Проблемите през тази година са поради неяснотите около функциите на отделните фактори. Миналата година същото състезание беше на много по-високо ниво защото всичко зависеше само и единствено от "Макском". Тази година състезанието мина под шапката на БКС и вече са видими резултатите. Кое е порочното в случая - след като е кръг от Държавния шампионат, то би следвало отговорността за провалите по организацията да се поеме от БКС. В един момент Максим се бърка дълбоко в джоба, ангажира персонал от фирмата за прочистване на трасето, осигурява автобуси и камиони за извозване, като ги амортизира извън предназначението им и накрая му се търси сметка заради неудачите поради грешките на другите партньори в организацията. Казано по-ясно: тази година той е в качеството си на основен спонсор, а не на организатор (както беше миналата година). Ако му се търси сметка и за провалите в организацията то каква е тогава ролята на останалите в играта??? А защо никой друг не се бръкна в джоба и не допълни наградния фонд, за да има и за ХС-то? Максим обича спускането и там е решил да дава. Да не говорим, че много състезатели като видяха трасето за ХС изреваха, че е много опасно, а някои направо казаха, че никой не мисли за тяхната безопасност. И за това ли е виновен Максим? Аз и бай Хито минахме на велосипеди трасето преди състезанието и видяхме, че оплакванията на състезателите са повече от основателни. На много места имаше участъци съперничещи по трудност на "дАнхил-а" на отсрещния баир. Маркировката беше също безобразна и на няколко пъти губехме посоката, а да не забравяме, че бай Хито, който ме водеше е баш-ориентировач... По време на тренировките спуснах на два пъти и "дАнхилското" трасе, за да придобия впечетления за него и мога да кажа, че се минава доста по-лесно от това за ХС-то. Какви "мостчета" имаше само по деретата... Едното беше крива тенекия, която се мандахерцаше както си иска. На друго място след сериозно спускане имаше сложена нестабилна каменна плоча под много остър ъгъл (насред барата), която се ако не се нацели точно по средата се обръща и те мята в дълбок дол с тръни (аз се метнах - признавам си

). Трасето беше така направено, че заради рисковете много участъци станаха "пешеходни", да не говорим за останалите батаци...
Между другото същите недостатъци, дори и много по-големи се наблюдаваха в предишнния кръг - над Драгалевци. Там просто липсваха маршали и на трасето беше пълен хаос, като само поради невероятен късмет не се стигна до сериозен инцидент. А какво да кажем за наградния фонд - имаше ли такъв???
А за медалите с надпис "данхил" - и за това ли е виновен Максим???
Намесвам се в разговора само защото сте наистина, ама наистина крайно несправедливи към него. Единствено Максим истински обича и кара активно велосипед от всичките хора, които са управители на големите вело-компании. Покажете ми поне още един като него. Чакайте състезания от "Крос", "Лидер" или "Балкан"... Тях ги вълнуват други проблеми. В този смисъл казвам, че "Макском" е стратегически важен партньор за развиването на спускането у нас. Евала на "Веломания" и магазините от веригата "Про-Байк", че покриват със състезания ХС-то и траяла, но колко са участниците там? А "дАнхила" май все на камък ще удря. Спомнете си за бутафорния Държавен шампионат на БФПК през миналата година.
Позволявам си да се намесвам в темата защото имам малко по-широк поглед върху нещата, които се случват.
Прав ще излезе един приятел от шосейките, който неведнъж казваше: "Тези, които ликвидираха шосейното колоездене ще ликвидират и вашето планинско. Рибата не се вмирисва като човека откъм краката (опашката), а откъм главата... "

))
Абе да живеЙ "дАнхилизЪма" по 'сичките земни кълбета!!!