ПИСНАЛО МИ Е ОТ ТЪПАНАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

ПИСНАЛО МИ Е ОТ ТЪПАНАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот caspar » Нед Май 28, 2006 5:32 pm

Това става днес, на състезанието по спускане над Драгалевци. Стартирам от последните състезатели на финала, и малко след старта се сблъсквам с някакъв ПЕДАЛ турист с колело, който няма никаква работа на трасето по време на състезанието и тоя пада пред мен, като аз падам след него. Ставам веднага и продължавам и веднага пред мене още един индивид, който вече се драпна, и със всичкото си нахалство тия двама идиота ме питат "Има ли състезание тук?".

Къде са тъпите марщали, на които им се плаща за да не минават хора?! Защо след половината от трасето нямаше нито един маршал, а само преминаващи групи туристи!

И след като финиширах четвърти и си оставих колелото и екипировката, и обясних това на организаторите минах само с едно "извинявам се" никои нищо не направи. Само отбора на СПРИНТ ми обърна внимание и се опитаха на направят нещо, за което има благодаря!

И сега к'во като съм четвърти, по-добре да бях спрял и да счупя от бой тоя дето ме спря и поне да бях от нещо доволен!

Благодаря за вниманието,
Росен Ковачев
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Рейтинг: 2000

Мнениеот Freeride116 » Нед Май 28, 2006 5:48 pm

После ние колоездачите сме били нагли:(!:
Born to lead
at breakneck speed
with high octane
We're spitting flames
------------------------
IRC channel #FreeRide^YoUr^mInD Best FreeRiders :) http://forums.cjb.net/freeridemtb.html
Freeride116

Рейтинг: 1200

Мнениеот Shady™ » Нед Май 28, 2006 5:57 pm

Eeeeeee брато... Е сега ми стана кофти за тебе ! Дебим копелето е бил тоя ! Напълно подкрепям казаното от теб по-горе... Уфф ...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот F1-MAN » Нед Май 28, 2006 6:00 pm

Росене(а и не само на теб), да кажа какво каза майка ми, която сутринта беше на финала. Значи хората долу са казвали на туристите да се махат, защото има състезание и някой може да ги блъсне, а те са казвали- "а, ми че кой ще ме блъсне" или "и кво от това" и разни такива реплики. Не мога да разбера такъв тип хора, който не мислят не само за себе си, но и за дтугите и разчитат, че останалите ще ги пазят. Това не се отнася за всички туристи разбриса, по трасето за ХС имаше доста хора, който си се движеха встрани и се дърпаха, дори ни пожелаваха успех и късмет. Ама айде, по ХС трасето имаше много камънак и не се караше много бързо, тъй че хората не бяха проблем, ама при ДХ допускането на човек по трасето е недопустимо и за това са виновни не само липсващите маршали ами и глупавите, злобни и самоубиващи се туристи.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Albinosko » Нед Май 28, 2006 6:41 pm

Съжалявам за случката... А за маршалите истината е че по-надолу бяха разположени много на гъсто, а точно от старта до повече от половината трасе нямаше нито 1... Имаше една голяма "празна дупка" ако мога така да се изразя, която не се наблюдаваше от никой. А и 8 маршала за цялото състезание са доста малко и както и да са разпръснати няма начин да се покрие 100% от трасето. Съжалявам още веднъж за случката. :crap:
Ако не успееш от първия път, явно не си Чък Норис...
Аватар
Albinosko

Рейтинг: 1764

Мнениеот MAN6 » Нед Май 28, 2006 6:44 pm

а ние пък днес за разнообразие минахме през златните. голяма грешка, но карай. та там някакъв чичо се развика "като взема един камък и..." .. и спрях и слезнах и като тръгнах към него оня се скри зад жена си...

господин ковачев, съжалявам за случилото се. по-натам пак ще има състезания, не се ядосвай. а т'ва да набиеш някой турист е най-голямата възможна грешка... не го правете :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот I need money » Нед Май 28, 2006 7:11 pm

Caspar razbiram 4e si super vbesen , az bqh edin ot "тъпите" mar6ali, neznam za6to trqbva da ni obvinqva6,trqbva6e da ima 20 mar6ala po traseto no doidoha polvinata i vse pak kvo iska6 ne moje tolkos hora da se razpredelim po vsi4ki 4asti na traseto,kolkoto do tapite PENSII dneska vikam da edin savsem vazpitano"po tova trase ima sastezanie ,molq minete po strani4nata pateka" pri koeto toi mi vika q se razkarai , "da vi eba maikata na sastezanieto!Nie mar6alite sme naeti da podgotvqme traseto i predoprejdavame a ne da trepem horata!Togava da si bqhte viknali nqkoq ohranitelna firma.Tva e moito mnenie.
I need money

Рейтинг: 1741

Мнениеот caspar » Нед Май 28, 2006 7:15 pm

Не ме интресува колко сте били маршалите, вайното е че не сте си сваршили както трабва работата. На тренировките точно на това място имаше маршал, а къде беше накрая?!

