[quote="rapuntsel"]
[quote="chrome"]
сега да ви разкажа и аз една история, ааахаа йеее...
На 28/03/2006 23:09:17, някой се регистрира в e-shop ВЕЛОС, с инициали Х.Х. на популярна личност в бранша, след което активира поръчка на Corratec X-Vert Deore, продукт крайно странен да бъде желан от Х.Х.
След като виждаме всичко това естествено сме озадачени

, на следващия ден мобилизираме хора и усилия да разберем какво точно става, проследява се IP от което е активирана поръчката и стигаме до русенски нет доставчик на който на пръв погледа прави впечатление че е хостнат DIMIBIKE, за съжаление не може да се проследи машината от която е направена поръчката.
След нови размисли и обсъждане на проблема с други хора стигаме до извода че някой малчуган е решил да си направи майтап, и се отказваме да се занимаваме повече. По-късно ми хрумва идеята че ако е малчуган е много вероятно да влиза в mIRC мрежата, и пускаме търсене по ИП, хммм какъв беше резултата, следния...rapii (
[email protected]) was last on IRC 22:40:03 ago, identified (NS: NO, OS: NO), signed on 1d 05:18:12 ago, online time 6:38:09, user left IRC, изненада, правим проверка и в статистиката на банера ни, там също се появява интересна информация, правим и някои други справки и се чудим, защо???, за тези които се чудят от къде идва rapii=rapuntsel, та въпросът е ЗАЩО?
[/quote]
Така... В интерес на истината до сега не обръщах голямо внимание на забежките ви до момента, в който тази популярна личност за която говорите, не ми спомена каква е историята.
Следователно и аз си направих малко поручване по въпроса и останах крайно угнетена от пуснатата от ВАС "НЕДОПРОВЕРЕНА" информация в публичното пространство.
Тъй като явно не сте достатъчно компетентни по ИТ въпроси, бих ви препоръчала да се обърнете към някой специалист преди да публикувате подобна клевета.
[/quote]
Всъщност покрай твоите забежки ни се наложи да влезем в час и по ИТ въпросите, освен това преди да покбликуваме "клеветата" се консултирахме и с ИТ специалисти, които са сигорни на 100%, естествено че докато нямахме 1005 потвърждение не бихме си позволили да го правим, но няма как да кажем на черното бяло...така че поне можеше да се измъкнеш с едно сори-беше на шега, но..., всеки си плаща за грешките.