за падането с колело ...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

за падането с колело ...

Мнениеот UVEX » Чет Май 04, 2006 9:23 pm

хай на вси4ки. Не знам дали е пускана такава тема. Та въпросът ми е КАКВО ВИ Е НАЙ-ЛОШОТО ПАДАНЕ с колело и какви са били последиците. :(
пускам тази тема щото един приятел в4ера като пускахме една пътека се разби много лошо ( не беше с протектори и :bawling: ) на колелото му няма нищо , но на френда ... малеее. най големия венец направо му мина през крака за по пряко , демек сряза го на 2 ( хехе ) но много лошо си беше падането. друго , носут му маи е нещо много зле щото неска не излезе навън дори не се показа през вратата...айде стига съм се отплесквал ами да пускам темата. Благодаря ви предварително ! :beer:
For every day you don`t train there is somebody who trains to become better than you...
Аватар
UVEX

Рейтинг: 965

Мнениеот Alpina » Чет Май 04, 2006 9:36 pm

Като че ли да има вече една такава...
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот ene » Чет Май 04, 2006 9:38 pm

[quote="Alpina"]

Като че ли да има вече една такава...
[/quote]
:thumb:
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Рейтинг: 1198

Мнениеот Ozzie » Чет Май 04, 2006 9:39 pm

Има, има... ама няма да я казвам коя е, че даскала пак ще ме хока, че съм много добричък...:thumb:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот boi4ka » Пет Май 05, 2006 10:41 am

[quote="UVEX"]

хай на вси4ки. Не знам дали е пускана такава тема. [color=red]Та въпросът ми е КАКВО ВИ Е НАЙ-ЛОШОТО ПАДАНЕ с колело и какви са били последиците[/color]. :(
пускам тази тема щото един приятел в4ера като пускахме една пътека се разби много лошо ( не беше с протектори и :bawling: ) на колелото му няма нищо , но на френда ... малеее. най големия венец направо му мина през крака за по пряко , демек сряза го на 2 ( хехе ) но много лошо си беше падането. друго , носут му маи е нещо много зле щото неска не излезе навън дори не се показа през вратата...айде стига съм се отплесквал ами да пускам темата. Благодаря ви предварително ! :beer:
[/quote]
Абе, не че нещо ама носете си предпазна екипировка:angfire:........още не мога да си представя как има хора , които в планината/а и не само там/карат без каски, протектори и т.н.
Вече има достъпна като цена и поносима като качество екипировка.Ако нямате пари за друго, поне си купете или DRAG или TCM, пак е по-добре от нищо.Човек никога не е застрахован от падане, но колегата ви можеше да отърве травми ако беше с протектори:^:
Подариха ми наколенници с кори DRAG и съм много доволен от тях....за моя стил на каране направо са супер, само тази седмица поне два пъти са ми спасявали костите от сериозни удари:D
Айде със здраве!
Аватар
boi4ka

Рейтинг: 1805

Мнениеот Albinosko » Пет Май 05, 2006 3:34 pm

[quote="UVEX"]

Не знам дали е пускана такава тема.[/quote]

[b][color=red]OMFG![/color][/b] Няма ли search за вас бе хора :xx(:
Ако не успееш от първия път, явно не си Чък Норис...
Аватар
Albinosko

Рейтинг: 1764

Мнениеот RAM-FR » Пет Май 05, 2006 7:10 pm

оххх днес направих едно падане с много лоши последствия- счупена лява ръка и сега съм в гипс

п.п. не е лесно да се пише с една ръка
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот downhillman » Съб Май 06, 2006 11:17 pm

Аз пък вчера опитвайки ONE HANDER в Южния Парк на двата нови скока в горичката малко не си нацелих кормилото и оттам на лапата по ребра и после с главата в едно дърво.Няколко минути след това не можех да дишам и не беше ИЧ готино.

п.п.Винаги носете каска за да няма потрошени глави по дървета и т.н.
I don't need to get alive, I'm a gamer I have lots of lives
Аватар
downhillman

Рейтинг: 1226

Мнениеот EmZo » Нед Май 07, 2006 12:46 am

Eй, момчета внимавайте и не правете такива глупусти като мен днес, макар и неволно.
Значи всичко дойде от това че вчера си сложих ново компютърче, (VDO Cytec C15+ страхотна машинка, безжично) и първиначало бях обърнал трансмитера обратно и не правеше хубав контакт, както и да е бързо зацепих и го оправих. Указа се обаче, че след това пак, като стои компютърчето 5-6 минути без екшън и премине в Stand By, после като тръгна и не се активира, трябва да го ръчкаш, трансмитера и магнита. Както и да впоследствие, се оказа че батерията на трансмитера е стара и след като я смених всичко тръгна по мед и масло.
Та глупостта която направих и която вие не трябва да правите е следната - тръгнах да пускам една скоростна пътека и след като ускорих малко, се загледах в движение в дисплея за да видя дали работи(стана някак си по навик вече, неволно) и понеже не отчиташе нищо се ядосах, и така както го гледах и се ядосвах (става въпрос за 2-3 секунди) не видях на време един завой, на който в последния момент легнах много и рязко завъртях кормилото, преднта гума поизпусна малко и айде през кормилото та на земята въргал. И сега макар и с наколенки, налакътници и каска, ме боли едно ребро, и рамото. В крайна сметка нищо сериозно само леки охлузвания, но можеше да е по-страшно.

ВНИМАВАЙТЕ!

