Еластомери за Logan...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Еластомери за Logan...

Мнениеот Nymphetamine » Пет Фев 11, 2005 10:19 am

Онзи ден се хванах да си смазвам вилката и малко да я почистя, че е станала като стоманЕна, твърда. :) Обаче като отворих врътките и изсипах пружините и еластомерите, видях, че левите са доста проядени (еластомери:)). Всъщност паднаха две цилиндрични парчета, като от гума. И двете са оръфани и ми се струва, че скоро ще създадат проблеми. Попитах в магазина, но ми казаха, че не се продават такива. Вие да имате някава информация относно този проблем? Благодаря предварително.
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот Admin » Пет Фев 11, 2005 10:41 am

Възможно е всичко да е наред - виждал съм еластомери, които просто са с пореста структура, и тези в мойта вилка са такива. Има и други, коиго са си баш като гума. Така че не знам в твоя случай дали става дума за износване или просто са си така :dunno: По-скоро е второто.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Архив