[quote="Alien"]
Да, ама е малко странно предпоследните да завършат, с примерно, 2 часа време, а последните (аз) - 5 часа или нещо такова

Дали ще има награда за невероятно дразнещо бавно каране?
[/quote]

:D:D:D
Любопитно ми е кои ще са тези, дето ще минат кой да е от трите дни за 2 часа, освен ако нямат организиран хеликоптер, който тайно да ги пренася от баир на баир:D:D:D:D
Сега сериозно, напълно прав е Бони за движението след групата. Нормално е най-отзад да са точно хора от организаторите, а не някой, който хем иска да го осигуряват като състезател, хем иска да кара зад тези, дето ще му помогнат в случай на нужда.
Не виждам и проблем, ако сте точно двама, да си карате индивидуално, но заедно и да си помагате, а преди финала просто сами да решите кой пръв да го пресече. Така, ако завършите преди другите, ще вземете и първото, и второто място в индивидуалното класиране:8D:. Според мен, фактът, че е позволено И индивидуално участие (а не както в другите известни маратони, САМО отбори от по двама, с регламент за изоставането и т.н.), дава много по-голяма свобода сам да си правиш тактиката. Даже този регламент ми се струва доста по-либерален и ми се струва смислено ВСЕКИ да си намери подходяща компания за по пътя измежду "конкуренцията". Така и багажа, който всеки ще трябва да носи, ще е по-малко. Тук едва ли ще има цял списък вещи, инструменти, аптечка и т.н., който задължително всеки трябва да мъкне, както е напр. в Алпийския маратон.
А за нощувката преди състезанието - може да разчитате и на мен, и на организаторите, и на другите пловдивчани. Убеден съм, че ще измислим нещо;). Лично на мен ми се ще да се срещнем и запознаем някъде предния ден в по-неформална обстановка, а не чак сутринта на старта. Все пак смятам, че за това е рано да се говори.
Q. b. f. f. f. s.