[quote="chrome"]
По отношение на ВЕЛОС Варна,..юридически, морално и реално
1.Искаме и помагаме с каквото можем на нашите клиенти и приятели.
2.реално погледнато въпросната рамка е закупена от нашия добър приятел от магазин на ВЕЛОМАНИА в сф, където мисля че изобщо не е издадена гаранционна карта, а не от ВЕЛОС Варна.
3.В гаранционните карти на ДРАГ е написано черно на бяло че гаранцията е валидна само при наличието на оригиналните стикери.
4.Реално мислещи хора сме и когато преценим че гаранцията няма основание да бъде призната не мислим че има нужда да въртим телефони и да плащаме куриерски услуги, след което да чакаме неизвестен период от време и прочие след като имаме заварчик който да се справи със ситуацията.
5.Продуктите които сме преценили за гаранционни и сме рекламирали пред ВЕЛОМАНИА, бяха подменени
с нови.
6.Всеки има право да си преценява сам дали да търси гаранция, как да кара, както и да си изразява мнението по-даден продукт... а всеки има право да си прецени доколко е съгласен с него.
7.Мисля че във Варна вече имаме хора които доста
вдингнаха летвата в няколко от МТБ стиловете, ние правим и ще правим каквото можем за да им помагаме, но мисля и че е време хората които искат байковете с тяхната марка да се карат от определени "карачи" да се замислят малко по-сериозно поне по отношение на материална част за тях, не говорим изобщо за гаранции, защото едно е ясно, кара ли се сериозно, материалната част се троши, а който не иска да ABUSE`ва байка си, да си кара както му е приятно, и да си спазва всички препоръки за "добро здраве" на компонентите.
[/quote]
Изобщо не съм си помислял да прехвърлям топката към магазин Велос, още повече, че както се видя, първоначалните данни не бяха достатъчно. И съм съгласен, че когато потребителят съм си е виновен за нещо (не говоря за конкретния случай, а по принцип), няма смисъл да се търси гаранция. Просто изказването на slideside в първия момент ми прозвуча сякаш Веломания изобщо и никога не си изпълняват гаранциите и той затова не е опитал. Както се вижда и от неговия пост обаче, случаят очевидно е още по-сложен, т.е. хем той е махнал стикерите, хем обаче не му е била издадена гаранционна карта (говоря на база казаното по тази тема, не съм дознател, че да разследвам дали всичко е вярно;)). Но във всички случаи никой не е казал каквото и да е за Велос, камо ли пък да ви упреква за нещо
[quote="Slidesite"]
Брей, даже бях забравил, че не ми беше изданена гаранционна карта от Веломания.
[/quote]
В такъв случай приеми извиненията ми, ако изказването ми ти се е сторило по-остро. Явно в първия момент не съм те разбрал, тъй като известните факти бяха по-малко.