[quote="tailor"]
Не знам дали съм го казал, но ще повторя!
Подмяната на кобилиците обезсмисля гаранционните условия!
[/quote]
И има защо!
@all: Аз лично не знам каква е тая мания да се правят големи кобилици, но всичко се плаща. Има едно нещо което се казва коефициент на окачването - тоест отношението между двете части на кобилицата - лостово отношение. Е като е голяма кобилицата отзад за да е голям хода, коефициента съответно расте.
Та... при коефициенти над 3 почти ВСИЧКИ (на практика всички ОЕМ) шокове гърмят при бърз DH, заради динамичните налягания идващи от прекалено бързото сгъване на шока в началото на хода. Това е цената и никой не може да избяга от нея, особено на рамки от нисък и среден клас където има и сучене, което доубива шока още по-бързо.
Edit: да не говорим, че ако отношението на хода на рамката към хода на шока стане прекалено голямо е доста трудно да се регулира хода прецизно, дори са възможни ситуации, в които едно положение на смекчаването на връщането прави връщането твърде бързо, а следващото положение - твърде бавно, тоест не може да се регулира като хората. Това са елементарни неща от инженерна гледна точка и затова хората дават гаранции само на оригиналната окомплектовка.