Headshok Moto FR

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Headshok Moto FR

Мнениеот Windstream » Сря Яну 28, 2004 12:11 am

Някой да знае нещо за тази вилка? Ето снимки:

Изображение

Изображение

Прави ми впечатление че подпорите в горната си част са дебели колкото ботушите долу...
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот screamBoy » Сря Яну 28, 2004 12:16 am

тфа тая за $120 ли е ? нещо я гледах и май беше със затворена маслена система и малко ход и въобще леко демоде, е, ако е същата от преди 2-3 месеца. и ход около 100
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Windstream » Сря Яну 28, 2004 4:11 am

Ми не знам дали е същата, май съм я мяркал и преди ама не съм сигурен, най-вероятно не съм щото такава нестандартна конструкция би ми направила впечатление. Хода и според мен не е повече от 120мм но това са си само предположения въз основа на сравнения между това на снимките и моята вилка. От друга страна пък за какво ще й слагат такива чудовищни тръби отгоре?
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот Admin » Сря Яну 28, 2004 11:59 pm

Така като гледам, "променливият диаметър" на тръбите идва не от друго, а от фотоапарата, т.е. е отрицателен ефект от използването на широкоъгълен обектив или знам ли и аз какъв. :D Тази вилка съм я виждал и на живо (имаше преди години едни Cannondale в БГ, които бяха с такива) и не помня да са ми се сторили горните тръби с променлив диаметър, нито пък виждам някакъв смисъл от това.
Другото, което знам, е че за мен това е една от най-грозните двукоронни вилки, правени в последните години! Лично мнение, разбира се! ;)
Ходът й наистина беше 100 или 120мм. (по-скоро първото):8D:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Архив