[quote="BuxpeH"]
Не е ли малко по различно?? Защото едно време като ходих на Витоша със вилка със 7см ход и ме боляхя после ставите на китката, (за бъбрецита да не говоря) въпреки, че си свивах лактите колкото мога, а сега питам за този arm-pump, защото от него боли самият мускул и се схваща.
Иначе за по-добрия контакт със земята-да.
[/quote]
Свиването на лактите няма да ти помогне да избегнеш въпросната болка:).
някои забелязал ли е от какво го болят ръцете при некачествени тоест вилки дет са в гъза . Вибрациите които ти гаврат ръцете те принуждават да стискаш кормилото ,ей от туй най боли после. Който не вярва да тества да държи кормилото на контрол а не да го стиска

Свиването в лактита главно обираш по големи неравности и други простотии , малките неща с кофти вилка са си адд , аз лично "карам" с Зулум 5см просто съм намразил камъни на скорст ,че ръцете ми са мармалад след третото псуакне , но виж ако има нещо за попиване даже е адско удоволствие да си обирам всичко;)
[/quote]
Сега съм с Manitou Six Super 2002 - пружина за свиването и масло за връщането. Кво да ти кажа забравих ги тия болки от Зулума ... ама скъпи бе пустите вилки хубави...