DH/FR - shte e po-natatuk , purvo trqbva da svalq kilca shtoto koleloto nqma da izdurji na natovarvaneto.far4eta,spedomer4eta i stop4eta se svalqt lesno.shocka shte go smenq za da nqma nishto losho po koleloto

.za tolkova pari e absurd da se izlagam s kofti 4asti.kalnici si trqbvat , ne iskam da stavam na blatno 4udovishte kato zavali dujd.za sedalkata sum nai-pritenciozen , prosto predi imah mnogo problemi ..... za tova 4e sega shte si kupq nai-dobrata ako shte da e 200lv.tva e nai-vajniq protektor koito trqbva da si vzema.shtoto bez krak i bez ruka moje ama bez .......

.za kaska se zamislqm , ama v tiq goreshteni ...... osven tova znam 4e shte imam problemi s neq , shtoto imam problemi i s obiknovenite shapki (glavata mi e mnogo golqma

).kiato vseki uvajavasht sebe si lubitel na bike-ove i az sum se pritrepval.Edin prekrasen den v stara zagora v pro4utoto Aqzmo(golqm estestven park) se pusnah sus stariq si bike po edno mnogo golqmo nanadolnishte(2-3km), po asvalt uj , shiroka ulica ama kakto si karam s neveroqtna skorost (ne polzvah spira4ki) i pred men na edin zavoi se pokaza edna strashno dulboga i tqsna dupka, ne mojah da q izbegna shtoto mi idvashe to4no na traektoriqta na zavoq a s tazi skorost nqmashe vuzmojnost za kakvito i da e manevri , minah prez dupkata , uspqh da stabiliziram koleloto no ne uspqh da vzema zavoq i se haknah v dosta visok bordiur.izhvur4ah ot pred , koleloto sled men i to hvur4i , padam i po4vam da se turkalqm kum edno dere , turkalqh se 10 metra i me sprq edno durvo.az se razminah samo s ohluzvaniq , kaplata na koleloto se oguna 4ak do osta, no ramkata beshe v perfektno sustoqnie.