максим на 1-во място

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Zozka » Чет Юли 20, 2006 6:52 pm

Кратка ретроспекция, по случай изключителните дарби на някои хора, от една отсечка да издават присъди, "кой може и кой не може да кара":

Мъже
1. Иван Колев RAM Bikes
3:36.12
2. Любомир Тодоров DRAG Racing
3:40.69
3. Симеон Стоилов RAM Bikes
3:42.50
4. Камен Недков RAM Bikes
3:42.82
5. Кирил Василев DRAG Racing
3:45.84
6. Георги Кръстев Спринт БТ
3:51.64
7. Николай Титев RAM Bikes
3:57.47
8. Максим Митков Спринт БТ
4:00.37
9. Антон Настев BAS
4:15.04
10. Боян Павлов инд.
4:18.44
11. Георги Божинов инд.
4:32.21
12. Боян Георгиев инд.
4:32.99
13. Стоян Иванов инд.
4:49.31

Това са резултатите от Ноемврийското състезание, миналата година над Драгалевци.
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Рейтинг: 2000

Мнениеот F1-MAN » Чет Юли 20, 2006 7:37 pm

[quote="Zozka"]

1. Иван Колев RAM Bikes
3:36.12
7. Николай Титев RAM Bikes
3:57.47
8. Максим Митков Спринт БТ
4:00.37
[/quote]

:thumbu::thumbu::thumbu:
Честно да си кажа и аз не го вярвах, но щом и тука човека е дал такова време, мисля че вече няма място за спор:)
Аватар
F1-MAN

Мнениеот bikerider » Чет Юли 20, 2006 7:54 pm

[quote="bikerider"]
Иначе по принцип, самото му участие създава конфликт [b]на интереси[/b]
[/quote]

[quote="spinsession"]
не бих казал че участието му създава конфликти,но [/quote]

Ееее не, ти ме разби просто :emlaugh::roll2::lolup:

Ахахахахахаха :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Четете бе, младежи, четете бе... :emlaugh::emlaugh:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот MAN6 » Чет Юли 20, 2006 8:05 pm

защо, ти ли си "НАЙ" ?

[size=67]това е към господин гуруто на форума ;)[/size]
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот F1-MAN » Чет Юли 20, 2006 9:54 pm

За да разсеем(надявам се) всички конфликти, подозрения и т.н. нека някой просто по снимките види каква е била разликата между Максим и Титев на финала, по мойте в средата на трасето е 1 минута и 25 секунди(edit: за Максим), което ако е при пускане през около минута означава че Максим определено не е карал като да го вземе за 12 минути:)
Аватар
F1-MAN

Мнениеот spinsession » Пет Юли 21, 2006 9:01 am

Хмммм ако няма лъжа,няма измама то тогава евалата на Максим :bigeyes:!
****LEKSUTAN PO DEFAULT****
Аватар
spinsession

Мнениеот kww » Пет Юли 21, 2006 8:14 pm

въпросът е дали не е скъсил някъде от трасето /дали не е shortcut-нал:bulb:/
I LIVE FOR THIS SHIT!
Аватар
kww

Рейтинг: 1687

Мнениеот batman » Пет Юли 21, 2006 9:14 pm

Отвратително много свинщина на изключително тясно пространство. Отворете поне за малко прозорците, че да се измирише вонята...

Който познава Максим отблизо знае много добре, че той няма да си седне на лицето и да печели състезания по нечестен път. Най-малкото защото той няма за какво и пред кого да се доказва.

От цялата работа само ще се разреди и без това рехавия спортен календар и един стратегически важен партньор ще си отиде. Губи спортът, губят състезателите, губят любителите на планинското колоездене.
Айде честито на всички гореизброени!!!
batman

Рейтинг: 1840

Мнениеот hlebarka » Пет Юли 21, 2006 9:30 pm

[quote="batman"]

От цялата работа само ще се разреди и без това рехавия спортен календар и един стратегически важен партньор ще си отиде. Губи спортът, губят състезателите, губят любителите на планинското колоездене.
Айде честито на всички гореизброени!!!
[/quote]

