Както и да е.Тъкмо мислех да си купувам Sigma Sport Geronnoble, когато от Sigma спряха за правят очила и въпросния модел изчезна от търговската мрежа.Та си търся нови спортни, слънчеви очила(за каране), със сменяеми плаки и обезателно UV защита, като искам да не са много скъпи(не повече от 90лв. примерно)Досега ползвах Sigma Sport Brooklyn, но вече поостаряха и се поиздраскаха, пък и искам да имам очила със сменяеми плаки, за да разполагам с прозрачни стъкла за мъгла или при вечерни карания, когато мушиците все още летят и ми влизат в очите, а пък тъмните очила не са най-удачното решение в този случай.Та приемам всякакви предложения за марки, само да се казва откъде могат да се купят въпросните очила.
Нещо в допълнение - ходих до Веломания и гледах там новите очила Шимано, но моделите ми се сториха някак много груби и с липса на стил(в Gorgonata явно са поразкрасили снимките с Photoshop).А някои участъци на рамките(тези сребристите) ми се видяха направо цигански.+ това отливките на рамките се разминават и очилата изглеждат като 2 левови експонати от Илиянци...Като че ли Sigma Sport правеха по стилни очила за същите пари, дори по-евтини.Жалко че ги спряха от производство.

Та давайте вашите предложения!Ще съм ви благодарен!:beer: