Iskam da si kupja kolelo...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Windstream » Нед Юни 20, 2004 9:14 pm

[quote="axelmax"]

ти виждал ли си некои да ползва ,званец ,освен неко дедо с колело от 30-те години,или само да го има на колелото
[/quote]

В случая Велко си е напълно прав, някаква звукова сигнализация трябва да има (за града, за Витоша е по-добре да се маха). Просто велосипедите могат да бъдат толкова тихи че пешеходеца изобщо да не разбере че си зад него, съответно точно преди да го изпревариш той прави крачка в грешната посока и те ти я белата станала. Със звънче поне ще знае че идваш, а ти ще знаеш че той знае и ще си по-подготвен за внезапни маневри. BTW звънчето стряска само ако си много близо зад пешеходеца, ако дръннеш леко малко по-рано той/тя или само ще се отмести, или ако се шашне ще има време да си изиграе танца преди да си го/я наближил опасно.

@Мария
Вземи си звънче, има едни малки които никак не са грозни (даже може да се каже че са симпатични), почти не тежат, а вършат много добра работа в натовареното софийско движение.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот axelmax » Нед Юни 20, 2004 9:37 pm

@winstream -тожа за изиграването на танца е ............велико:hbang2:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот velco » Нед Юни 20, 2004 9:58 pm

[quote="axelmax"]
велко ,сас тебе само се " джавка ме ",нема лохо ама ако не си сагласенсас мене ,обори ме ,даи си мнението ,а не ме обиждаи ,много е незряло, а ти си зрял човек а зрели те хора неправат така,ти сте кажех ,и малко е комплексарско
[/quote]

ОK, прав си, ама аз действам точно по буквата на закона, цитирам:
[i]"Ако обаче А каже на Б, че това, което Б е написал, е глупост или тъпотия, в много от случаите подобен запис няма да се третира като обида поради поне две причини: 1) може наистина да е така; 2) това е мнението на А за конкретен запис, а не за Б по принцип."[/i]
:D
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот MOD » Пон Юни 21, 2004 8:51 am

[quote="velco"]

[quote="axelmax"]
велко ,сас тебе само се " джавка ме ",нема лохо ама ако не си сагласенсас мене ,обори ме ,даи си мнението ,а не ме обиждаи ,много е незряло, а ти си зрял човек а зрели те хора неправат така,ти сте кажех ,и малко е комплексарско
[/quote]

ОK, прав си, ама аз действам точно по буквата на закона, цитирам:
[i]"Ако обаче А каже на Б, че това, което Б е написал, е глупост или тъпотия, в много от случаите подобен запис няма да се третира като обида поради поне две причини: 1) може наистина да е така; 2) това е мнението на А за конкретен запис, а не за Б по принцип."[/i]
:D
[/quote]

:D:D:D:D
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот axelmax » Пон Юни 21, 2004 9:47 am

тука така и така си даваме личното мнение ,а не мнението на група хора ,които определят некои стандарт за безопастност в тоя случей ,това е моето мнение ако на некои не му харесва да не го взима под внимание ,не да не го чете ,просто да смета че е грехно ,а не да стане тема на обсаждане дали е тъп тоя които е писал некои си пост и да замести истинската тема
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот NoNe » Пон Юни 21, 2004 10:16 am

е за какво му е тази звукова сигнализация?
Като има някой на пътя му ще го заобиколи. Може и малко да си потренира баланса на място ;) тук в центъра на Бургас лятото става лудница и пак не ми е проблем да си минавам... досега съм ударил (съм се ударил) само в един чичко, които реши да сочи нещо точно като минавах покрай него... нищо сериозно
все пак на колите няма какво да им звънкаш... а като караш по тротоарите проблема си е твой... минавай какво можеш... ако можеш. Не е по-малко неприятно да дрънкаш да ти се местят хората.
А ако имам проблем със спирачките... (надявам се да не се случва) само до звънене ще ми е! викаш... колкото глас имаш.
Мое мнение ;)
NoNe

Предишна

Назад към Архив