@I need money
Не казвам, че трябва да биете туристите. Аз сам щях да си смелям тия двамата, ако не бързах за надолу:D.
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Мнениеот F1-MAN » Нед Май 28, 2006 7:25 pm

Мисля че сега е моментът да се намесим във форумите на дир.бг например, защото и на мене ми идва да сложа на мястото му някои идиот, като чувам от майка ми и от други хора какво е било, но така само ще настроим още хора срещу нас.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот I need money » Нед Май 28, 2006 7:49 pm

[quote="caspar"]

Не ме интресува колко сте били маршалите, вайното е че не сте си сваршили както трабва работата. На тренировките точно на това място имаше маршал, а къде беше накрая?!

[/quote]
Ami tyka nqma6 nikakvo pravo da ni obvinqva6 poneje kakvoto se naredi ot organizatora tova pravime:(!:!
I need money

Мнениеот ene » Нед Май 28, 2006 7:51 pm

абе голяма е мизерия!!!то отговорниците неможеха да им попречат на тия ИДИОТИ!!!еди нот отговорниците казва на едни: "отдрапнете се от трасето щото има състезание,минете по асфалта" ,а те "ние НЕ сме дошли да ходим асфалта"
е кажете ми как се говори с тия ГОВЕДА?!
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Рейтинг: 1198

Мнениеот Teodor40 » Нед Май 28, 2006 8:05 pm

Не се говори,бие се! Отдавна казвам, че туристите са адски нагли и невъзпитани копелета и това за пореден път се доказа. Случката е отвратителна и нямам думи колко е Много прецакала Росен. Но поне се радвай че не падна някъде по скоковете на трасето ;) Сещаш се какво имам в предвид :P
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот pishkata4 » Нед Май 28, 2006 8:42 pm

[color=beige]emi sledvajtiq put prosto slizate i gi ritate zdravo,ili prosto gi pometete po sklona i tvA e,za da se nau4at,qvno samo taka jte stane[/color]
pishkata4

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Нед Май 28, 2006 8:59 pm

[quote="ene"]

абе голяма е мизерия!!!то отговорниците неможеха да им попречат на тия ИДИОТИ!!!еди нот отговорниците казва на едни: "отдрапнете се от трасето щото има състезание,минете по асфалта" ,а те "ние НЕ сме дошли да ходим асфалта"
е кажете ми как се говори с тия ГОВЕДА?!
[/quote]

оооо
мен на Велорали Черни връх ме псуваха, докато катерих нагоре.... по-разбираемо...
но някаф идЕот да се разхожда по ОГРАДЕНО ТРАСЕ....
нямам думи...
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот TOYAGA » Нед Май 28, 2006 10:02 pm

@ caspar

Съжалявам, че си потърпевш, но определено мисля, че трябва да потърсиш сметка от организаторите, а не от туристите...

@ дебилчетата

Малоумието ви скоро ще докара сериозни неприятности за всички и тогава ще ядете бой не само от туристите...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот chefo-pld » Нед Май 28, 2006 10:38 pm

щом тия тапаци са се разхождали в оградената зона значи или са изумително тъпи или просто си просят боя а що се отнася до организацията предложението с охранителната фирма е добра идея ама никой нема да наеме охранителна фирма за да пази трасето по-скоро трябва да се вталпи на туристите да уважават масовите деиности в приридата щото тва все пак е за тяхно добро( и за нашо)и тогажа няма да има нужда от нагусто разпределени маршали или квито там бяха :boring::drunk::hbang2::irked:
живей така че да не съжаляваш за постъпките си ;)
Аватар
chefo-pld

