[quote="Gesha"]
мислех да взема рамката на Gitan и вилка - тази която ми препоръчахте sentour XCP75е екстра като за мен а един приятел каза че ако се напълни с масло ставало екстра!!!!!!!!??????? възможно ли е?? и другото което не ми е ясно тази рамка дали е добра и какво произтича от това че е на втулки???[/quote]
Е, чак пък екстра не става, но пък за сметка на това работи и в кучешки студ. Някои проблеми които може да срещнеш с тази вилка (както и с другите low-end) и начина за правенето на маслената баня можеш да разгледаш [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=725]тук[/url]. А рамката наистина има малко ход за теглото си, втулките пък ще се износят сравнително по-бързо от лагери (по-добрите рамки са с лагери), особено ако караш "зверски". Също така бъди подготвен че не всички части ще могат да се прехвърлят от Castello-то на новата рамка (каквато и да е тя).
@F1-MAN
Абе човек, ти днес уби всичко детско в мен - нали се говореше за нещо от порядъка на 220-300лв за F5, откъде дойдоха сега тези 350-370