до тук с Драгалевския лифт !!!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

до тук с Драгалевския лифт !!!

Мнениеот screamBoy » Съб Яну 10, 2004 2:00 pm

А. Вече цената е 1лв само до едната станция и 2лв до ГолиВръх
Б. Пичовете казаха е няма да качват повече с кални дрехи !!!
Правете си сами изводите :(((

Изображение &lt;.. <s>Let it</s> Be ..&gt;
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Jacket » Съб Яну 10, 2004 2:15 pm

Е чак пък до тук... знаеш че като нямаш избор пак ще си се клатиш с драгалевския.
А за калните дрехи пише ли го някъде черно на бяло? Щото те и преди си се сърдеха от време на време, ама зависи в какво настроение ги хванеш...

Ride fast, yet ride smart!
:}):;)
Аватар
Jacket

Рейтинг: 2000

Мнениеот MOD » Съб Яну 10, 2004 2:41 pm

Живеем в България и това ме кара да мисля, че всяко чудо е за три дни :D:D:D

А за калните дрехи Jacket е прав - и преди са правили проблеми ..:D

--------------------------------------------------------------------

[b][color=red]MOD[/color][/b] = [b][color=red]M[/color][/b]aster [b][color=red]O[/color][/b]f [b][color=red]D[/color][/b]isaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Admin » Съб Яну 10, 2004 3:18 pm

Ех, да му се не види! :(!:
Таман си правех сметката как и тази година спускането с колело ще ми излиза много по-евтино от карането на ски, ама не!
Сега като сметна, 6-7 спускания с колелото (и то от бай Кръстьо, а не от горе) си стават вече сериозен еднодневен разход. :(
Не, че няма да го направя де, той Jacket го е казал, ама да бяха изчакали още някой и друг месец...:V:

Животът е кратък, карай бързо!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот tuba » Съб Яну 10, 2004 3:42 pm

He he po stara bylgarska tradiciq tova
che sa kachili cenata na dragalevskiq lift
oznachava samo che i tozi na simeonovo shte
poskypne i poneje tam sa biznesmeni sigurno
shte pochnat da iskat po 4lv za kolelo shtoto
v kabinka mogata da se kachat dvama i dve
koleleta dano ne sym prav de ama vsichki znaem
Kachva se cenata na benzina - poskypvat soletite
Pada cenata na benzina - pak poskypvat soletite
Zashto be ? pitash gi Aaaaaa dolara skochi!!!
Vikat ti te i te gledat se edno padash ot MARS
tuba

Рейтинг: 1700

Мнениеот Jacket » Съб Яну 10, 2004 4:32 pm

Обаче забележете... хем линията поскъпва, хем и вече не можело кални да се качваме. Ми разбирам да поевтинее и да кажат "ми като плащате по-малко няма да ви чистим (не че чистят ама айде) боклуците", ми то хем по-скъпо, хем пък и забрани слагат... типично по-български. Да не говорим, че ние им правим най-малко 30% от печалбата, особено в летния сезон когато кал също не липсва.
Колкото до симеоновския, и двете линии са на СКГТ, така че е много вероятно и той да поскъпне... мисля че пак си имаме работа с мръсната думичка монопол... :xx(:

П.С. Любо, ти тая зима направи ли сефтето, че нещо не се обаждаш и ми се струва, че се скатаваш нещо ;)

Аватар
Jacket

Мнениеот thefatcat » Съб Яну 10, 2004 7:43 pm

Dneska i az razbrah tazi prostotiq za 1-niq lev na ka4vane. To pone da ti davaha nqkako udobstvo kato ti zimat pove4e pari deba. Ka4vash se na lifta s koleloto i liftadjiite te gledat vse edno te ti davat pari da se ka4ish na strosheniq im lift. +tva kato si kalen ne te puskat da se ka4ish i +tva dneska otivam si az purvi zimam si bilet4e trugvam da se ka4vam na lift i toq p..... mi vika sega shte iz4akash vsi4ki da se ka4at i togava ti. :(!:

UHA® DH team
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот uha_rampage » Съб Яну 10, 2004 7:57 pm

Mamicata im da ... na tezi bokluci! :(!:
nai-dolnata profesiq - liftadjiq :D

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот thefatcat » Съб Яну 10, 2004 9:13 pm

buhahahahah sa ako nqkoi liftadjiq vleze vuv foruma pove4e nqma da ni ka4vat :) ;)

UHA® DH team
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Мнениеот uha_rampage » Съб Яну 10, 2004 9:37 pm

Fuck preeebah se! sa she trebe da si mahna stikerite [UHA]rampage=GOD ot koleloto i ekipirovkata! fuck!

