mnenie za moderatorite I OSTE NESTO

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Авг 12, 2004 3:14 pm

@Аxelmax

Абе...ти дебилен ли си?:eek2:Постовете ти са все едно човешка органична маса след взрив в бункер.ХАОС!Няма край на изреченията,няма правопис,но най-вече:НЯМА СМИСЪЛ в постовете ти!Все едно 6 годишно пишлеме не са му купили играчката която е видял на витрината на магазина и почваш да бълваш простотия след простотия като откат на калашник!
АБЕ СПРИ СЕ БЕ!Дори умствено изостанал човек ще разбере кога трябва да замълчи бе!
Всички модератори са ти виновни?!!?!?Абе ти ептен за мезе ни взе бе?Аз,Ман6а,Хлебарка,Харка сме модератори САМО в пазар.
С теб аз никога не съм имал пререкания досега,единствено и само за да има мир,но ти прекали!Ще ме обвиняваш:eek2:Абе ти....НЯМАМ ВЕЧЕ ДУМИ ДА ТЕ ОПИША,избери си някоя от тези които Тояга е написал!

На английски да пишем?Ми ок,но май ти тоз език също така не го знаеш,както и българския!Спести ни мъките и се съмо(ебни)банни!

И сега чувстваш ли се пълноценен?След като успя на половината форум да им кипнеш кръвта,защото се намеси в разговор/спор в които ти нямаше работа там,а после и се оплакваш,че не те уважавал bikerider.Ами ти кво уважение си проявил като се намесваш ГРУБО в чужд разговор бе!ДЕБИЛ!!!!!!!!!

Абе кво се занимавам аз,я :shooter::shooter::shooter::qright::shooter::shooter::shooter::sniper::combust::gren::uzi:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот uha_rampage » Чет Авг 12, 2004 3:21 pm

ХОРА СПРЕТЕ, аз моля без глас...:puke:
Не за мен а за вас!!! Прося милост без глас!!! :hbang2:
ХОРА СПРЕТЕ, НЕ ПИШЕТЕ!!!:eek2:

Псевдонимът axelmax се превърна в обида :bowdown::bowdown::bowdown:
Предлагам да се създаде тема AXELMAX, където да си пише само той и хората, които желаят да си комуникират с него :argue:
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот axelmax » Чет Авг 12, 2004 3:38 pm

1.metalen za harkata nisto ne sam kazval
2. nikakvo uvajenie ne tarsa ,a za tazi tema za uvajenieto nesto winstsream spomena che dalgja na baikara nekvo uvajenie
3. mi kak nema daim kipne kravta kato ,nekoi se protivopostavi ,edim priqtel mi kaza za foruma i mnoo haresa kakto i saita ,ama kvo stana sled 20 dena prisastvie mi kaza abe tuka ima edni glupaci ,ebasi tapata rabota ,ne si spomnqm imeto no beshe sas m ,neznam dali si ti ili man6 ama mai toi beshe ama neznam i nevliza veche ,i imam edin posznat koito mi kaza chete ,staiite i proverqva foruma ama ne se eregistriral i ne pishe v nego zaradi mnogo hubavata bstanovka koqto se zsazdava ot vas be pi4 sega razbrali i viq mnogo po obidite si padate ama kato ne si prav drugo neustava

@ uha -begai be momche kakav e smisala ima i drug nachin pomisli ako ne se setish tova koeto az si mislq ste tti kaja
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Авг 12, 2004 3:50 pm

[quote="axelmax"]
(главно безсмислици)......sega razbrali.....(още глупости)

[/quote]

Не,не те разбрах.Може да е защото пишеш на английски,а може да е и защото няма нищо за разбиране.Аз вярвам,че и двете твърдения са верни.
Защо така смятам.Ами защото сигурно в момента съм в паралено измерение и доколкото знам на по-голямата част от пишещите във форума,а и на доста само четящи им е хипер весело(заради индивиди като теб и тяхната "грамотност") или полезно.Май в това паралелно измерение само ти си "правилния" пич?!Поне според твойте "думи"(доколкото може да се оприличат струпването на букви в твойте постове)така излиза.
Ако имаше някаква мисъл в черепната си кухина(обзалагам се,че е куха тази кухина:D)и цел в живота,нито bikerider,нито MOD,нито аз нито TOYAGA щяха да имат причина да се заяждат с теб,но уви,ти си ТЪП и УПОРИТ.Ето това е причината поради която се стигна то тук.

