Vnos na Marzocchi

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Vnos na Marzocchi

Мнениеот Zozka » Нед Ное 16, 2003 7:00 pm

Tailor, specialno za tebe, zashto ne vnesete njakoja-druga vilka ot serijata MX, EXR, ili dori MZ za po-niskija cenovi klas, mislja che shte ima pazar za tjah..??
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Рейтинг: 2000

Мнениеот screamBoy » Пон Ное 17, 2003 10:15 pm

Zozka аве ти що не поразпиташ авторите на e-shop.screambikes.tobulgaria.info за тези вилки, а ? имам неясното усещане че ако си приготвил пари за няква таква вилка може и да има шанс да се разделиш с тях :)
май [email protected] и [email protected] бяха пощите, но все пак може и да бъркам :D

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот uha_rampage » Пон Ное 17, 2003 10:46 pm

screamboy - edin frend e trugnal da si kopuva Marzocchi JuniorT - q dai pove4ko info za taz vilka... zaslujava li si vuobshte? onq kara qko DH i FR

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот screamBoy » Пон Ное 17, 2003 11:30 pm

Вилка за DH/FR/DJ/UA/NS
Модел 2004
Ход 170мм
Стержен за челна тръба 1.125" (oversize), стоманен или алуминиев
Смекчаване - система SSV с отворена баня
Настройки - външен preload
Пружини - метални омаслени
Цвят - изцяло черен (крака, ботуши, корони, стержен)
Уши за дискова спирачка по международния стандарт
Използваема със стандартна ос
Използваема с гума до 2.7
Тегло - 3127гр, зависи от количеството масло
Цена: 789лв (калник и специалната лапа се продават отделно)

знам за 2-ма души с по-стари модели JrT - Боян и Ели - според мен карат предимно DH и то добре и също така вилките им се държат. Може да бъркам във всяка дума от поста си :)))

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Аватар
screamBoy

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Ное 18, 2003 1:10 am

Mi scream4o hi4 ne se burka6,cialoto tehni4esko info si e verno,a za Boian moga samo da kaza 4e si kara baia mo6tno DH i FR.O6te ni6to i niama,taka 4e zdrava e kato vsiaka Marocci vilka,no az bih mu preporu4al na toz tvoi priatel Super-T 6tot e po zdravo ot Jr-T(estestveno ne stavai sme6en:D)ima v edinia krak HSCV,a razlikata v cenite ne e 4ak tolkova goliama,tupoto e 4e ot tazi godina v drugia krak e SSV ma 6te go prejivee.E tva e moeto mnenie,no vse pak i Jr-T da vzeme niama da napravi gre6ka.

Opa,4ak siga go vidiah mnogo kusno stana ta ne6to nedoskiv[:p],izpusnal si edno F v SSV,to e SSVF(siaka6 ima zna4enie,ma vse pak da sme to4ni)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот uha_rampage » Вто Ное 18, 2003 1:20 am

kfa e cenata na super-t?

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Ное 18, 2003 1:27 am

Mi 4esno da ti kaja i poniatie si niamam,nai dobre 6te e da otide6 do Drag i na miasto da pita6.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Jacket » Вто Ное 18, 2003 11:00 am

А някой помни ли каква беше цената на Drop-Off Triple? 495 или 595, че нещо ми се губи...
А и няма ли някой вече да се е сдобил с такава вика да каже как е... на НДК вече 3 такива видях.

Ride fast, yet ride smart!
:}):;)
Аватар
Jacket

Мнениеот Zozka » Вто Ное 18, 2003 11:09 am

Jacket, cenata na Triple-a e 600 (bez njakolko lefcheta..) NO poluchih oferta za EXR PRO Air za 299 leva, pomisli za tova zashtoto e po-multifunkcionalno i za fr sushto shte ti vurshi rabota...

Damping system Dual Open bath SSV system
Adjustability PL
Dual external preload adjuster
Spring type Air
Travel 85,105,120 mm
Steer tube Steel
Drop-out type Standard
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот Jacket » Вто Ное 18, 2003 5:52 pm

Стига бе, това е XC вилка... ако не се лъжа е с 30мм подпори и изобщо не е вилка за тормоз... Сигурно е страхотна вилка за XC, но като ми се прииска DH... ще я потроша за нула време.
Оф и Drop-Offа много пари бе... уж ОЕМска ама пак й искат двойно сигурно...

Аватар
Jacket

Мнениеот C_Mo » Вто Ное 18, 2003 8:55 pm

[quote="Jacket"]

Оф и Drop-Offа много пари бе... уж ОЕМска ама пак й искат двойно сигурно...
[/quote]

ти чуваш ли се какви глупости приказваш?

