[quote="Harka"]
Мисля да си сглобя такова колело,но се колебая относно компонентите и се надявам да ми помогнете.А ето и на какво съм се спрял:
1.Рамка-Cove G-spot или Scott High Octane Fr(надявам се bikerider да ми помогне за това)
2.Вилка-тук се колебая дали да е еднокоронна или двукоронна.Ако е от първия вид може би MZ Z150 Fr.А за двукоронна не знам.
Засега това да уточним,пък после другите неща.И още нещо-откъде евентуално мога да си взема Cove-то и за колко?Благодаря ви предварително.
[/quote]
Nе бих дал и една стотинка за high octane, дори да нямах Cove. Mисля това отговаря на въпроса ти

:8D:, a идеалната вилка за g-spot според мен е Z-150 или нещо двукоронно.
Cove можеш (освен от мен

) да си вземеш от JensonUSA - те са единствения свестен дилър на Cove. Останалите са пълни кожодери... В момента чакат доставка на 2004 моделите, цената обаче e солена - $1500.
Който се интересува - още продавам рамката - имам по принцип няколко предварителни уговорки, но нищо конкретно засега... цената е все още 900 лева със скобата за колчето на седалката и декланшор XT (950 лева с колче за седалка RaceFace XY 26.8, рязано).