Ама, Батман, аз, като любител на планинското колоездене, мисля, че май драматизираш. Може ли да обясниш по-подробно каква е цялата работа и защо загубите ще са толкова големи. Според мен има доста фактори свързани с тая работа, и не може така изведнъж да се обяви трагедия.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот TOYAGA » Пет Юли 21, 2006 9:45 pm

[quote="batman"]

[/quote]

Хе! Чудех се кога ще изквакаш и ти от тинята... :D:D:D Явно сайбията ти е теглил текмето! :evil:

Любителите на планинското колоездене няма да загубят нищо. С или без г-н Митков велосипедите са си велосипеди, планините - планини, а удоволствието и от двете е безплатно. Любителите на планинското колоездене няма да загубят нищо, щото с или без продукцията на Sprint, SPoweR и прочие знайни и незнайни фелибейски креатури, те има от кого да си купуват велосипеди - наспорил Бог и вносители, и родни производители, и широк свят. Същото важи и за състезателите - все ще се намери кой да яхне публичния интерес, след като г-н Митков предпочита да се цупи в ъгъла... Нека се цупи - любителите на планинското колоездене могат без него, въпросът е дали той може без любителите на планинското колоездене...

Истински губещ си ти и тези като теб - елементите, които живуркат от рехавия спортен календар и от коричките под масата на стратегически важните партньори. Докато не им теглят текмето... :evil:

Айде честито!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот spinsession » Пет Юли 21, 2006 10:33 pm

@ТОЯГА :clap::clap::clap:
Аватар
spinsession

Мнениеот MAN6 » Съб Юли 22, 2006 9:41 am

късаааай :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот TLD1 » Съб Юли 22, 2006 11:24 am

axaaxxaax знаете 4е в пловдив си4ко бе6е гнило кои за6то как незнам дали г-н МАКСИМ МИТКОВ ...... аз знам за6тото го познавам 4е много се кефи на спорта за другите не6та нз.
сега тука коментираме какво ставало аз искам да ви разкажа как фини6ирам на 1-вото спускане и гледам 4е казват [b]Росен Ковачев 9мин 29сек [/b]- казвам се Стефан не4увано и не виждано време с ба6тами пи6ем констетация до 6ибаняците и накрая връ6тат 20те лева и казват на ба6тами да не му е тфа времето ама е [b]КЪМ 7 И МАЛКО [/b] това са то4ните думи на някои от 6ибаняците.После помолих Доичин да ми заси4а на последното спускане времето което се измери то4но на4ина на измерване няма да го коментираме но ми засе4е 10 сек по малко от официялно обявеното:bigeyes::bigeyes::bigeyes::bigeyes:.Така4е предлагам ние хората които дуржим на 4естния спорт да се съберем някаде може и в южния да обсудим какво 6те правим и как 6те допуснем да продължават не6тата така.нека секи предложи кога и каде да се съберем да се видим
TLD1

Рейтинг: 1200

Мнениеот bluskanie » Съб Юли 22, 2006 11:45 am

Он ветераня предложи синдикат да се напраи. Последвайте го...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот F1-MAN » Съб Юли 22, 2006 1:12 pm

[quote="TLD1"]

но ми засе4е 10 сек по малко от официялно обявеното
[/quote]

Wooow, явно мешаниците дето бяха на квалификацията не са били само там, щото времето от 5 и 52 на Росен никой не успя да го подобри:D
Аватар
F1-MAN

Мнениеот TLD1 » Съб Юли 22, 2006 9:39 pm

........
TLD1

Мнениеот TLD1 » Съб Юли 22, 2006 9:40 pm

ме6аниците са много и много от хората си мъл4ат
TLD1

Мнениеот TheUndertaker » Нед Юли 23, 2006 1:08 pm

:popcorn:
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот batman » Нед Юли 23, 2006 2:07 pm

