Относно грубо отношение към клиентите на веломаг``

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Liohman » Сря Юни 14, 2006 9:20 am

[quote]Хахах споко момчета вината не е у търговците, а у вас. Просто требе като влезете у магазина (независимо кой е той) и да гледате сериозно и в очите, самия продавач. Те така да го респектирате. А не да си чешете макарите и да мрънкате нещо. Ма требе от първия път така, та да ви научат, че не сте шушумиги[/quote]

Ами след като така или иначе вината си е у нас, то тогава най-добре още с влизането и да центрирам продавача (продавачката) между очите, и всичко после ще е наред. И все пак онази УФСЪ от веломаФия (явно вече бивша продавачка) вероятно стоически щеше да понесе удара с дебелата си кофа, най-много след това някоя мозъчна клетка да се събуди.:banghead:
L.B.M.P.
Liohman

Рейтинг: 1700

Мнениеот bluskanie » Сря Юни 14, 2006 9:52 am

[quote="Liohman"]

И все пак онази УФСЪ от веломаФия (явно вече бивша продавачка) вероятно стоически щеше да понесе удара с дебелата си кофа, най-много след това някоя мозъчна клетка да се събуди.:banghead:
[/quote]

Не съм я виждал за съжаление, но малко шамаре никога не са излишни, при лошо поведение :lol:.

Според мен повечето търговци в България не оценяват възможноста да привличат потенциални клиенти. Направо даже се чудя как не започват с въпроса "Ще купувате или ще гледате" Ма ще се научат все някога...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот Liohman » Сря Юни 14, 2006 11:17 am

[quote]Не съм я виждал за съжаление, но малко шамаре никога не са излишни, при лошо поведение [/quote]

Няма за какво да съжаляваш, много зле горката.

[quote]Според мен повечето търговци в България не оценяват възможноста да привличат потенциални клиенти. Направо даже се чудя как не започват с въпроса "Ще купувате или ще гледате" Ма ще се научат все някога...[/quote]

Възможно е да се понаучат наистина, има някъкви наченъци на места, но при някой определени личности просто няма как да се случи. Ако ще и с фуния акъл да им наливаш файда никаква, това конкретно важи с пълна сила за ВеломаФия.
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот TOYAGA » Сря Юни 14, 2006 11:43 am

[quote="Liohman"]

Ами след като така или иначе вината си е у нас, то тогава най-добре още с влизането и да центрирам продавача (продавачката) между очите, и всичко после ще е наред...[/quote]

Представям си как някой влиза при Нина и се опитва да я центрира между очите... :rofl::rofl::rofl:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот тучо чучо » Сря Юни 14, 2006 11:56 am

Момчетааааа, не ставайте арогантнииииииииии!:)
Не се изказвайте така тежко, защото от думите ви лъха повече простотия отколкото тази, срещу която недоволствате. Опитайте да намерите по-удачен начин за възмущение, пък тогава бучете за недоброто обслужване в магазините.
А ако някой има да раздава шамари на Марияна може спокойно да ги "даде" на мен, аз ще й ги предам, че и на баща й също!:agree:
Аватар
тучо чучо

Мнениеот Liohman » Сря Юни 14, 2006 12:31 pm

На бой с камъни като на бой с камъни - мяташ камъни...:splat:
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот fanatic » Сря Юни 14, 2006 1:04 pm

[quote="Teodor40"]

[quote="julybong"]

Тази продавачка на хигиената, Мариана ли се казва, не знам, ама и в хоремага на село не заслужава да продава.(Хоремаг - хора влизат, магарета излизат, а иначе е познат като селската кръчма). Абе там и двамата са хвани единия, удари другия!

[/quote]

Личи си, че не я познаваш и не знаеш колко дразнители и клиенти и минавха всеки ден през магазина. Ти май не си бачкал в магазин?
[/quote]

пич който не му харесва работата да си я сменя, никой клиент не е длъжен да понася настроенията и неволите на някой киселоч, добре че се е махнала тая мариана сега ако и ония ка...ут с клюна се разкара ще е супер де...а и нещасниците гледат те все едно ти правят услуга че си пазаруваш нещо там повече никога няма да стъпа жалко че миналата седмица оставих 300 лв. там а не при нина.......
It's TIME TO GET MUDDY !
Изображение
fanatic

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Сря Юни 14, 2006 2:10 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote="Liohman"]