Сега аз теб те пита-ТИ разбра ли ме?
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот axelmax » Чет Авг 12, 2004 4:04 pm

nali ne si mogal da go procheteh zasto togava davash mnenie ,malko se oborvash ne mislish li

az obidite e spoko tova li samo ti ostana be kato ataka ,no da ne izmestvame temata za pisaniqta mi ili kak tochno pisha che tova veche pisva i go chuvam za n-ti pat

temata e druga ma :X

i nikoi ne kaza nisto za greskshkata na hlebarkata
Аватар
axelmax

Мнениеот kibikoff » Чет Авг 12, 2004 4:10 pm

АМАН вече!!!

абе, броенето няма ли да започва??
:crazy::crazy:
:deal::dunno::dunno::dunno:
kibikoff

Рейтинг: 2000

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Авг 12, 2004 4:12 pm

[quote="axelmax"]

nali ne si mogal da go procheteh zasto togava davash mnenie ,malko se oborvash ne mislish li

az obidite e spoko tova li samo ti ostana be kato ataka ,no da ne izmestvame temata za pisaniqta mi ili kak tochno pisha che tova veche pisva i go chuvam za n-ti pat

[/quote]

Предисвиквам те веднъж завинаги да ме цитираш къде съм казал,че не съм ти прочел поста!Искам точен цитат бе въздух под налягане!

И точно ти ще ми говориш за обидите?!:crazy:Кои пръв започна.Кои ме намеси-ТИ!НЕ се прави на ударен.А те обиждаме щото ни е гот!Между обидите които ти нанасяме сме написали достатъчно доводи,че си ТЪП.
Когато някои те нарича ТЪП,не го казва като обида,а като ФАКТ!Приеми го като диагноза на доктор.

И ква е тая грешка на хлебарка за която така изведнъш излагаш на преден план?Покажи/докажи ако има такова нещо,чак тогава може да ти се отговори.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Авг 12, 2004 4:14 pm

[quote="kibikoff"]

АМАН вече!!!

абе, броенето няма ли да започва??
:crazy::crazy:
:deal::dunno::dunno::dunno:
[/quote]

И аз това се питам.:dunno::dunce:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Windstream » Чет Авг 12, 2004 4:19 pm

[quote="axelmax"]

[/quote]

Не знам за Металния, но мен ако някой ме нарече "ма" вероятността да му поизбия зъбетата е изключително голяма :finger::asshole: На твое място бих внимавал малко повече какво и как казвам (това го приеми като приятелски съвет) :P

[quote]
[/quote]

Ми "грешката" си е била негова, той ще си я коментира ако сметне за нужно (аз не бих).
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Авг 12, 2004 4:25 pm

Лелееее!Благодаря ти Windstream:D.Хич не обърнах внимание на точно този ред с "ма"-то.

Ами акселе(официално обявено за по-голяма обида от тъп педеруга от Уха:D)вероятността моите реакций и тези на Windstream да са еднакви,е доста голяма.Така,че пази си зъбките.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот bikerider » Чет Авг 12, 2004 4:35 pm

[quote="Metal_Psycho"]

Лелееее!Благодаря ти Windstream:D.Хич не обърнах внимание на точно този ред с "ма"-то.

Ами акселе(официално обявено за по-голяма обида от тъп педеруга от Уха:D)вероятността моите реакций и тези на Windstream да са еднакви,е доста голяма.Така,че пази си зъбките.
[/quote]

пичове... дайте да спрем... просто не му обръщайте внимание... явно тая сутрин не си е взел хапчетата...
само си хабим нервите с него...

но все пак имаше полза от това - поне си показа що за възпитание има... и колко му е акъла...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот axelmax » Чет Авг 12, 2004 4:36 pm

o ste me biete li be ,
chekam , kato se saberete vsichki kajete ,za

za zubkite leko che tiq koito sa ti ostanali i te mogat da si otidat

ama vie ste i....i be tolkova li ste osirepeli i zagoreli chedo boi stignahte lele vie ste nenor...i be za dvete krasavici stava vapros isq-to mi e

201-449-822

daite da se opravilm lichno che mi pisna ot maje koito sa silni kato ima zad tqh stado .eb.li
Аватар
axelmax

