[quote="velco"]
Възражения по същество, уважаеми г-н Точилка, възражения по същество. Достатъчно кухи словоизлияния.
[/quote]
Невменяеми господин velco,
от момента, в който за пореден път ми се набихте в очите с войнстващата си посредственост и очевидно непреодолимото си желание непременно да изпъкнете с липсата на елементарни познания, говоря САМО по същество. В интерес на истината въобще не се учудвам, че не сте го забелязали...
Все пак ще проявя още веднъж пословичната си любов към животните и ще се опитам да преодолея непоклатимото Ви дебелоочие, хвърляйки светлина върху следните два СЪЩЕСТВЕНИ момента:
1. Възраженията срещу Minute 1:00 по отношение на употребата й за фрийрайд са отразени:
а/ в официалната актуална препоръка на Мanitou, класифицираща Minute 1:00 категорично в раздела "Trail/Enduro" - БЕЗ какъвто и да било намек за "Secondary Use" във FR-областта.
b/ в историята на разработката и идеята зад Minute. Ако беше поне малко светнат в MTB-областта, щеше да знаеш, че Minute бе разработвана паралелно и бе вградена серийно за първи път в Giant VT - ОТЯВЛЕН представител на новата вълна на Enduro/Trail/AM-велосипедите, които нямат нищо общо с понятието FR и се нуждаеха именно от характеристиките и технологиите на вилките Minute, за да позволят съчетанието от подобен ход, подобна липса на bobbing и подобно тегло.
c/ в настоящото състояние и бъдещото развитие на гамата на Manitou - в нея си има линия Scareb за XC/Marathon, Black за XC/леко Enduro, Minute за XC/Enduro, ще има Nixon за т.нар. "Long Travel Enduro"/лек FR, има си Sherman за Enduro/FR/XFR/DJ и си има Dorado за DH/FR/XFR.
d/ в техническите и функционални характеристики на Minute 1:00, които сравнени с тези на класическа вилка за FR от типа на споменатите Sherman, Z1 FR и прочие, биха навели и третокласник в помощно училище на мисълта, че между двете неща няма нищо общо и вероятно са предназначени за различни неща...
Мога да продължа по ТОВА същество още доста дълго, задълбавайки се в подробности, за които вие, невменяеми velco, никога не сте подозирали, но мисля да прекратя общуването си с Вас, тъй като това пренеприятно занимание просто не заслужава употребеното за целта време.
2. Въпросът [i][b]"колко гола вода е velco" [/b][/i] отдавна не интересува никого, тъй като отдавна е намерил своя отговор...
В заключение ще отбележа само, че изявления от типа на "в значителна степен съм убеден, че по-скоро...", "имам основания да смятам, че щe му свърши работа...","Ако смяташ, че това достатъчно добре описва..." и разни други бози от този род са твърде близо до дефиницията на "кухи словоизлияния", за да Ви дават каквото и да било право да употребявате подобна квалификация по адрес на чуждо изказване.