...fucker...
Аватар
C_Mo

Мнениеот Jacket » Вто Ное 18, 2003 9:09 pm

Ми не се чувам, защото все още съм с keyboard input, но ако не те затруднява кажи ми къде точно е глупостта?

Аватар
Jacket

Мнениеот C_Mo » Вто Ное 18, 2003 9:29 pm

[quote="Jacket"]

Ми не се чувам, защото все още съм с keyboard input, но ако не те затруднява кажи ми къде точно е глупостта?

[/quote]

кой drop-off?
много?! спрямо какво?
двойно?! спрямо какво?

...fucker...
Аватар
C_Mo

Мнениеот Jacket » Вто Ное 18, 2003 9:45 pm

Не си прочел добре по-нагоре. Става дума за [url=http://www.marzocchi.com/template/detailSPAForks.asp?IDFolder=113&LN=UK&OEM=1&mCO=ucmPhhfuuj%602%2FJoufsp2%21BTD%2D%21ucmPhhfuuj%2FJoufsp5%21BTD&mCW=BOE%21ucmBooj%2FUftup2%21%3F%3E%21%283115%28%21BOE%21ucmPhhfuuj%2FCju3%21%3E%212%21BOE%21ucmPhhfuuj%2FJoufsp2%21%3E%213567&mCJ=%21JOOFS%21KPJO%21ucmPhhfuuj%21BT%21ucmBooj%21%21PO%21ucmPhhfuuj%2FJoufsp2%21%3E%21ucmBooj%2FJEPhhfuup%21%21JOOFS%21KPJO%21ucmPhhfuuj%21ucmPhhfuuj%602%21PO%21ucmPhhfuuj%2FJoufsp2%21%3E%21ucmPhhfuuj%602%2FJEPhhfuup%21&IDOggetto=7953]Drop-Off Triple[/url]. ОЕМ-ската вилка, която Веломания в момента слагат на Behemoth.
След като искаш да сравня с нещо... струва ми се много в сравнение с Jr'T да речем, ако е вярно това, което съм че за този Drop-Off, а именно, че смекчаването му е като на DJ III (на усещане, иначе по каталог и двете са със SSV). За това и питах дали няма някой, който да има лични впечатления, за да ме опровергае.
А двойно беше образно казано, защото това си е ОЕМска вилка, на която която Веломания слага цена като за retail, при положение, че дори няма право да я продава...

Аватар
Jacket

Мнениеот screamBoy » Вто Ное 18, 2003 9:52 pm

JrT - 789лв метал+2хSSV
SuperT - 1049лв метал+SSV+HSCV
на MonsterT недоскив а като му пляснат една лепенчица калинка-на-калинка иди я чети цената 2хМетал+2хМото-нещо-си
тук-там наместо SSV e SSVF

лично за мен еднокоронния еквивалент (от наличните в момнта на пазара ни вилки) на DOTripple е DJ3, но и той е <s>499</s>лв ([u]ми мноо ясно че съм сбъркал, ебаси съм лекето, 2 сбъркани цифри [color=red]379[/color]лв е[/u])със почти същото тегло, така че къде е смисъла, питам аз ? Само ако това са ти последните пари има смисъл, ъ ?

Абе Афтършейв, бах те в отворенгяса, като си купиш ОЕМ дъно и ценета му е $89 а на retail версията цената е $105 това ква разлика е, ми не е двойна, и CD-та TEAC/NEC изобщо има ли retail ??? има уя ми Янко. Retail са само Yamaha/Plextor/HP. И кво, сравняваш ОЕМ модел на една марка с retail модел на друга марка, и да, разликата е двойна, ама ако са един и същ модел на една марка не е двойна, ебаси.
Бла, къде ми е дозата :(
***аве как става така че идва, влизам, опитвам да напиша нещо полезно и нестава, ебаси, бааси. ебаси тъпия пост съм изкъкал
Аватар
screamBoy

Мнениеот Jacket » Вто Ное 18, 2003 10:03 pm

DJ3 '04 е 500 лева? Сигурен ли си за тая работа? Да не си объркал някоя цифра?

Аз за щайгата не съм купувал нищо вече трета година, освен едно хдд, така че там не съм запознат с бизнеса.
Да дойда да ти донеса малко кока а? :) Абе ти на кучето даваш ли?

