Свински опашки

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Свински опашки

Мнениеот TOYAGA » Пон Мар 14, 2005 2:11 pm

Някой ще каже ли къде в София мога да намеря? За тея в месарниците знам, но не ми вършат работа...;)

Мерси предварително!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот did » Пон Мар 14, 2005 2:23 pm

Ами щом тия в месарниците не стават, пробвай в най-близката ти железария. Вероятността да имат е над 90%.

Ако тия 10% те притесняват, малко по-голяма от 90% вероятност има да намериш всякакви размери опашчици в жичкаджийските магазини за разни електроматериали. Проблемът е, че където ги продават евтино, ги дават на пакетчета от по 100 броя, а където ги продават поединично вдигат цената с над 200-300% и една опашчица може да достигне съкрушителната цена от 6 стотинки!!!

EDIT:
Абе сега като се замисля, щом си пуснал такава тема, значи може и наистина да са изчерпани. :crazy: Ако е такава работата, свиркай да организираме контрабанден канал Пловдив-София на свински опашки. Ще делим печалбата по братски! Все пак не са много стоките, които се продават успешно и с 300% надценка. Тъй де.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Пон Мар 14, 2005 2:52 pm

[quote="TOYAGA"]

Някой ще каже ли къде в София мога да намеря? За тея в месарниците знам, но не ми вършат работа...;)

Мерси предварително!
[/quote]

Метро или железариите - зависи колко ти трябват :D По мои впечатления по железариите обаче масово зареждат само бели. Черни само в Метро/Бриколаж със сигурност.

Edit: има една симпатична железарийка на Христо Белчев и Денкоглу, откъдето съм пазарувал таквиз нещица. Само да те предупредя - обикновено дават средно 20-30% брак :D
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Sp0nG » Пон Мар 14, 2005 3:02 pm

Mr. Bricolage - абсолютно всякакви видове, но ми се струват малко по-скъпички:^:
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот TOYAGA » Пон Мар 14, 2005 3:10 pm

@ did & bikerider

:beer: Мерсииии! Ще търся в други, щото в железариите (3 на брой) около нас няма деба (в тая на Денкоглу още не съм ходил)!

Ако не намеря, ще ида до Bricolage, Metro и Praktiker. Ако и там няма няма, продължавам по реда - Вакарел, Ихтиман, Пазарджик и Пловдив... :D:D:D, където отма завъртам канал за внос!
Аватар
TOYAGA

Мнениеот mih » Пон Мар 14, 2005 3:32 pm

бе тая баш на ъгъла на Денкоглу и Белчев я махнаха... ама има една друга в близост по Белчев...

а ако не намериш никъде и много пририташ, имам вкъщи няколко останали, ше те черпя :D
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот did » Пон Мар 14, 2005 3:36 pm

[quote="mih"]
... имам вкъщи няколко останали, ше те черпя
[/quote]

mih, само не махай оная черната до корниза, зад паяка вляво, че ще падне тавана!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот mih » Пон Мар 14, 2005 3:41 pm

бе, did, да не съм луд, та аз живея НА ТАВАНА!!!
:D
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот TOYAGA » Пон Мар 14, 2005 5:52 pm

Намерих! Има различни по дължина, но само бели на цвят в железарията на "Ангел Кънчев" и "Неофит Рилски". 5 ст. парчето от най-дългите, от използваните 5 бр. нито една не даде фира...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот dil » Пон Мар 14, 2005 5:55 pm

Да предупредя - колкото пъти съм взимал опашки от Бриколаж, толкова пъти съм попадал на гадни.. много лесно им се чупи зъбчето и освен това са по-скъпи !
Аватар
dil

Рейтинг: 1204

Мнениеот bikerider » Пон Мар 14, 2005 6:01 pm

[quote="TOYAGA"]

Намерих! Има различни по дължина, но само бели на цвят в железарията на "Ангел Кънчев" и "Неофит Рилски". 5 ст. парчето от най-дългите, от използваните 5 бр. нито една не даде фира...
[/quote]

Да, тва беше втората железария дето се сетих да ти е наблизо, ама ...

а най-странното е, че аз също не съм имал брак когато купя бели? :dunno:

на черните почти половината които съм купувал някога им се счупи зъбчето:angfire:, точно както dil каза.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Пон Мар 14, 2005 6:19 pm

[quote="dil"]

Да предупредя - колкото пъти съм взимал опашки от Бриколаж, толкова пъти съм попадал на гадни.. много лесно им се чупи зъбчето и освен това са по-скъпи !
[/quote]

Ми френска им работа :crazy2: Ский само колко естествено звучи тази лека интерпретация [i][b]Да предупредя - колкото пъти съм взимал скоростни кутии от Peugeot, толкова пъти съм попадал на гадни.. много лесно им се чупи зъбчето и освен това излизат по-скъпи![/b][/i] :rofl::rofl::rofl:

@ bikerider
:beer:
Аватар
TOYAGA

Назад към Архив