Namrine na sponsor

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Namrine na sponsor

Мнениеот beltrond » Съб Юни 19, 2004 8:24 pm

Temata mi ne e mnogo za towa mqsto, no pomislih, che shte e po-dobre da q postna tuk. Neka preminem kym syshtnostta na vyprosa! Az sym mnogo zapalen baikyr, karam vyv vseki stil ( bez dj ), no ot vsichko nai-predpochitam dh i extreme fr. Nemoga i den bez da se kacha na nqkoe ot tepetata ( ot plovdiv sym, zatova) i da ne se spusna. Nqkak si me otpuska, bolkata v glavata, sled napregnatiq den, preminava, chuvstvam se prosto prekrasno sled edno takova izjivqvane. Obache problema ( edinstveniq) e koleloto i po-tochno - parite. Karam sprint jaguar, s tvyrda ramka i ednokoronna prujinna vilka. Pyk pari za nadgrajdane ili pone ako se zahvana shte e prekaleno mychno. Sybral sym kym 600 lv i mislq da si kypq novo dvijenie. No s ramkata i vilkata, a syshto i spirachkite ne znam kak shte se spravq. A mnogog bih iskal da uchastvam v systezaniq. ne profesionalno, prosto amatior. I mislq che karam dobre, wse pak ot tri godini veche karam samo tva kolelo. Otdelno oshte tri godini s koleloto koeto mi otkradnaha. Iskam da si namerq sponsor, s chiqta pomosht da uspeq da si zakupq nqkoi po- hubavi chasti ( ne wsichki razbira se0 i da uchastvam v systezaniq. No ne znam kak stava tova. ako nqkoi veche si ima, neka mi obqsni kakvo trqbva da napravq, za da se sdobiq i az s takyv.
beltrond

Рейтинг: 1200

Мнениеот uha_rampage » Съб Юни 19, 2004 9:07 pm

Намери си работа през лятото и изкарай кинти - поне още 1000 лева.
Спонсор няма да намериш, поне не засега в България...
[quote]bih iskal da uchastvam v systezaniq. ne profesionalno, prosto amatior[/quote]

Друг въпрос е че за да те спонсорират трябва да караш професионално...
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот beltrond » Съб Юни 19, 2004 9:33 pm

pod neprofesionalno imah predvid che nqma da pravq kariera na sportist. osven ucheneto, sledvaneto i po-natatyk rabotata iskam da se zanimavam i kato koloezdach. t.e. neshto kato vtora rabota ( profesiq).
beltrond

Рейтинг: 1200

Мнениеот TheUndertaker » Нед Юни 20, 2004 5:32 pm

[quote="beltrond"]

pod neprofesionalno imah predvid che nqma da pravq kariera na sportist. osven ucheneto, sledvaneto i po-natatyk rabotata iskam da se zanimavam i kato koloezdach. t.e. neshto kato vtora rabota ( profesiq).
[/quote]

Koloezdeneto ne e rabota a e udovolstvie maniq i tnt :D
Otnosno sponsorstvoto edno vreme BAS imaha na saita si programata im za sponsorstvo ma neznam kakvo e stanalo s neq.
A 6tom si maina se se6tam za edin magazin tuk, koito ocenqva pomo6ta pri podrujkata na putekite ni akto vi predlaga po dobra cena, taka 4e tova si e edin vid sponsosrtvo kato pomisli6!
A ina4e v BG mai o6te ne sme dorasli do pulno sponsosrtvo ma znae li 4ovek vsi4ko e vuzmojno :D
Аватар
TheUndertaker

Рейтинг: 2000

Назад към Архив