Проблемите през тази година са поради неяснотите около функциите на отделните фактори. Миналата година същото състезание беше на много по-високо ниво защото всичко зависеше само и единствено от "Макском". Тази година състезанието мина под шапката на БКС и вече са видими резултатите. Кое е порочното в случая - след като е кръг от Държавния шампионат, то би следвало отговорността за провалите по организацията да се поеме от БКС. В един момент Максим се бърка дълбоко в джоба, ангажира персонал от фирмата за прочистване на трасето, осигурява автобуси и камиони за извозване, като ги амортизира извън предназначението им и накрая му се търси сметка заради неудачите поради грешките на другите партньори в организацията. Казано по-ясно: тази година той е в качеството си на основен спонсор, а не на организатор (както беше миналата година). Ако му се търси сметка и за провалите в организацията то каква е тогава ролята на останалите в играта??? А защо никой друг не се бръкна в джоба и не допълни наградния фонд, за да има и за ХС-то? Максим обича спускането и там е решил да дава. Да не говорим, че много състезатели като видяха трасето за ХС изреваха, че е много опасно, а някои направо казаха, че никой не мисли за тяхната безопасност. И за това ли е виновен Максим? Аз и бай Хито минахме на велосипеди трасето преди състезанието и видяхме, че оплакванията на състезателите са повече от основателни. На много места имаше участъци съперничещи по трудност на "дАнхил-а" на отсрещния баир. Маркировката беше също безобразна и на няколко пъти губехме посоката, а да не забравяме, че бай Хито, който ме водеше е баш-ориентировач... По време на тренировките спуснах на два пъти и "дАнхилското" трасе, за да придобия впечетления за него и мога да кажа, че се минава доста по-лесно от това за ХС-то. Какви "мостчета" имаше само по деретата... Едното беше крива тенекия, която се мандахерцаше както си иска. На друго място след сериозно спускане имаше сложена нестабилна каменна плоча под много остър ъгъл (насред барата), която се ако не се нацели точно по средата се обръща и те мята в дълбок дол с тръни (аз се метнах - признавам си :) ). Трасето беше така направено, че заради рисковете много участъци станаха "пешеходни", да не говорим за останалите батаци...

Между другото същите недостатъци, дори и много по-големи се наблюдаваха в предишнния кръг - над Драгалевци. Там просто липсваха маршали и на трасето беше пълен хаос, като само поради невероятен късмет не се стигна до сериозен инцидент. А какво да кажем за наградния фонд - имаше ли такъв???
А за медалите с надпис "данхил" - и за това ли е виновен Максим???
Намесвам се в разговора само защото сте наистина, ама наистина крайно несправедливи към него. Единствено Максим истински обича и кара активно велосипед от всичките хора, които са управители на големите вело-компании. Покажете ми поне още един като него. Чакайте състезания от "Крос", "Лидер" или "Балкан"... Тях ги вълнуват други проблеми. В този смисъл казвам, че "Макском" е стратегически важен партньор за развиването на спускането у нас. Евала на "Веломания" и магазините от веригата "Про-Байк", че покриват със състезания ХС-то и траяла, но колко са участниците там? А "дАнхила" май все на камък ще удря. Спомнете си за бутафорния Държавен шампионат на БФПК през миналата година.
Позволявам си да се намесвам в темата защото имам малко по-широк поглед върху нещата, които се случват.

Прав ще излезе един приятел от шосейките, който неведнъж казваше: "Тези, които ликвидираха шосейното колоездене ще ликвидират и вашето планинско. Рибата не се вмирисва като човека откъм краката (опашката), а откъм главата... " :))) ;)

Абе да живеЙ "дАнхилизЪма" по 'сичките земни кълбета!!!
batman

Рейтинг: 1840

Мнениеот bikerider » Нед Юли 23, 2006 4:25 pm

@batman: Той света малък и Максим единствен... ай стига сте разваляли реномето на човека. Ти особено с тези драматизации... Чуден човек, ем имаш широк кръгозор, ем разсъждаваш като ограничена майна. Za БКС знаем и сами. Ако имаш предложения, отправяй ги към тях, не е ли по-разумно така, вместо да правиш сапунки. Плюс това неща като "трасето беше опасно" са просто СМЕШНИ. Всеки си преценява сам дали да участва, затова има подготовки, квалификации и прочие. Какви са сега тия реваници???? Пак се грижим за другите. Честна дума, ако за теб е било опасно това трасе, със сигурност има хора, за които не е, така че...