Ами след като така или иначе вината си е у нас, то тогава най-добре още с влизането и да центрирам продавача (продавачката) между очите, и всичко после ще е наред...[/quote]

Представям си как някой влиза при Нина и се опитва да я центрира между очите... :rofl::rofl::rofl:
[/quote]

ROFLMAO :rofl::rofl::rofl::rofl:
Искам да го видя това!!!!!!! :usclap::usclap::usclap:

@тучо чучо: Емо, те сега са си напипали жертвен козел и действат. Едва ли можем да ги разубедим, вместо да се преборят за доброто обслужване те търсят виновен, кой ги прецаква и така нататък... по-лесно им е така, да са УфСе и те.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Liohman » Сря Юни 14, 2006 3:36 pm

[quote]Едва ли можем да ги разубедим, вместо да се преборят за доброто обслужване те търсят виновен, кой ги прецаква и така нататък... по-лесно им е така, да са УфСе и те.[/quote]

И как по-точно предлагаш да се случи това? Аналогия на това действие е да се спори с радио.
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот тучо чучо » Сря Юни 14, 2006 3:46 pm

[quote="Liohman"]

[quote]Едва ли можем да ги разубедим, вместо да се преборят за доброто обслужване те търсят виновен, кой ги прецаква и така нататък... по-лесно им е така, да са УфСе и те.[/quote]

И как по-точно предлагаш да се случи това? Аналогия на това действие е да се спори с радио.
[/quote]

... и като гледам на теб това добре ти се удава.
СтЕгни се!
Аватар
тучо чучо

Мнениеот skiman » Сря Юни 14, 2006 3:54 pm

За сетен път се убеждавам, че българина не може да бъде нормален клиент! Той е консуматор!
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот Liohman » Сря Юни 14, 2006 4:35 pm

[quote]... и като гледам на теб това добре ти се удава.
[/quote]

Определено, предвид радиото с което споря.

[quote]СтЕгни се![/quote]

И отново
[img]http://sweb.cz/kulturistika.fitness.trenink/MikeMatarazzo.jpg[/img]
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот kotka12 » Сря Юни 14, 2006 8:56 pm

скромно мнение
един продавач не може да си позволява няколко неща
1. Да се държи с клиентите си в зависимост от настроението си
2. Да се опитва да го лъже за качествата и възможностите на дадена стока
3. Да дава компетентно мнение за неща, които не разбира
4. Да робува на определена марка

Има и други неща, които ме дразнят, но това ако е ОК няма да е чак толкова зле положението в БГ.
:beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот klmn » Сря Юни 14, 2006 9:18 pm

Хе,нема такъв филм..:D:popcorn:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот bobyknot » Чет Юни 15, 2006 12:28 am

Абе Liohman ти си бил голем побойник бе бате!!!Направо ме караш да мечтая да съм продавач във веломания и Ти да ми дойдеш!Искренно се надявам някой ден да се запознаем и да пометаме камъни.............
Ако има още някой да шамари Мариана нека да се свърже с мен!!!
Пънк, цици, наркотици...
Аватар
bobyknot

Рейтинг: 1180

Мнениеот PtD » Чет Юни 15, 2006 8:12 am

Ейй, големи защитници се извъдихте. Момичето определено не става за търговец в магазин - факт. Случвало се е и на мен да ми се кара, при това аз съм известен с любезността си към търговците. :dunno:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Liohman » Чет Юни 15, 2006 9:04 am

[quote]Абе Liohman ти си бил голем побойник бе бате!!!Направо ме караш да мечтая да съм продавач във веломания и Ти да ми дойдеш!Искренно се надявам някой ден да се запознаем и да пометаме камъни.............
Ако има още някой да шамари Мариана нека да се свърже с мен!!!
[/quote]

Аве bobyknot ти си бил голяма Мариана бе "бате"! Незнаех, че има толкова защитници на простотията, ако знаех хич нямаше да се обаждам. Иначе аз във ВеломаФия не стъпвам вече, просто нямам желание да си купувам боклуци и да ми бучат разни "Марианки". Колкото до камъните, огледай се и намери някой, после хоп в главата и си готов.
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот bobyknot » Чет Юни 15, 2006 9:50 am

@PtD прав си момичето може и да не става за търговец ама чак пък шамари ще и раздават...извинявай! Защитавам я както бих защитил всеки мой приятел или познат!!!

