Nov servis pri stadion vasil levski

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Nov servis pri stadion vasil levski

Мнениеот DH-maniakut » Сря Фев 25, 2004 10:04 pm

Ot stranata na "IUNAK" na stadion V.Levski 11vhod(na gurba)sa otvorili nov serviz.Oburudvan e ne 4ove6ki sus vsqkakvi instromenti "PARK TOOL"!!!Spored men tova e Servizut za na6ite kolela,serviz sus golqmo S.hodete ta go vidite ne sum vqrval 4e 6te ima takuv v Bulgariq padnaha mi ga6tite napravo!!!:):):):8:
jklj
DH-maniakut

Рейтинг: 1200

Мнениеот thefatcat » Сря Фев 25, 2004 10:57 pm

Trqbva da se proveri, no do4uh loshi sluhove za tozi serviz(za samite maistori).;)
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот Bash_Maistora » Чет Фев 26, 2004 1:11 am

Да и аз! Механиците били роботизирани. Владеели до несъвършенство боравенето с чук, бормашина, раш-пила и други "Парк-Туул" инструменти!
Но напоследък много слухове много нещо, може някой да ме е измамил. Ще мине време- ще се разчуе:)
takav sam si
Bash_Maistora

Мнениеот Waldemar » Чет Фев 26, 2004 11:01 am

Това че е оборудван с добри инструменти, не значи автоматично че е добър сервиз. За добър сервиз трябват и добри майстори. Абе то времето ще покаже.
100% Bill Gates Free
Аватар
Waldemar

Рейтинг: 1489

Мнениеот MOD » Чет Фев 26, 2004 11:29 am

Всичко това са май приказки без покритие ... [:0] само догадки и слухове ... [:0][:0]
Някой ако е ходил там и ако е ползвал услугите му - моля, нека драсне няколко реда ...
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот did » Чет Фев 26, 2004 11:49 am

[quote="DH-maniakut"]

[b][/b]Ot stranata na "IUNAK" na stadion V.Levski 11vhod(na gurba)sa otvorili nov serviz.Oburudvan e ne 4ove6ki sus vsqkakvi instromenti "PARK TOOL"!!!Spored men tova e Servizut za na6ite kolela,serviz sus golqmo S.hodete ta go vidite ne sum vqrval 4e 6te ima takuv v Bulgariq padnaha mi ga6tite napravo!!!:):):):8:
[/quote]

Бе то и аз покрай предишните си счупентии съм се оборудвал с инструменти, дето сигурно струват повече от сегашното ми колело:D, ама това въобще не прави двора ми "Сервиз с голямо С". Майсторлъка е само и единствено в хората, като е важно не само какво умеят, ами и дали имат добра мотивация да прилагат най-доброто от уменията си за [b]всеки[/b] клиент и по [b]всяко[/b] време, да се поставят на мястото на клиента и т.н. Пожелания, пожелания...
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот axelmax » Чет Фев 26, 2004 12:56 pm

az darja setrviza ,elate go da vidite rabotnicite sa kitaici mnogo kvalificirani , idvat bezplatno s chastite :D

ne sam rasist

marian
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Avid » Чет Фев 26, 2004 2:38 pm

Това да не е сервиза на Жоро Танев?
Човек е изобретателен. Когато не може да се освободи от някой недостатък, започва да го култивира съзнателно. И със самия факт, че е вече искан, недостатъкът му добива и за него, и за другите вид на качество.
Avid

Рейтинг: 1700

Мнениеот Admin » Чет Фев 26, 2004 5:30 pm

Това е сервиза на БФПК (сериозно, точно така ми го съобщиха). :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот MOD » Чет Фев 26, 2004 5:48 pm

:D:D:D ... Страшна работа ... :D:D:D:D

MOD

Мнениеот jokata » Чет Фев 26, 2004 7:44 pm

[quote="Admin"]

Това е сервиза на БФПК (сериозно, точно така ми го съобщиха). :)
[/quote]

Ама създателите на тая федерация освен, че са я регистрирали в съда (и където там е нужно), нещо друго направили ли са досега...
Т.е. това ли е доказателството, че съшествува? :)
Човек без идея е като риба без велосипед.
Аватар
jokata