Тая тема е просто от нищо нещо... а TOYAGA както винаги уцели в десятката. Стига сте ревали против и за Максим...
Аватар
bikerider

Мнениеот JetLee » Нед Юли 23, 2006 5:50 pm

:offtopic:

[quote="bikerider"]

...дъра-бъра... аз разбирам от всичко... винаги
[/quote]

Искам да попитам forumrider-a кога успя да отиде до Пловдив и да види трасето за XC, за да има компетенцията да се изказва по този въпрос?

Но разбира се .. "TOYAGA както винаги уцели в десятката". Какво щеше да прави този форум без него?

Моля хора, които не са били в Пловдив и не знаят за какво иде реч (още повече практикуват планинското колоездене веднъж годишно и то в парка) да не се изказват.

Благодаря предварително.
JetLee

Мнениеот MAN6 » Нед Юли 23, 2006 6:00 pm

:usclap:
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот TOYAGA » Нед Юли 23, 2006 8:25 pm

[quote="JetLee"]

Моля хора, които не са били в Пловдив и не знаят за какво иде реч (още повече практикуват планинското колоездене веднъж годишно и то в парка) да не се изказват.

Благодаря предварително.
[/quote]

Моля хора, които са в този форум от днес (23.07.2006) и имат цифром 5 и словом пет поста, от които 4 (четири) са несвързано бръщолевене с форумния идиот, да се приберат пак там, откъдето са изпълзели. стига да са си заработили надниците, разбира се...

Благодаря предварително.

Що се отнася до пловдивските батаци - не е нужно да си ходил на Луната, за да кажеш, че свети с отразена светлина...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот TOYAGA » Нед Юли 23, 2006 8:26 pm

[quote="MAN6"]

[/quote]

Крем за ръчички? :D
Аватар
TOYAGA

Мнениеот MAN6 » Нед Юли 23, 2006 8:35 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote="MAN6"]

[/quote]

Крем за ръчички? :D
[/quote]

не, нуждая се от почивка, защото днес ми се пийна сосеца до железница през симеоново по обиколната и обратно..
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот bikerider » Нед Юли 23, 2006 8:52 pm

[quote="JetLee"]

:offtopic:

[quote="bikerider"]

...дъра-бъра... аз разбирам от всичко... винаги
[/quote]

Искам да попитам forumrider-a кога успя да отиде до Пловдив и да види трасето за XC, за да има компетенцията да се изказва по този въпрос?
[/quote]

Колега, ти за фотоапарат чувал ли си? :bulb:

[quote="JetLee"]
Но разбира се .. "TOYAGA както винаги уцели в десятката". Какво щеше да прави този форум без него?
[/quote]

Не знам какво щеше да е, нямаше да е толкова интересно всеки случай. Знам обаче и как форума я караше без теб - просто чудесно.

[quote="JetLee"]
(още повече практикуват планинското колоездене веднъж годишно и то в парка) да не се изказват.
[/quote]

"...колега... Не ме занимавай с глупости бе!"

Kритикуваш ме, че говоря неща, за които нямам представа, след което правиш същото? Издишаш, приятелю, напиши си домашното следващия път :)
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Нед Юли 23, 2006 8:52 pm

Ми еби и легай... :)
Аватар
TOYAGA

Мнениеот MAN6 » Нед Юли 23, 2006 9:11 pm

[quote="TOYAGA"]

Ми еби и легай... :)
[/quote]

за първото съм наказан, а за другото едвам се сдържам :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот spinsession » Нед Юли 23, 2006 9:33 pm

@Байкрайдър,Тояга: без ********* като вас този форум наистина е скучно място! ако и по пътеките ви гледахме да ви се посмеем,равни нямаше да имате! ама за какво да карате като гледате пътеките на снимки,а?! ама я да оставим карането на страна,че очевидно то далеч не ви вълнува! гАзари го давате нещо струва ми се? и какви сте вие такива гАзари дето цялото денонощие пред компютъра прекарвате в детските форуми ще ми обясните ли? тръгнали шайка тийнейджъри да възпитават! деца,нещо,нямате ли си на тях да се поупражнявате,или по интернет е по лесно?
Аватар
spinsession

Мнениеот bikerider » Нед Юли 23, 2006 10:53 pm

пий го бре, пий го тва лексотанче... :lol:
Аватар
bikerider

ПредишнаСледваща

Назад към Архив