[quote="bikerider"]
[quote="RaveUnit"]
как беше поговорката - сговорна дружина слепи ги ражда ? Поqвqва се сговорна дружина примерно от Нимфетамин, Цвети и още 1-2 човека, поръчват си q (с доставката там колкото $ са, примерно 50), прекопирват си q значи + 10лв на човек и така.
В такъв случай за 5 човека би излqзло по [80+50=120div5=24]лв на човек. С [webshop.bg] съм тествал и се получава, единствениq огромен недостатък е че офиса им не е в Софиq а в Пазарджик (Дружба де), като за едно ходене е поносимо.
[/quote]
ей чшш, това се казва интелектуално пиратство

:beer:
@Nymphetamine: ама дори и така, все някой трябва да плати книгата. в интернет едва ли да намериш читаво копие...
[/quote]
Прав си!:) Аз си помислих, че С_Мо има книгата, но... Ще проверя какви са условията в Уебшоп.бг и ще си я поръчам(е). Само искам да те питам дали трябва да се плаща мито или нещо от тия неща, защото не съм запоснат с митническите процедури. Мисля, че мито се плащаше само при стока с цена по-голяма от $100 или $1000... Абе не съм осведомен и за това предпочитам да те питам, за да не приказвам много.

)
Мерси за съветите ви!:beer: След като се сдобия с нея, на драго сърце бих я предлойил на някой от вас...