачване) след това от там предстоят 20тина км до местността Манзул като отново почти целият път е изка4ване. След като пих така стабилно вода от чешмата там напълних шишето и продължих по пътя( който е много объркващ на моменти защото има разклонения и няма табели -смотана държава кво да ви кажа ...та ако има ентусиасти питайте

) след това има около 15-16км каране преди да видите червените покриви на копривщенските къщи . а пък после едно невероятно спускане до града просто те кара да изпиташ не оргазъм ми просто незнам....::jump2: ) и ве4е след около 50-60 км каране се пристига в копривщица. От там аз лично се върнах до Панагюрище по шосето през Стрелча просто защото незнам някой пряк път ...но ако някой разбере или разучи да каже

))от Копрившица до Стрел4а има 20км от който 3-4 са леко изкачване а след това спускане .От Стрелча до Панагюрище са 14км половината изкачване другата спускане

)) .еми това е

Аз като се върнах и като отидох в банята седнах на кенефа и не можех да стана после нооо това е друг въпрос

))
ПС. който не е карал в Средна Гора много е изпуснал ...

да поправи грешката бързо бързо
ПС ..аиде разказвайте за маршрути

:rofl::popcorn::peace::jumpref::guiter::hbang2::eyebrow:
Make the sport fun not the fun a sport...