@liohman ще се оглеждам..."бате"...
Пънк, цици, наркотици...
Аватар
bobyknot

Мнениеот Liohman » Чет Юни 15, 2006 10:03 am

[quote]@liohman ще се оглеждам..."бате"...[/quote]

:thumbu:
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот Teodor40 » Чет Юни 15, 2006 10:58 am

Баси комплексарите.Вие иматв ли идея колко бачка тя там!Има дни в които седи по няколко часа допълнително вместо да затвори вратата на клиентите под носа и да си тръгне. Там нямаше до скоро механик и всички и пищяха на главата тя да оправя колелата.Като съм седял там идват малоумни клиенти които само я разкарват и нищо не купуват. Къвто и да си това не може да се издържи и затова тя се премести. Сега няма какво да опсъждате стари неща а особено и ако не сте запознати. Вие не сте толерантни с нея, защо тя трябва да е с вас? Пазарувайте от сергиите на женския като сте такива тарикати!
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот did » Чет Юни 15, 2006 11:08 am

[quote="Teodor40"]

Като съм седял там идват малоумни клиенти които само я разкарват и нищо не купуват. Къвто и да си това не може да се издържи и затова тя се премести.[/quote]

мале мале... кошмар!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот kotka12 » Чет Юни 15, 2006 11:38 am

[quote="Teodor40"]

Баси комплексарите...бла-бла...Като съм седял там идват малоумни клиенти които само я разкарват и нищо не купуват...бла-бла-бла ... опсъждате ... бла-бла ...[/quote]

Комплексари, защото искат културно обслужване???? Малоумни, защото искат да им бъде обяснено и показано???? "Клиент" не е същото като "купувач". И е много ясно, че ще питат и ще искат да видят, да докоснат това, което искат (евентуално) да купят. Освен това идеята не е само да има продавач, а продавач-консултант. И ако съответният консултант е неспособен да даде търсената информация се сещаш, че магазинът губи, защото полека-лека в БГ се оформя конкуренция, а от това печелят всички.

Аватар
kotka12

Мнениеот did » Чет Юни 15, 2006 11:57 am

@kotka12:

An' lea'e us nought but grief an' pain,
For promised joy. ;)
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот kotka12 » Пет Юни 16, 2006 11:09 am

@did
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
@модераторите
моля да не ми се съкращават бирите - did ги заслужава

Аватар
kotka12

Мнениеот bobyknot » Съб Юни 24, 2006 12:53 am

Нещо млъкнахте, побойниците на жени...:boring:
Пънк, цици, наркотици...
Аватар
bobyknot

Мнениеот PtD » Съб Юни 24, 2006 1:05 am

[quote="bobyknot"]

Нещо млъкнахте, побойниците на жени...:boring:
[/quote]

Това е, защото преминахме от думи към дела :evil:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот root » Сря Юни 28, 2006 9:34 am

[quote="bikerider"]

И защо тя да е виновна?
Това нито е склад, нито е неин магазин, нито нищо... що трябва всички да ти бършат ****?

Много сте прозрачни просто - като ви се бутне на аванта правите евала, като ви се откаже и пищите за лошо отношение. Двойни стандарти, а?

@root: искаш ли да ти спретна една и съща анкета три пъти и трите пъти резултатите да са различни?
ужким си root пък се правиш на глупак... все едно не знаеш колко може да се разчита на online анкети... :crazy:
[/quote]

Е явно аз съм виновен че по този неендерталски начин се отчита кой е гласувал на анкетите а?
И кат си толкоз много добар е ти АСП е ти виндоус е ти Админ оправи му анкетите (демек асп-тата) пък после обиждай.
Не нема да кажа как се подправят - не нема и не съм подправял, да знам как се заобикаля и колко е елементарно направено, не съм аз виновен затова.
Още предварителни и последващи отговори требват ли ви?

Едит:
или нещо не те кефят резултатите от анкетата а?
ще ти изядат хлебеца нещо а?
Не че имам нещо против каймата де ама е те там хората са гласували за БАС така че се стегнете и не се заяждайте с който не требва.
I'm root, if you see me
laughting better have a backup.
root

Рейтинг: 1200

Мнениеот lacho_m » Сря Юни 28, 2006 10:07 am

@root, време е за промяна:
I'm fool, can you see me?
Shit making better and have a backup...
...for later!!!
:o);)
Да бе мирно седяло, нищо не би видяло!
Аватар