Рейтинг: 1191

Мнениеот TLD1 » Нед Май 28, 2006 10:54 pm

[color=beige]rosene slu4ilose e e e no bate az ti kazvam 4e edin marshal nemoje bate da pokrie obsega na o6te 3-ma koito ne sa do6li ne si savsem prav pomisli za tezi izkazvaniq.po skoro drugi obvinnqvai!!!!!!!!!!![/color]
TLD1

Мнениеот bikerider » Пон Май 29, 2006 6:57 am

[quote="I need money"]

[quote="caspar"]

[/quote]
Ami tyka nqma6 nikakvo pravo da ni obvinqva6 poneje kakvoto se naredi ot organizatora tova pravime:(!:!
[/quote]

Демек намекваш, че организаторите са ви наредили да се махнете от трасето???????????
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот I need money » Пон Май 29, 2006 7:58 am

[quote="bikerider"]

[quote="I need money"]

[quote="caspar"]

[/quote]
[/quote]

Демек намекваш, че организаторите са ви наредили да се махнете от трасето???????????

[/quote]
Ne namekvam 4e ni razpredeliha po drygi postove!
I need money

Мнениеот Crimson » Пон Май 29, 2006 9:46 am

[quote="TOYAGA"]

@ дебилчетата

Малоумието ви скоро ще докара сериозни неприятности за всички и тогава ще ядете бой не само от туристите...
[/quote]
Мдаммм !!!
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот did » Пон Май 29, 2006 9:49 am

[quote="TOYAGA"]

@ caspar

Съжалявам, че си потърпевш, но определено мисля, че трябва да потърсиш сметка от организаторите, а не от туристите...

@ дебилчетата

[/quote]

:agree:

а относно липсата на маршали...

Като е имало толкова публика, не можахте ли на място, доброволно и безплатно да помислите, че правенето на снимки на интересните и лесно достъпни места не е по-важно от безопасността на карачите и да се поразпръснете нагоре по трасето?

Все пак, организацията на такива мероприятия в България все още се крепи твърде много на доброволни подаяния под форма на съдействие, отделено време... Или е по-важно да се пълнят директориите в дата-та с повече снимки от скокове? Или просто народа го мързи да се издрапа нагоре и да снима там, щото иска драпане?

Организацията на такова състезание е немислимо без поне малко съдействие от "наша" страна. Не може за висене покрай трасето да се плаща на всеки един, а не е и необходимо. Все пак, много от "нас" ходят и висят покрай трасето за удоволствие. Не виждам какво им пречи да го правят по по-полезен за организаторите начин.

А за тези ******, които пак обвиняват туристите и искат да ги бият: не ви знам каква армия смятате да си организирате, за да набиете няколко стотин хиляди туристи, за "да им дойде акъла в главата" на всичките. Рано ви е да мислите за превъзпитанието на вашите баби и дядовци. Първо се заемете със собственото си възпитание.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот SoRcE » Пон Май 29, 2006 10:15 am

[color=beige][size=67]ae teq sa ne hora shibanite tursiti e az si tikam bike nagore za da gledam dh-to i im vikam eto lentata zastanete zad neq shtoto shte vi pometat oneq filosofstvat edin shteshe da me bie ebahta v glupavite hora ne si davat smetka 4e ako edin koloezda4 go pomete s 30-40 km moje i nishtu da ne mu stane na koloezda4a ako e s ekipirovka ama na turista nqma da mu e mn dobre...[/size][/color]
SoRcE

Мнениеот did » Пон Май 29, 2006 10:29 am

[quote="SoRcE"]

... i im vikam eto lentata zastanete zad neq shtoto shte vi pometat oneq filosofstvat edin shteshe da me bie ...
[/quote]

Мноооого грешен подход. Вместо да ги ПРЕДУПРЕДИШ, да им ОБЯСНИШ какво се случва между тия две ленти и да ги ПОМОЛИШ да се съобразят, ти ги ЗАПЛАШВАШ, че някой щял да ги отнесе.

При такава тактика нормално е те пък да ти споменат, че не им е голям проблем да те отнесат по същия начин, барабар с колелото.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот klmn » Пон Май 29, 2006 10:46 am

Бe,има туристи и тОристи,вторите за чий ги оправдавате,не мога да зацепа.?:popcorn:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот did » Пон Май 29, 2006 10:51 am

[quote="klmn"]

Бe,има туристи и тОристи,вторите за чий ги оправдавате,не мога да зацепа.?:popcorn:
[/quote]

а, вторите са си за бой, ама отделянето на едните от другите става трудно.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Назад към Архив