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот thefatcat » Нед Яну 11, 2004 1:01 am

BUhahahahhahaha :xx(:

UHA® DH team
Аватар
thefatcat

Мнениеот screamBoy » Вто Яну 13, 2004 12:14 am

данесъм някъв мултимилионер ?!?
досега беше 1.20 и си позволявах да го ползвам по 5-6 пъти седмично (2-3 дни), а сега ? 1 ден седмично ??? че това колело за какво ми е ??? да серат гълъбите по него ли ??? що ли направо не го продам и тия километри ще си ги правя пеша в парка :(((
а-дано им доде акъла и да ги върнат поне на 1.50 до ГолиВръх или нещо такова по-ядливо :((((((((((((((((((((((((((

[url=http://moszimo.hit.bg/][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Аватар
screamBoy

Мнениеот thefatcat » Вто Яну 13, 2004 10:37 am

To mani drugoto ami i na kabinkata dignaha cenite, ve4e e 4 leva ka4vaneto. (da gi ....) :(!:

UHA® DH team
Аватар
thefatcat

Мнениеот MOD » Вто Яну 13, 2004 10:55 am

2 лв си мисля, че не са много пари ...
не са 4 , колкото е кабинката, нали ? [:p]:D

По целия свят приятели мой сиренето е с пари ...
колкото по-бързо свикнем с тази мисъл, толкова по-добре ...

@ScreamBoy - простата аритметика показва, че сега за същите пари ще го ползваш 3 пъти .. не 5-6 .. но за три дни си е направо по едно качване на ден :))):D:D:D

Не си мислете, че аз съм съгласен да са такива цените, но знам, че мен никой няма да дойде да ме попита ....:8D:;)

Само това с калните дрехи ме притеснява малко ... ако започнат системно да правят проблеми .. ще е много кофти ...;)

[b][color=red]MOD[/color][/b] = [b][color=red]M[/color][/b]aster [b][color=red]O[/color][/b]f [b][color=red]D[/color][/b]isaster :D:D:D

MOD

Мнениеот thefatcat » Вто Яну 13, 2004 11:18 am

"По целия свят приятели мой сиренето е с пари ..."
Tuka si prav, no v BG za tezi pari ne ti davat sirene, a LAINA. Zashtoto otnoshenieto na liftadjiite kum klienta, im (koito idva sqka sedmica i im pravi po 20 lv oborot za 2 dena) e sushtoto i ako si nqkoi proshlqk, koito nqma pari da se ka4i na lifta. :}):

UHA® DH team
Аватар
thefatcat

Мнениеот Tanuco » Вто Яну 13, 2004 1:05 pm

@ thefatcat

Не знам от какво се оплакваш, но лифтаджиите на Драгалевци не се държат особено зле.Е, не са като пичовете на Пампорово, но не се държат и идиотски като тия на Симеоново.

[url]www.verticalworldbg.com[/url]
Tanuco

Рейтинг: 1653

Мнениеот Jacket » Вто Яну 13, 2004 1:44 pm

Аз досега проблеми с лифтаджиите на драгалевския не съм имал. Е, понякой път ме гледат накриво, като трябва заради мене да си излязат от топлата стаичка, ма това си е неразделна част от българския манталитет, а когато съм в планината нищо не може да ми развали удоволствието, така че само се усмихвам и си продължавам :)

Аватар
Jacket

Мнениеот did » Вто Яну 13, 2004 2:22 pm

Бррррр!

Ама не само Витошките лифтове са надули здраво тая година цените! Останах втрещян, като на 2.1.2004г. на Пампорово ми взеха 14лв. за ПОЛУДНЕВНА карта (4 часа ползване на лифтовете, около 10 качвания). И ми искаха 25лв. за ски под наем, а на най-евтиното място, на Студенец, ските бяха 15лв, пак за половин ден (ама то и за цял е толкова). Искаха и 10лв. за паркинг и т.н. и т.н. Явно сега им е паднало да дерат по колкото кожи могат!

Безисходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот MOD » Вто Яну 13, 2004 3:54 pm

Аз повече използвам кабинката, защото от Младост ми е много по-удобно да се добера до нея .... досега проблеми с обслужващия персонал съм нямал никакви - не са се държали нито надуто, нито зле .. само веднъж ме помолиха да се поизчеткам малко .. ама и аз си бях поизкалян [:p][:p]:D:D

MOD

Мнениеот thefatcat » Вто Яну 13, 2004 8:16 pm

[quote="MOD"]

Аз повече използвам кабинката, защото от Младост ми е много по-удобно да се добера до нея .... досега проблеми с обслужващия персонал съм нямал никакви - не са се държали нито надуто, нито зле .. само веднъж ме помолиха да се поизчеткам малко .. ама и аз си бях поизкалян [:p][:p]:D:D

[/quote]

Qvno si slu4il na pi4ove, zashtoto ima nqkoi golqmi idioti.