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Авг 12, 2004 4:38 pm

[quote="axelmax"]

o ste me biete li be ,
chekam , kato se saberete vsichki kajete ,za

za zubkite leko che tiq koito sa ti ostanali i te mogat da si otidat

ama vie ste i....i be tolkova li ste osirepeli i zagoreli chedo boi stignahte lele vie ste nenor...i be za dvete krasavici stava vapros isq-to mi e

201-449-822

daite da se opravilm lichno che mi pisna ot maje koito sa silni kato ima zad tqh stado .eb.li
[/quote]

Леле колко си тъп:bawling:

едит:Въпреки всичко ти пак НИЩО НЕМОЖА ДА РАЗБЕРЕШ МАЙ,А?[size=200]ПЕДАЛ[/size]

Казаха ти да ПРЕКРАТИШ ЗАЯЖДАНЕТО защотот с всеки твой пост ти ОБИЖДАШ НЯКОЙ.ИЛИ И ТОВА НЕ СИ ГО РАЗБРАЛ.
НЕЩО ЗА ЗЪБКИТЕ ИСКАШ ДА МИ КАЖЕШ?АКО ПРОДЪЛЖАВАШ В СЪЩИЯ ДУХ ЩЕ СЕ СРЕЩНЕШ СЪС СЪЩИТЕ ДОКТОРИ С КОИТО АЗ СЕ СРЕЩНАХ,ако ме разбираш.

[quote]daite da se opravilm lichno [/quote]

УОУ,ако това е била причината досега да бълваш простотий,що не каза отначало.Ще те оредим да се "оправите" с някои щом това е проблема.Ако искаш може Евг.Минч.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Авг 12, 2004 4:48 pm

[quote]kato ima zad tqh stado .eb.li[/quote]

А с това ти изкаване да разбирам ли,че всички във форума наричаш предали?Ооо колко си добър,колко си мил,колко си учтив,колко си велик.Ах,просто нямам думи....Е как да се заяждаш с толкова добър човек който въобще не обижда никои.Неее той никога не бил,само ние него го обиждаме горкото,а той само се пита защоооо....
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот alcoholyday » Чет Авг 12, 2004 5:00 pm

[quote="Metal_Psycho"]

[quote]kato ima zad tqh stado .eb.li[/quote]

А с това ти изкаване да разбирам ли,че всички във форума наричаш предали?Ооо колко си добър,колко си мил,колко си учтив,колко си велик.Ах,просто нямам думи....Е как да се заяждаш с толкова добър човек който въобще не обижда никои.Неее той никога не бил,само ние него го обиждаме горкото,а той само се пита защоооо....
[/quote]

абе боби... седи грей се... с тоя няма кво да се говори така че се присъедини към групата на игнориращите го:beer:
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Рейтинг: 1630

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Авг 12, 2004 5:02 pm

[quote="alcoholyday"]

абе боби... седи грей се... с тоя няма кво да се говори така че се присъедини към групата на игнориращите го:beer:
[/quote]

Така и ще направя.Cheers men:beer:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот axelmax » Чет Авг 12, 2004 5:02 pm

mi da sto ti ,znaesh kak e i moga da te uvera che znam i az znam kak e i pak mi pravish nekvi nemeci ,i mai neti stiga che ti se sluchilo vednj i to skoro i pak iskash stoto ,az nema da go pozvolq ti reshavash takache idvai

mraza da me zaplasvat s fizicheska samorazprava che nekoi moje da postrada ,ama mai ti si naistina gl...v i da mi se pravij na maj aide nedei molim ti ,

pishi mi na isq-to che mi pisna da te cheta ,ako iskash nekoi samo kazvat ch nema da me chetat ama kakvo stava obratnoto

jalko e che hora sas ednakvi interesi sa tolkova razlichni ,v toq forum misleh che ste srestnna hora sas moite jelaniq i povedee ama nema ,taka ste da e pokoleniqta treba da zaedno ama kofti
Аватар
axelmax

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Авг 12, 2004 5:05 pm

Някой нещо каза ли?Стори ми се,че някои каза нещо,но май само ми се е причуло.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот axelmax » Чет Авг 12, 2004 5:13 pm

dano ti se eprechulo che tuka samo pishem ,za tvoe dobro e

za umstveneto mi sastoqnie vchera si iskarah piho takache moje da si spokoen
Аватар
axelmax

Мнениеот uha_rampage » Чет Авг 12, 2004 5:14 pm

А к'фо? Аз нищо не дочух, нито видях...
Сигурно ще да е бил някой акселмакс... По форумите е пълно с тези гадинки...:angfire:
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Авг 12, 2004 5:15 pm