Мнениеот dhspeed » Чет Фев 26, 2004 7:48 pm

abe neznam kakvi sluhove no tam raboti toni centrovkata, a za men toi moje da e lud no e nai dobriq otnosno 6inite, dnes bqh do tam i vidqh daje radko 4e su6to raboti tam. smqtam naistina ot tuk natatuk tova da e serviza!!! pisnami s toq drago i bas, samo spekola.
dhspeed

Мнениеот thefatcat » Чет Фев 26, 2004 8:02 pm

[quote="Avid"]

Това да не е сервиза на Жоро Танев?
[/quote]

Mai da ;)
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот DH-maniakut » Чет Фев 26, 2004 10:00 pm

ne znae6 4e federaciqta su6testvuva?zna4i ti si nai golemiq tupak koi dava6e gumi po sustezaniqta koi dade 5 dh bike i 2xc bika a otvorko kato ti davat vzima6 ama kato e da se kaje ne6to dobro psuva6!Ne e na Joro Tanev serviza a e na BMBF!!!!i hodi da ti napravqt bika i togaz govori mene mi go praviha i ne sum vidql 4uk da se dokosva do koleloto me!!!!!:D:D
jklj
DH-maniakut

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Фев 26, 2004 10:14 pm

Mi normalno e da niama 4ukove(zasiga;)),serviza si e mega cool,samo dano go izpolzvat po prednazna4enie de:8D:.
Instrumentite sa si profesional and stuff[:p],no men li4no o6te ne mi e omruznalo sam da si go pravia bike-a(a tva e 4ast ot trupkata da si biker,su6to kato tunniraneto na koli:8D:)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Black » Чет Фев 26, 2004 10:38 pm

hora podobre predi da govorite hodete,vi6te koi raboti tam kak i za6to ne govorete bez da znaete
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот FRM » Чет Фев 26, 2004 10:53 pm

napulno sum saglasen s Black! serviza e na strahotno nivo a i horata koito rabotjat tam (Rado, Toni) sa super gotini i znajat kakvo pravjat! taka 4e otidete purvo vijte a posle bulvaite spekulativni istoii za serviza:8:
MartoFR
FRM

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Фев 26, 2004 10:57 pm

[quote="FRM"]

napulno sum saglasen s Black! serviza e na strahotno nivo a i horata koito rabotjat tam (Rado, Toni) sa super gotini i znajat kakvo pravjat! taka 4e otidete purvo vijte a posle bulvaite spekulativni istoii za serviza:8:
[/quote]

Samo 6te povtoria,Toni,Rado,pulen serviz s vsi4ki vidove instrumenti koito niakoga biha vi bili nujni za bike-a,taka4e otidete i go vijte i precente.Ne viarvam da ima nedovolni:D!
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот screamBoy » Чет Фев 26, 2004 11:41 pm

ти на луд ли ме правиш ? ще въртя 40мин за да ида да видя някъв си сервиз ?!? па ако ще Памела гола да е вътре
като направят сервиз в някой квартал на София да се обадят

сигурно и хората и инструментите са супер
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот MOD » Пет Фев 27, 2004 12:55 am

:offtopic:
за гола Памела ( или някоя нейна колежка ) ... далеч отивам [:p]:D:D:D ..
[/offtopic]

Извинявайте, ама не се сдържах [:p]:D:D:D:D

MOD

Мнениеот SPA » Пет Фев 27, 2004 10:17 am

[quote="DH-maniakut"]

ne znae6 4e federaciqta su6testvuva?zna4i ti si nai golemiq tupak koi dava6e gumi po sustezaniqta koi dade 5 dh bike i 2xc bika a otvorko kato ti davat vzima6 ama kato e da se kaje ne6to dobro psuva6!Ne e na Joro Tanev serviza a e na BMBF!!!!i hodi da ti napravqt bika i togaz govori mene mi go praviha i ne sum vidql 4uk da se dokosva do koleloto me!!!!!:D:D
[/quote]

Едни тъпи въпроси от незнаеш.

