от Admin » Пет Юни 02, 2006 4:12 pm
@root
Не съм мързелив и определено не искам да ставам причина някой да се натроши, но също така не съм почитател на безсмисления труд.
Маршрутът е означен с червена/черна точка. Черната точка означава висока степен на трудност, т.е. тежки, опасни, трудни за преодоляване участъци, изискващи добри умения и добър велосипед. След това съм обяснил, че има и червена и черна точки, тъй като тези участъци са само няколко и поради това маршрутът като цяло е със средна трудност. Всичко това означава, че маршрутът може да бъде преминат без проблеми и от по-леко каращи хора, стига да слязат от велосипедите си където трябва. Означава също така, че дори и хора, които карат много добре, има къде да пострадат, ако нещо се обърка - тая черна точка не е за украса.
Оттам нататък аз няма какво да направя. Ако те послушам и наслагам черепчета в описанието на маршрута, някой ще се заблуди и ще си гледа повече километража, отколкото пътеката. Е тогава, вервай ми, такъв човек може да пострада и на равен участък.
Май повече няма да се хабя, щото не са много хората, на които има нужда да се обясняват такива очевидни неща.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.