***Еми да те успокоя, не си само ти... нещо ми бяга... не ми е хубав израза, ма кво да се прави, да ида да се гръмна сега ли? :)

Аватар
Jacket

Мнениеот IzrOd » Нед Яну 11, 2004 6:05 pm

A we xorica, moje li nqkoi da mi kaje kak moje da si vnesa nqkva vilka Marzocchi, trqbva mi SuperT 2003 modela, ako nqkoi moje da mi kaje kak stoqt neshtata s vnosa i kakvo struva poruchkata i dostavkata...
10x predvaritelno
IzrOd

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Пон Яну 12, 2004 11:44 am

[quote="IzrOd"]

A we xorica, moje li nqkoi da mi kaje kak moje da si vnesa nqkva vilka Marzocchi, trqbva mi SuperT 2003 modela, ako nqkoi moje da mi kaje kak stoqt neshtata s vnosa i kakvo struva poruchkata i dostavkata...
10x predvaritelno
[/quote]

доставка на вилка с куриер излиза минимум 100 долара. Втория момент е тук на митницата - трябва да платиш 8% мито + 20% ДДС. Ако искаш да ги избегнеш, трябва този който ти я праща да декларира че е подарък или нещо такова.

изобщо сложи на цената отгоре още $200 и се радвай ако минеш само с това... :xx(:

[b]Do, or do not - there's no try...[/b]
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Windstream » Пон Яну 12, 2004 6:45 pm

[quote="bikerider"]

доставка на вилка с куриер излиза минимум 100 долара. Втория момент е тук на митницата - трябва да платиш 8% мито + 20% ДДС. Ако искаш да ги избегнеш, трябва този който ти я праща да декларира че е подарък или нещо такова.

изобщо сложи на цената отгоре още $200 и се радвай ако минеш само с това... :xx(:

[/quote]

Ами ако някой му я донесе? Примерно намери някой българин в Италия който да я купи и като се прибира в България да я вземе в багажа си, тогава пак ли се плаща мито? Питам защото имам намерение като се прибирам догодина да си понадомъкна някои нещица, по-специално вилка и спирачки (Avid 203mm) но нещо не ми допада много идеята да давам на митничарите каквото и да било.

[b][color=red]Live to ride... and ride to feel alive![/color][/b] :8D:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот TOYAGA » Пон Яну 12, 2004 7:07 pm

[quote="Windstream"]

[quote="bikerider"]

[/quote]

Ами ако някой му я донесе? Примерно намери някой българин в Италия който да я купи и като се прибира в България да я вземе в багажа си, тогава пак ли се плаща мито? Питам защото имам намерение като се прибирам догодина да си понадомъкна някои нещица, по-специално вилка и спирачки (Avid 203mm) но нещо не ми допада много идеята да давам на митничарите каквото и да било.

[/quote]

По принцип на летището не правят проблеми, когато не мъкнеш нещо ОГРОМНО. Все пак съгласи се, че не е много вероятно някой да побере примерно Shiver DC в куфар, а ако го мъкне в ръка, има опасност митничарят да се светне и да почне да задава досадни въпроси.

Минлата есен аз лично си вкарах през летището (и през митническия скенер, на който ме накараха да си сложа куфара) 1 седалка, 2 кутии със спици, 1 кутия с нипели, едно кормило, 1 комплект малко по-особени брони за жила и пет чифта дрешки (последните естествено не се различават на скенера) без абсолютно никакви въпроси.

Може би има и елемент на късмет във всичко това, но мисля, че с по-дребнички неща (което може по принцип да бъде и цяла група XTR с бая внушителна стойност) е малко вероятно някой да се заяде на летището. С кола пък веднъж съм прекарвал две нови вилки, а друг - четири капли без въобще да направя каквото и да било впечатление на някого.

Don't forget to remember
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Newone » Пон Яну 12, 2004 7:21 pm

Toва са специализирани продукти и не се очаква средностатистически митничар да знае колко струват.Важно е да няма етикети с цени и опаковки, доказващи, че това са ПЪРВА РЪКА хай-енд продукти.И ВИНАГИ, ако питат говорете за разпродажби, промоции, подаръци и т.н.Аз съм вкарвал усилвател за $$$$ като 37$ стойност:D:D:8D::8D:

Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот IzrOd » Пон Яну 12, 2004 8:14 pm

imah predvid dali moje da se porucha pri drago...i toi da mi q vnese i kakvo bi struvalo...ima li vuobshte takuv variant???
IzrOd

Рейтинг: 1200

Мнениеот Windstream » Вто Яну 13, 2004 5:07 am

[quote="TOYAGA"]

По принцип на летището не правят проблеми, когато не мъкнеш нещо ОГРОМНО. Все пак съгласи се, че не е много вероятно някой да побере примерно Shiver DC в куфар, а ако го мъкне в ръка, има опасност митничарят да се светне и да почне да задава досадни въпроси.

Минлата есен аз лично си вкарах през летището (и през митническия скенер, на който ме накараха да си сложа куфара) 1 седалка, 2 кутии със спици, 1 кутия с нипели, едно кормило, 1 комплект малко по-особени брони за жила и пет чифта дрешки (последните естествено не се различават на скенера) без абсолютно никакви въпроси.