UHA® DH team
Аватар
thefatcat

Мнениеот screamBoy » Вто Яну 13, 2004 11:17 pm

кабинката съм я ползвал 30-ина пъти, миналата година, проблем никога не съм имал дори и да не ми са се четяли надписите от кал пак са ме качвали (веднъж дори безплатно), но е безбожно скъпо !!! трябва да измислят някакви карти или нещо такова !!!!!! писна ми да съм зад някое затлъстяло семейство решило точно този ден да си изпърди кучето в планината !!!!!!!!!! с какво ще ме стимулират да ползвам превоза повече от тез хора ? взаимната икономическа изгода (между мен и СКГТ) е да ползвам колкото може по-често рейса до лифта и лифта. Сега вече като се налага да правя само по едно спускане аз изобщо няма да мръдна от вкъщи, то заслужава ли си за едно пускане да си отварям очите сутрин ?? еми не, много ясно

[url=http://moszimo.hit.bg/][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Аватар
screamBoy

Мнениеот Admin » Вто Яну 13, 2004 11:44 pm

[quote="tuba"]

He he po stara bylgarska tradiciq tova
che sa kachili cenata na dragalevskiq lift
oznachava samo che i tozi na simeonovo shte
poskypne i poneje tam sa biznesmeni sigurno
shte pochnat da iskat po 4lv za kolelo shtoto
v kabinka mogata da se kachat dvama i dve
koleleta
[/quote]

Абсолютно вярно! :(!: Цената на Симеоновския лифт вече е 3лв. в едната и 5лв. в двете посоки. Което значи, че за колоездачи е 3лв. + 1лв. за колелото = 4лв. Ти си бил страшен анализатор ;) Я кажи колко ще е курса на долара след 1г.;)

Животът е кратък, карай бързо!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот MOD » Сря Яну 14, 2004 12:14 am

Разликата между 3.50лв. ( 2.50лв. човек + 1лв. колело ) и 4.00лв. ( 3.00лв човек + 1.00лв. колело ) не е толкова голяма .. преживява се ....:8D::8D:

Драгалевския лифт относително е поскъпнал много повече ...

Виж, ако тези 4.00лв са в конфигурацията ( 2.50 + 1.50 ) щеше да е по кофти ... за карачите [:p][:p][:p][:p]:D:D:D

Ще мине малко време и ще свикнем с цените ... няма къде да ходим .. за жалост ;)

MOD

Мнениеот screamBoy » Сря Яну 14, 2004 12:41 am

предпочитам да им свикна с опелото на тия извратеняци &gt;:(
Аватар
screamBoy

Мнениеот Cveti » Сря Яну 14, 2004 9:07 am

На кабинката ако сте двама може да си вземете двоен билет и плащате само 1 лев за двете колела като сте в една кабинка,та може да се поспести някой лев.
May the force be with you.
Cveti

Мнениеот thefatcat » Сря Яну 14, 2004 10:53 am

[quote="Cveti"]

На кабинката ако сте двама може да си вземете двоен билет и плащате само 1 лев за двете колела като сте в една кабинка,та може да се поспести някой лев.
May the force be with you.

[/quote]

Ne vinagi minava taka. Nqkolko puti ni vrushtaha da si kupuvame novi bileti. :(!:

UHA® DH team
Аватар
thefatcat

Мнениеот thefatcat » Сря Яну 14, 2004 10:56 am

Ako produljavat s tova tempo da digat cenite, skoro vreme ve4e moje da ni izliza po-evtino da hodim da karame na borovec ili pamporovo ot kolkoto na vitosha.

UHA® DH team
Аватар
thefatcat

Мнениеот bikerider » Сря Яну 14, 2004 1:40 pm

[quote="thefatcat"]

Tuka si prav, no v BG za tezi pari ne ti davat sirene, a LAINA. Zashtoto otnoshenieto na liftadjiite kum klienta, im (koito idva sqka sedmica i im pravi po 20 lv oborot za 2 dena) e sushtoto i ako si nqkoi proshlqk, koito nqma pari da se ka4i na lifta. :}):

UHA® DH team
[/quote]

дълбоко си в грешка - ти не си клиент на лифтаджиите, а на шефа им. Лифтаджиите са наемници и ги боли оная работа за клиентите...

[b]Do, or do not - there's no try...[/b]
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Сря Яну 14, 2004 1:41 pm

[quote="screamBoy"]

кабинката съм я ползвал 30-ина пъти, миналата година, проблем никога не съм имал дори и да не ми са се четяли надписите от кал пак са ме качвали (веднъж дори безплатно), но е безбожно скъпо !!! трябва да измислят някакви карти или нещо такова !!!!!! писна ми да съм зад някое затлъстяло семейство решило точно този ден да си изпърди кучето в планината !!!!!!!!!! с какво ще ме стимулират да ползвам превоза повече от тез хора ? взаимната икономическа изгода (между мен и СКГТ) е да ползвам колкото може по-често рейса до лифта и лифта. Сега вече като се налага да правя само по едно спускане аз изобщо няма да мръдна от вкъщи, то заслужава ли си за едно пускане да си отварям очите сутрин ?? еми не, много ясно

[/quote]

Алиса, защо търсиш икономическа логика в страната на чудесата? :?::D:8D:
Не си ли разбрал че тук се работи с антилогика? :)

Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот thefatcat » Сря Яну 14, 2004 3:55 pm

[quote="bikerider"]

[quote="thefatcat"]

UHA® DH team
[/quote]

дълбоко си в грешка - ти не си клиент на лифтаджиите, а на шефа им. Лифтаджиите са наемници и ги боли оная работа за клиентите...

[/quote]

E tva e nai-loshoto :xx(:

UHA® DH team
Аватар
thefatcat

Следваща

Назад към Архив