от skiman » Съб Юли 01, 2006 8:09 pm
[quote="CrZ"]
плс ако някой знае адрес на някъв магазин специализиран за всякакви изчанчени гумени уплътнения да каже че работата е мн спешна
[/quote]
Саше, сега видях твоят пост, дано да ти бъда полезен! Не знам точният адрес, но ще се постарая да го обясня точно! Човека се занимава с ИЗРАБОТКА, на каквито искате семеринги, уплътнения и каквото се сетите от гума! Как се стига до там:
От бул Сливница тръгвате по Христо Борев посока центъра(пл. Македония), завивате в първата пряка в ЛЯВО(Кирил и Методий), веднага след като завиете, първата пряка в дясно и след 30-50м. в дясно ще видите работилницата! Човека е по фамилия Настев! Повече не знам! Дано съм помогнал на който му трябват гумени уплътнения! Цени незнам! Ползвал съм услугите му преди повече от 2 години!
Намира се някъде тука:
[url]http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=90e61ec7660a98dd279e06244f5d6ca1&city=sofia&str=&num=&grid=m8k&Map27_30.x=169&Map27_30.y=146&maxnearest=5&nType=23&oName=&oType=9[/url]
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.