Егати.Тука има ехо като в Доом 3....
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Dr.Evil » Чет Авг 12, 2004 5:15 pm

Напълно подкрепям Психото в случая!
Тоя Акселмакс верно се нуждае от уроци по правопис!!!
...направо съм потресен от ламерската му тъпота:}):
СТИГА СВИНЩИНИ!
Dr.Evil

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Чет Авг 12, 2004 5:20 pm

[quote="Metal_Psycho"]
Ще те оредим да се "оправите" с някои щом това е проблема.Ако искаш може Евг.Минч.
[/quote]

Апропо: [url=http://www.dnesplus.com/publication.asp?pubid=66783]Евг.Минч.[/url]...
сигурно е бил с някой акселмакс... :laugh::laugh::laugh::laugh:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Dr.Evil » Чет Авг 12, 2004 5:36 pm

Колеги, абе, дочух вчера, че имало некви нови вируси, казвали се AXELMAX, лепят се във форумите - логват се и постват несвързани словосъчетания!!!Давайте да триеме, пък може и под карантина да го сложиме, МУХУХУХАХААААА:P
СТИГА СВИНЩИНИ!
Dr.Evil

Мнениеот axelmax » Чет Авг 12, 2004 5:49 pm

abe hora tem,ata e mnenieto vi za moderatorite

AXELMAX rullz vaji na vsqkade tova da vi e problema ,eto reshen e da znaete

pishete fonetichno
Аватар
axelmax

Мнениеот Zozka » Чет Авг 12, 2004 5:51 pm

[quote="bikerider"]

Апропо: Евг.Минч
[/quote]

Абе вие се ебавате, ама аз тоя щех да го почупа преди няколко дена: седя си пред некфо ГЪЗарско заведение за да излезне една приятелка сервитьорка и кфо гледам, от един Мерджан слезна същият субект (яко кирка) и ни налази:
Еуй мумчета, шу са въ празни биуите?
Ми щот ги изпихме
Ама вилуе знаите ли ас кой съм?
Мнеее, хич - даже по лилавия лак на краката ти не си личи :O
Ас съм Евгени Минчеф любофника
:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::love::love:
ХАХАХ, ама тоя взе че налази пича, с който бях и без да се усетя оня го беше прегърнал и го целуна по бузката (:puke::puke2::puke::puke2::puke::puke2:)
[color=red]А после ми счупи празната Арианка[/color] :shooter::smash::sniper::nuts::nuts::nuke::mad::mad::mad::kaioken::kaioken::kaioken::karate::fire::dgrin:
Абе хубаво че не му скокнах, че сигурно цялата хомо-травестито-мутру гилдия щеше да ми влезне
Тоя боклук заслужава да страда

ПС: Абе поне хубу, че ми купи нова бира, че иначе ...:P
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот axelmax » Чет Авг 12, 2004 5:53 pm

momche otivamd karam moje da srestnem nekade ,vzel sam verigata i,a trabata e na ramkata takache nema strashno pone zamene ,savetvam vi ili vi zapovqdvam izleste i karaite

:usclap::usclap::usclap::usclap::usclap::usclap::usclap::usclap:

mersi stiga me aplodirahte
Аватар
axelmax

Мнениеот Dr.Evil » Чет Авг 12, 2004 6:11 pm

Тъп комплексар, не превръщай форума във грозен чат!
Ако ще продължаваш да постваш, пиши разбираемо, свързано и четливо!!!
По-горе, макса каза: "...no da ne izmestvame temata za pisaniqta mi ili kak tochno pisha che tova veche pisva i go chuvam za n-ti pat"
- еми, пич, освен за личната ти немърливост и липсата на елементарно уважение, тоз цитат ми подсказва, че и други са ти правили забележка......на мен лично, взе да ми писва , всеки втори пост да е глупост!!!!!:xx(:
СТИГА СВИНЩИНИ!
Dr.Evil

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Авг 12, 2004 6:21 pm

Той друго освен глупости да пише по глупав начин друго неумее.:D
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот hlebarka » Чет Авг 12, 2004 6:24 pm

Абе, ахел, какво съм ти направил ?
Пускаш шегички в пазар-а, а аз като ти едит-на поста надаваш вой,
??
Не се обиждай , де аз много съм се смял и се радвам на постовете ти.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

ПредишнаСледваща

Назад към Архив