[quote="UVEX"]
хай на вси4ки. Не знам дали е пускана такава тема. [color=red]Та въпросът ми е КАКВО ВИ Е НАЙ-ЛОШОТО ПАДАНЕ с колело и какви са били последиците[/color].
пускам тази тема щото един приятел в4ера като пускахме една пътека се разби много лошо ( не беше с протектори и

) на колелото му няма нищо , но на френда ... малеее. най големия венец направо му мина през крака за по пряко , демек сряза го на 2 ( хехе ) но много лошо си беше падането. друго , носут му маи е нещо много зле щото неска не излезе навън дори не се показа през вратата...айде стига съм се отплесквал ами да пускам темата. Благодаря ви предварително !
[/quote]
Абе, не че нещо ама носете си предпазна екипировка:angfire:........още не мога да си представя как има хора , които в планината/а и не само там/карат без каски, протектори и т.н.
Вече има достъпна като цена и поносима като качество екипировка.Ако нямате пари за друго, поне си купете или DRAG или TCM, пак е по-добре от нищо.Човек никога не е застрахован от падане, но колегата ви можеше да отърве травми ако беше с протектори:^:
Подариха ми наколенници с кори DRAG и съм много доволен от тях....за моя стил на каране направо са супер, само тази седмица поне два пъти са ми спасявали костите от сериозни удари:D
Айде със здраве!