Абе...ти дебилен ли си?:eek2:Постовете ти са все едно човешка органична маса след взрив в бункер.ХАОС!Няма край на изреченията,няма правопис,но най-вече:НЯМА СМИСЪЛ в постовете ти!Все едно 6 годишно пишлеме не са му купили играчката която е видял на витрината на магазина и почваш да бълваш простотия след простотия като откат на калашник!
АБЕ СПРИ СЕ БЕ!Дори умствено изостанал човек ще разбере кога трябва да замълчи бе!
Всички модератори са ти виновни?!!?!?Абе ти ептен за мезе ни взе бе?Аз,Ман6а,Хлебарка,Харка сме модератори САМО в пазар.
С теб аз никога не съм имал пререкания досега,единствено и само за да има мир,но ти прекали!Ще ме обвиняваш:eek2:Абе ти....НЯМАМ ВЕЧЕ ДУМИ ДА ТЕ ОПИША,избери си някоя от тези които Тояга е написал!
На английски да пишем?Ми ок,но май ти тоз език също така не го знаеш,както и българския!Спести ни мъките и се съмо(ебни)банни!
И сега чувстваш ли се пълноценен?След като успя на половината форум да им кипнеш кръвта,защото се намеси в разговор/спор в които ти нямаше работа там,а после и се оплакваш,че не те уважавал bikerider.Ами ти кво уважение си проявил като се намесваш ГРУБО в чужд разговор бе!ДЕБИЛ!!!!!!!!!
Абе кво се занимавам аз,я