Може би има и елемент на късмет във всичко това, но мисля, че с по-дребнички неща (което може по принцип да бъде и цяла група XTR с бая внушителна стойност) е малко вероятно някой да се заяде на летището. С кола пък веднъж съм прекарвал две нови вилки, а друг - четири капли без въобще да направя каквото и да било впечатление на някого.

Don't forget to remember
[/quote]

Бе чак Shiver DC няма да е, макар че и за него си имало цака - източваш му маслото, вадиш пружините и го сгъваш, поне един познат каза че сина му така си вкарал Boxxer (описа го като "много голяма вилка с кучешко име") от Германия, само че с автобуса. Иначе аз тук си донесох безмитно предна дискова спирачка, заден V-Brake, алуминиево кормило тип "чайка" 650мм, седалка, външна гума 2.2, кутия с разнообразни болтове, гайки и шайби с метрична резба (щото тукашните ненормалници карат на цолова/инчова) и една чантичка с инструменти, щях и цялото предно колело да си взема ама ширината на куфара не стигна с 5см, общо взето куфарите ми сигурно са светели на скенерите по летищата. Само че моето е нищо, служителката в билетния център на British Airways разправяше че месец преди мен някакви пичове изнесли за САЩ 3 велосипеда наведнъж, доколкото успях да схвана от обърканите й обяснения някакви за DH :D Даже след кацането успели да се измъкнат от митото по някакъв параграф за строго специализирана професионална отборна екипировка с ограничено приложение или нещо подобно. Подобен финт може ли да се извърти на родните митничари?

Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот SPA » Вто Яну 13, 2004 9:52 am

[quote="Windstream"]
Бе чак Shiver DC няма да е, макар че и за него си имало цака - източваш му маслото, вадиш пружините и го сгъваш, поне един познат каза че сина му така си вкарал Boxxer (описа го като "много голяма вилка с кучешко име") от Германия, само че с автобуса. Иначе аз тук си донесох безмитно предна дискова спирачка, заден V-Brake, алуминиево кормило тип "чайка" 650мм, седалка, външна гума 2.2, кутия с разнообразни болтове, гайки и шайби с метрична резба (щото тукашните ненормалници карат на цолова/инчова) и една чантичка с инструменти, щях и цялото предно колело да си взема ама ширината на куфара не стигна с 5см, общо взето куфарите ми сигурно са светели на скенерите по летищата. Само че моето е нищо, служителката в билетния център на British Airways разправяше че месец преди мен някакви пичове изнесли за САЩ 3 велосипеда наведнъж, доколкото успях да схвана от обърканите й обяснения някакви за DH :D Даже след кацането успели да се измъкнат от митото по някакъв параграф за строго специализирана професионална отборна екипировка с ограничено приложение или нещо подобно. Подобен финт може ли да се извърти на родните митничари?
[/quote]

Говори с ZK той си макне цял байк напред назад до US даже един път и с две рамки. А пък и вилката не му е малка - Дорадо.

Понежи си решил да си купиш Avid 203 горещо те съветвам вземи си здрава вилка и рамка да няма после скръц...
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот Newone » Вто Яну 13, 2004 10:33 am

Може би най-добрият вариант е а си я поръчаш тук и да преговаряш за цената.Ако предложиш да я предплатиш и не ти направи 20-тина процента отстъпка, значи не е никакъв търговец.

Аватар
Newone

Мнениеот thefatcat » Вто Яну 13, 2004 10:57 am

Awe da vi pitam poneje shte si zimam shiver DC, dali vuv velomaniata sega shte dokarvat osven 2004-ta shiveri i 2003 i kolko shte sa po-evtini ot novite:?:

UHA® DH team
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот TOYAGA » Вто Яну 13, 2004 11:31 am

[quote="thefatcat"]

Awe da vi pitam poneje shte si zimam shiver DC, dali vuv velomaniata sega shte dokarvat osven 2004-ta shiveri i 2003 i kolko shte sa po-evtini ot novite:?:

UHA® DH team
[/quote]

Епа те си имат телефон бе пич – звъни и питай!

Don't forget to remember
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот thefatcat » Вто Яну 13, 2004 11:43 am

[quote="TOYAGA"]

[quote="thefatcat"]

UHA® DH team
[/quote]

Епа те си имат телефон бе пич – звъни и питай!

Don't forget to remember
[/quote]

Mersi za ideqta, nqmashe da se seta ina4e ;)

UHA® DH team
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот bikerider » Вто Яну 13, 2004 12:40 pm

[quote="Windstream"]

[quote="TOYAGA"]

Don't forget to remember
[/quote]

[/quote]

забрави :8D:

Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Вто Яну 13, 2004 12:42 pm

[quote="thefatcat"]

UHA® DH team
[/quote]

Едва ли, но най-добре наистина питай Драго.

Аватар
bikerider

Следваща

Назад към Архив