[b]Кой е дал 5 DH колела?[/b]
[b]Какви?[/b]
[b]На кой?[/b]
[b]Като награда ли?[/b]
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот dhspeed » Пет Фев 27, 2004 12:28 pm

[quote="SPA"]

[quote="DH-maniakut"]

[/quote]

[b]Какви?[/b]
[b]На кой?[/b]

abe neblagodarnik, ti kakvo napravi za federaciqta 4e iska6 ne6to ot neq??? Kakvo se iziskva ot federaciqta znae6 li?? Sustezaniq---ima vsqka godina--ti organiziral li si ne6to prez jivota ti a???? imali nacionalen odbor?--ima! oborudvan li e ot gore do dolo?--DA! hodqt li na mejdunarodni sustezaniq? Da! Znaete samo da hlen4ite a ni6to nepravite! NIKOI NQMA DA TI DADE NA GOTOVO!!! Zamislise i togava odgovori!!!
[b]Като награда ли?[/b]

[/quote]
dhspeed

Мнениеот SPA » Пет Фев 27, 2004 12:40 pm

[quote="dhspeed"]

[quote="SPA"]

[quote="DH-maniakut"]

[/quote]

[b]Какви?[/b]
[b]На кой?[/b]

abe neblagodarnik, ti kakvo napravi za federaciqta 4e iska6 ne6to ot neq??? Kakvo se iziskva ot federaciqta znae6 li?? Sustezaniq---ima vsqka godina--ti organiziral li si ne6to prez jivota ti a???? imali nacionalen odbor?--ima! oborudvan li e ot gore do dolo?--DA! hodqt li na mejdunarodni sustezaniq? Da! Znaete samo da hlen4ite a ni6to nepravite! NIKOI NQMA DA TI DADE NA GOTOVO!!! Zamislise i togava odgovori!!!
[b]Като награда ли?[/b]

[/quote]

[/quote]

1. Вземи се научи да правиш цитати.
2. След това вземи се представи.
3. Недей да обиждаш хората ей така за нищо - не е културно.
4. Нищо никога не съм искал от федерацията. Тя никога нищо не ми е дала.
5. Национален отбор? Къде има информация за него? Някаде да има брошура, интернет страница - аз не съм виждал.
6. Да ходи на съзтезания - погледни 5.
7. Да съм хленчел - къде го видя това. Тука някой казва има дадено? Аз питам къде, как и на кой. А ти вземаш и почвашш да обиждаш.
8. А пък за готовото какво да ти кажа - аз лично всичко на 90% съм си го заработил с яко бачкане. Така че не смятам че съм получил нищо наготово.
9. Замислих се!
10. Отговорих ти!!!
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот Black » Пет Фев 27, 2004 1:33 pm

SPA E prav
a 5-te kolela sa ORING(NE ZNAM DALI TAKA SE PI6E MAI NE) i gi kara GT raicing team
Аватар
Black

Мнениеот Avid » Пет Фев 27, 2004 6:17 pm

Какви чаркове се продават в сервиза?
Човек е изобретателен. Когато не може да се освободи от някой недостатък, започва да го култивира съзнателно. И със самия факт, че е вече искан, недостатъкът му добива и за него, и за другите вид на качество.
Avid

Мнениеот Bash_Maistora » Пет Фев 27, 2004 8:06 pm

[quote="DH-maniakut"]

[/quote]

"koi dade 5 dh bike i 2xc bika a otvorko " ?

Какво ти е колелото?Какво му "правиха"?Кой работи там?Какво е работното време?Всякакви видове ремонти и поддръжка ли правят?Горе-долу колко пари взимат?
takav sam si
Bash_Maistora

Мнениеот Black » Пет Фев 27, 2004 8:21 pm

maistore znae6 kade e hodi i vi6 RAZMARDAI SI 4ERVENIQ GAZ
Аватар
Black

Мнениеот Black » Пет Фев 27, 2004 11:40 pm

rabotqt tam RATKO toni I VIKTOR,rabotno vreme nqma opredeleno mai
A KOLELATA GI DADE BOBI Tanev i 6orko(sina my ako ne znae6) ac-tata GI karat radko i o6te 1 ako ne se la6a
Аватар
Black

Мнениеот FRM » Съб Фев 28, 2004 9:05 am

[quote="Bash_Maistora"]

[quote="DH-maniakut"]

[/quote]

"koi dade 5 dh bike i 2xc bika a otvorko " ?

Какво ти е колелото?Какво му "правиха"?Кой работи там?Какво е работното време?Всякакви видове ремонти и поддръжка ли правят?Горе-долу колко пари взимат?

[/quote]
ne zadavai tupi vuprosi a otidi da proveri6 i togava govori!!!:8:
MartoFR
FRM

Мнениеот Avid » Съб Фев 28, 2004 5:27 pm

Какво му е работното време?
Avid

Следваща

Назад към Архив