[quote="Rag"]
Така - с инструментите въпросът се уреди - 3-ма души като за начало ще си вземем компекта - по 34.33лв на човек - идеално ни урежда. Сигурно утре ще ходим да ги вземем.
За гумите и каплите - цените са УМОПОМРАЧИТЕЛНИ - както каза някой по-горе, ще ми излезе като още един Sprint Appolo...
И тъй - каква е ситуацията при мен всъщност - ще си поплача пред вас.
1. имам 300лв.
2. Искам да си купя протектори (бях постнал в една друга тема) - по-точно искам кори за пищяла заедно с наколенници 69лв, предпазител за гр.стълб 68лв, ръкавици 36лв, налакътниви 40лв, педали 35лв, каска ще ми подарят Giro но не fullface - ама на харизан кон...
3. Искам гуми и капли - това вече го обсъдихме.
4. Спазарих се с един пич от ebay.de за 170 euro включително с таксите за доставката да ми прати Marzocchi Dirt Jumper 2003 130mm почти нов - но ми се струват много, защото в интернет виждам доста противоречиви отзиви за тая вилка... Вие какво мислите - струва ли си?
И тъй искам с моята сумичка да си направя колелото като за 3600лв

, което е ясно че няма да стане, но вече наистина не знам какво да правя. Давайте съвети, моля ви!
[/quote]
Моят съвет е следния: Вземи наколенки, налакатници и някаква здрава каска (не фулфайс) - например 661:
[img]http://e-shop.screambikes.tobulgaria.info/images/h_Mullet-Gray.jpg [/img].
Или си ги купи от ScreamBikes или иди в БАС.
С останалите пари прави каквото поискаш по колелото.
[size=200]Здравете е най-важното.[/size]
Особено като ще караш DH.