съвместимостта на РАМ АМ с freeride вилка

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот brokicho » Сря Сеп 20, 2006 8:09 pm

ride u-turn ми е голяма мечта но едва ли ще се намери на цената на 66вф примерно и си мисля че 66вф е приемливия дори добрия вариянт за вилка работа и цена а колкото до дизела тои НЕ е за ФР според мен трасетата в Благоевград не преразполагат каране с тежко колело защото бутаме до върха когато направят лифта ще е друго може би но сега е така за това се насочвам към здравите ФР компоненти
Моля, извинете ме за допуснатите правописни грешки!
brokicho

Рейтинг: 1735

Мнениеот loopo » Чет Сеп 21, 2006 2:04 am

Не, `е искам да усложнqвам избора ти пове`е, но все пак заглеждал ли си Z сериqта на Marzocchi?

Аз ли`но карам z150 FR и съм неприли`но доволен от работата и. Тази вилка просто си е правена за FR и с разни джаджи като ЕТА прави FR карането о]е по-невероqтен кефф

Тфа [от заговорихме за FR де..
It usually comes down to a binary choice...
loopo

Рейтинг: 1200

Мнениеот brokicho » Чет Сеп 21, 2006 11:03 am

loopo съгласен съм с теб НО
1 тази вилка според мен ще е доста ниска за следващатат ми рамка или поне така си мисля и хода ше и бъде недостатъчен
2 незнам от къде ще мога да я намеря в момента в България освен някакъв внос който не ми е ясно как ще стане
Моля, извинете ме за допуснатите правописни грешки!
brokicho

Рейтинг: 1735

Мнениеот haste » Чет Сеп 21, 2006 9:42 pm

//offtopic
Дизели от Drag [b]вече няма[/b]!
Източник - Нина, началото на август 06.
Аватар
haste

Рейтинг: 1200

Предишна

Назад към Архив