П.С.
Спомням си че едно време горе се мъдреше една важна тема:"Падания (или кой най-лошо се е приземил)"
Пробвах със Search-a но не я открих. Затрила се е май. А беше хубава тема.
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот moskvi4 » Пон Май 08, 2006 8:48 pm

а е пич аз тоя го познавам е.Той един такъв бавен нали.Кара ДРАГ ОНТАРИО.Еми кат не моиш да караш поне не са трепи.:censored:
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия! Ако си от тези 2%, които не са опитвали сложи това в подписа си
Skype-moskv4007
moskvi4

Рейтинг: 1180

Мнениеот RAM-FR » Пон Май 08, 2006 9:13 pm

[quote="moskvi4"]

а е пич аз тоя го познавам е.Той един такъв бавен нали.Кара ДРАГ ОНТАРИО.Еми кат не моиш да караш поне не са трепи.:censored:
[/quote]
за кои става въпрос ???
edit: всеки има правото да си се трепе колкото и както иска
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот UVEX » Пон Май 08, 2006 9:56 pm

за гошо бе Кика4 ( аз съм данито от 14 блок ) ... само исках да отбележа тази проява , а НЕ да му се подигравам... !!!!!! айде със здраве....... :beer:
For every day you don`t train there is somebody who trains to become better than you...
Аватар
UVEX

Мнениеот moskvi4 » Вто Май 09, 2006 12:46 pm

знам бе знам.ей пешко и аз не искам да му се подитравам обаче ДРАГ ОНТАРИО и ДЬУНХИЛ май много не се връзват нали пък и уменията на Герги са за ДАУНТАУН.[::hbang2::hbang2:-bouncy]:boring:
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия! Ако си от тези 2%, които не са опитвали сложи това в подписа си
Skype-moskv4007
moskvi4

Рейтинг: 1180

Мнениеот Alpina » Вто Май 09, 2006 2:33 pm

Няма ли да се намери оригиналната тема и да има

[img]http://www.rugeley.demon.co.uk/security/pgp-lock.gif[/img]

[size=167]Абеееее, абе къде е батко[/size] :confused:

Нещо не я намирам, писал съм в нея, няма ми я в списъка с постовете, няма я и след search :banghead:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Admin » Вто Май 09, 2006 5:27 pm

Лошото е, че аз също не я намирам :bawling: А това е много странно, тъй като нито аз, нито някой от модераторите би имал причина да я изтрие, направо не знам какво е станало с нея! :banghead:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот UVEX » Вто Май 09, 2006 8:11 pm

@Admin и до свси4ки други... като не можете да я намерите пишете в тази. не мога да разбера какъв е проблема ( дано да няма такъв ) :^: 4ао и да споделяте по темата за своите изяви с [color=yellow]машината [/color]( колелото )
Аватар
UVEX

Мнениеот dragontario » Сря Май 10, 2006 8:10 pm

[size=67][color=beige]az sam potro6eniq...
e spoko pak sam na kraka:bouncy: vsi4ko e ok
iskam da vi zapoznaq s edni MALKI neto4nosti
dopusnati ot my friends :
1 ne mi be6e razrqzan na dve kraka ,a ima6e 6zuba kito se bqha zabili
2dqha v muskula ,a az ne sum 4uval za nakolenka koqto predpazva muskula

p.s.kika6 moite umeniq ne stavat za "ДЬУНХИЛ",a tvoite stavat da si stoi6 v ku6ti i:bigeyes: tv ai 4a0[/color][/size]
dragontario

Рейтинг: 1200

Мнениеот Burn0u7 » Сря Май 10, 2006 8:11 pm

Просто ми виж аватара:
PEOPLE=SHITS!
Аватар
Burn0u7

Рейтинг: 1200

Мнениеот pe60t0 » Сря Май 10, 2006 9:06 pm

[size=67][color=beige]mi....az taka...hmmm poneje sam si karuk...i vednaj se pribirah ot edna rabota tam i po 6oseto s edin frend...oba4e kvo kvo i na kurmiloto noseh 2 lopati i na edno spuskane ( po shose) koeto e dosta strumno se dvijehme s okolo 50km/h i kfo stana toq tapaka mina pred men i prednata mi guma leko se udari v negovata zadna.....iii ot tam izgubih ravnovesie ....i smqtaite ko stana...10-15m spira4en put s moite lakti....posle bqh celiq v lepenki i razni mazila 6oto cqloto tqlo v rani...i pu da se eba ne si noseh kaskata togava....kak sam se psuval posle zatva..6oto ni6to ne se znae...

PS. - nosete protektori kakto kaza nqkoi tuka VINAGI kogato karate ( za6toto taka vednaj edin frend si kara6e v grada i go vijdam az po edno vreme taaka celiq razmazan pak s 155345 rani ..ta napravil predno salto na edna super sme6na uli4ka) i nai vajnoto vinagi nosete KASKA ...6too moje taka slu4aino da pozabravite kak se kara kolelo i kak ste karali....
P.P.S. - vse pak tree da ima risk taka 4e pod 50km/h nikoga...;)[/color][/size]
Make the sport fun not the fun a sport...
Аватар
pe60t0

Рейтинг: 1390

Мнениеот UVEX » Сря Май 10, 2006 9:19 pm

гошоооооооооооооо ти се сети да влезеш бе БРАТЛЕ. сори ама нали разбираш . 4е не съм пуснал темата за да ти се подигравам ( както се изрази кика4а ) аз съм ти приятел и те разбирам. както виждапш вси4ки падат даже и по-лошо от тебе така , 4е няма страшно. айде със зраве . дасе опраяш и дано ПО-СКОРО да ходим по пътеките и ... :banghead: ида ги покоряваме ....
4ао :beer: [color=red]Дано не се сърдиш за темата[/color]
Аватар
UVEX

Назад към Архив